עבור לתוכן

מחפשת ספק שקט ולא יקר

Featured Replies

פורסם

eranmore שמתי לב כשמדובר בחשמל אתה תמיד שם חחחחח. אני חיפשתי קצת פה ושם על חשמל ומצאתי יותר

מדי. ולא קראתי הכל. לפני זה חשבתי כל הקטע זה האם התשתית מסוגלת לתמוך במתח שאתה רוצה. לפי האתר אני

צריך ספק של 353 אבל כמו שאמרו שם מגיעים לצריכה רק תחת עומס מירבי. לי יש ספק 300 לפני המונה שבחדר מדרגות

המחשב שלי אוכל 460 בשעה. איך יתכן. WAT זה כמות, השאלה אם החוטים שלך יתמכו בכמות. ואיך שו ה 300 שלי מעביר 460

או שמתבזבזת כמות מסויימת על התמגדות בכבלים. Electromotive force ואז התחילו להשתמש בעוד מושגים

יחידה 1 שווה לבלה בלה בלה...... והבנתי שחשמל מודדים לפי הגדרה תאורתית כי הוא לא מוחשי. אף 1 לא מסוגל לחשב

כמה אלקטרונים מתחילים לקפץ מאטום לאטום בשכבה החיצונית.

עריכה: מישו יכול להאיר קצת אור ?

עריכה: שכחתי עוד, אמפר זה מה שממיס תכבלים כשיש עומס יתר, זה הכוח, ו וולט זה המתח. וכל 1 קשור לשני ועם הכמות עולה

האמפר

רק המחשב היה דולק?

המקרר היה מחובר לחשמל?

וידאו/טלויזיה/ דוד/ כל המכשירים היו מכובים בזמן שבדקת בלוח שעונים?

האם החשבת גם את המסך?

וחשמל זה לא תאורתי, עוצמת זרם מחשבים לפי אמפר, מתח ע"פ וולטים, והספק על פי וואטים, מה שאתה רואה בחוץ זה KWh

kilo Watt * hour.

ויש מכשירים שמסוגלים למדוד את זה ( לא זוכר בדיוק איך הם פועילים )

פורסם

Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC או Thermaltake TT300AP PFC, לעומת ה HEC 300ART

מישהו עם נסיון יכול לבצע השוואה ?

פורסם

בטח הכל היה מכובה. לא הלכתי להסתכל על המחוגים בשביל יופי חחחחחח :)

אני יודע אמפר וולט וואט אבל יחידה 1 של וולט למשל זה 24 כפול או חלקי 10 בחזקת משו ובלה בלה בלה ......

אלה מושגים זה לא כמו תפוז שלם 1, חשמל אי אפשר למדוד או לספור ככה. אין יחידה יש רק זרימה.

פורסם

רק שבניגוד אליך הזמנתי אותו מחו"ל במחיר הרבה יותר נורמלי.. ;)

אני הזמנתי את ה-400B (השחור) מחנות שעושה Custom PSUs ושמה Sleevings על כל החוטים ומחליפה את החיבורי מולקס למה שאתה אומר להם.

ככה שהספק שלי הולך להיות משהו יפה.. :)

יש לי גם הרגשה שהוא לא הולך להתקע במכס.

בכל מקרה הוא לא מיועד ל-HTPC אם כי לפרוייקט החדש שלי, שאני מקווה שיהיה שקט כמעט לחלוטין.

מאיפה הזמנת? כמה עלה? וכמה עלה להוסיף את הסליבים? :)

ד"א הזמנת מהאינטרנט? כי יש את המכס וכל זה... 8)

פורסם

https://www.performance-pcs.com

כל המוצרים שם נמכרים ישירות עם Sleevings עליהם..

המוטו של החנות הוא:

"Sleeve it and they will come"

:)

המשקל הסופי של החבילה היה: 18.65lbs, והמשלוח עלה 70 דולר.

הוא הסכים לכתוב על על החבילה סכום נמוך כדי שהיא לא תיעצר במכס..

נראה אם זה יעבוד באמת..

מחר אני אוסף איזה חבילה מהדואר, אבל הזמנתי כל מני דברים אז אולי זה לא זה.. אני אעדכן.. ;)

עריכה: עידכון, קיבלתי את החבילה, ללא מע"מ ומכס. והספק פשוט יפיפה..

I'm so happy i feel like crying.. :'( :D

פורסם

תתחדש.....אבל....משלוח 70 דולר? זאת אומרת להוסיף איזה 300 ש"ח משלוח? זה לא מוגזם?

פורסם

חבילה כבדה וגדולה.. אין מה לעשות..

והזמנתי מלא דברים לא רק ספק (למרות שרובם לא שוקלים הרבה)

הרבה כבלים עם שרוולים..

Weeeeeeee.. ;D

פורסם

https://www.performance-pcs.com

כל המוצרים שם נמכרים ישירות עם Sleevings עליהם..

המוטו של החנות הוא:

"Sleeve it and they will come"

:)

המשקל הסופי של החבילה היה: 18.65lbs, והמשלוח עלה 70 דולר.

הוא הסכים לכתוב על על החבילה סכום נמוך כדי שהיא לא תיעצר במכס..

נראה אם זה יעבוד באמת..

מחר אני אוסף איזה חבילה מהדואר, אבל הזמנתי כל מני דברים אז אולי זה לא זה.. אני אעדכן.. ;)

עריכה: עידכון, קיבלתי את החבילה, ללא מע"מ ומכס. והספק פשוט יפיפה..

I'm so happy i feel like crying.. :'( :D

כמה עלה הספק עצמו ? המשלוח כלל רק את הספק?

רק שבניגוד אליך הזמנתי אותו מחו"ל במחיר הרבה יותר נורמלי.. ;)

אני הזמנתי את ה-400B (השחור) מחנות שעושה Custom PSUs ושמה Sleevings על כל החוטים ומחליפה את החיבורי מולקס למה שאתה אומר להם.

ככה שהספק שלי הולך להיות משהו יפה.. :)

יש לי גם הרגשה שהוא לא הולך להתקע במכס.

בכל מקרה הוא לא מיועד ל-HTPC אם כי לפרוייקט החדש שלי, שאני מקווה שיהיה שקט כמעט לחלוטין.

לפי מה שמופיע באתר שלהם, יש 3 מודלים של ספקים של זלמן, עם שמות "מוזרים": CARBONSILENCE , REDCOBRA, ZALMANCUSTOM

כל שלושת הספקים נראים כמו ZM400A שעשו להם custom cabling ודופקים עליהם מחיר בין $149 ל- $169.

אז איפה פה בדיוק החלק של "זול"??

ZM400A עולה בארץ בערך 650 שקל (המחיר ירד קצת מאז שקניתי).

דרך אגב, היו לי המון צרות עם ה- HTPC שלי ותקופה ארוכה לא נגעתי בו (יש לי מספיק פרויקטים מעניינים אחרים). היתה לו בעייה אדירה של ריסוטים ספונטניים שנפתרה כששיניתי את מיקום ה-DIMMs.

הצלחתי למצוא קודים בשלט רחוק שלי (AV210 של Yamaha) שמדברים בקידוד RC5 שיש ל- Hauppauge שלי, אבל המון דברים אחרים עוד לא עובדים (תוכנה בעיקר, אבל גם החלפת מאווררים).

בכל מקרה, הפרויקט הבא הוא להחליף את הגרוטאה שלי (300A ב- 450) ל- Athlon 64 3000+.

פורסם

לפי המדידה שלי את צורכת קצת יותר מ300W....

נHEC שלי סוחב יותר מהמפרט שלה כמו גדול (מפרט - מחשב 1), גם ג'נרי 300W סוחב את מחשב 2 בלי בעיות

פורסם

לא ראיתי את הזלמן ZM400B... ראיתי רק A.

וכמה עלה לך סה"כ?

חוץ מזה...אתה רוצה להגיד לי שהם כתבו על החבילה מחיר של פחות מ50 דולר??

נHEC שלי סוחב יותר מהמפרט שלה כמו גדול (מפרט - מחשב 1), גם ג'נרי 300W סוחב את מחשב 2 בלי בעיות

עשיתי את החישוב לפי האתר הזה...

http://www.jscustompcs.com/power_supply/

פורסם

מה לגבי ה-AOpen H600B שעולה ש"ח 485 ב-PCH? הוא גם מארז טוב (שחור ויפה) עם ספק של 300W.

פורסם

לא ראיתי את הזלמן ZM400B... ראיתי רק A.

וכמה עלה לך סה"כ?

חוץ מזה...אתה רוצה להגיד לי שהם כתבו על החבילה מחיר של פחות מ50 דולר??עשיתי את החישוב לפי האתר הזה...

http://www.jscustompcs.com/power_supply/

אז האתר פשוט לא נכון... הספק שלי סוחב את זה וכל המתחים יציבים

פורסם

והספק הג'נרי שלי סוחב את המפרט שיש לי בצד פלוס בקר סקאזי ועוד שני כוננים סקאזיים והכל יציב.

צריך להתייחס לנתונים האלה בערבון מוגבל מאוד.

פורסם

רן, מה עם תמונות?

צלם לנו את האריזה, את הספק לפני שהוא מורכב, ואחרי, ובכלל, את כל מה שקנית 8)

פורסם

קצת נסחפתם, לא?

מארזים, ספקים ג'נריים, משלוחים, הפרוייקט של udif (יש קשר לעידן רייכל? ;D), הספק של רן...

מה הקשר לדיון המקורי?

אם רן (או כל אחד אחר) מעוניין -הוא ייפתח דיון חדש ובו פרטים ותמונות על הספק/פרוייקט HTPC שלו (בפורום המתאים כמובן).

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים