פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים לא להיפטר מ CRYSIS, להיפטר מ EA. אני דיי בטוח ש CRYSIS זה IP שלהם ואחרי שהחוזה עם EA נגמר הם יכולים להמשיך לפתח משחקים בסדרה ולהפיץ אותם בצורה אחרת.בכל מקרה CRYTEK דברו הרבה על מעבר למודל אחר והתמקדות ב F2P וכו' אז יכול מאוד להיות שהם לא ינסו לשמור על CRYSIS.
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר יצא עדכון משמעותי לאלפא המשחק נטען הרבה הרבה יותר מהרוסודר הבאג שהנשק נעלם ונשאר רק הכוונתבנוסף זה ניראה שהמשחק עובד על יותר FPSעריכה:וואו המשחק באמת עובד הרבה יותר מהר והFPS הרבה יותר יציבכרגע אני על 1080P DX11 HighTextureכל ההגדרות על Medium ויש לי כ-90FPSבנוסף הם סידרו את האנימציה של ההחלקה
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר וואו, אני ממש שמח מהעדכון האחרון !!הרבה יותר כיף לשחק כל רגע אני שם לב שסידרו כל מיני באגים שממש הציקווהם סוף סוף עשו משהו גאוני עם מצב ה"קלוק"ברגע שמשתמשים בקלוק מהירות הריצה של השחקן ממש איטית.. מה שהופך את המשחק לפחות קלוקרים ויותר מעניין
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר אנחנו כרגע 15 אנשים בשרת TEAMSPEAK ולאף אחד אין את הבעיה הזאתבכל מקרה השגתי עוד 3 מפתחותלמי שמעוניין שישלח הודעה !!! או שירשום כאן
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים אנחנו כרגע 15 אנשים בשרת TEAMSPEAK ולאף אחד אין את הבעיה הזאת בכל מקרה השגתי עוד 3 מפתחות למי שמעוניין שישלח הודעה !!! או שירשום כאן אני אשמח מאוד
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר נשלח בפרטי חילקתי את כל הקודים, אבל אני בטוח שאני יכול לארגן עוד כמה אז במידה ועדיין יש פה מישהו שמעוניין, שיודיע לי
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים אם מישהו עם ספיירים יכול לשלוח לי אחד אני אשמחעריכה:רק עכשיו שמתי לב שהאלפא עד התשיעי בנובמבר, אני עם הנייד עד העשירי, אין צורך במפתח.
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים לא .. גם אצליעריכה:אם לא בא לכם לשחק לבדam1.leetts.com:9997 - שרת TEAMSPEAK 3 ותוסיפו אותי לחברים: Kirmaלא מוצא את השרת.
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר am1.leetts.com:9997סיסמא fistingאגב, יש לי שלוש מפתחות נוספיםבנוהל, הודעה פה או בפרטי למי שמעוניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.