עבור לתוכן

Crysis 3 - דיון מקדים.

Featured Replies

• תגובות 355
  • צפיות 46.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הכי חזק בעולם (למשחקים) בהשוואה ל GTX 680 :)

אני כל כך רוצה אותו !!

87b.jpg

פורסם

3.5/5 GamesRadar

Crysis 3 Review

ריכזתי את כל הביקורות ששוחררו בינתיים כאן

פורסם

עושה רושם שהמשחק די מאכזב בינתיים: הוא קצר מדי (ועם זאת גם חוזר על עצמו ולא מגוון מספיק), העלילה שוב לא טובה וה - AI שוב בינוני (לא ברור לי איך אחרי ה - AI המהפכני שראינו ב - Far Cry הראשון הם לא רק שלא הצליחו להתעלות על זה אלא גם לא הצליחו לשחזר את זה במשחקים הבאים ונראה כאילו בכל משחק זה רק גרוע יותר).

הוא כנראה גם לא יגיע לציונים של המשחק השני, זה כנראה משחק שנועד למכור כרטיסי מסך ותו לא.

מחברה מבטיחה מאד שהיתה Crytek לא נשאר הרבה והם לא משתפרים בכלל, הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותם זה שהם לא מוציאים משחקים בסגנון COD (למרות שיש להם את Homefront 2 בדרך אז נראה מה ייצא ממנו...)

פורסם

3.5/5 GamesRadar

Crysis 3 Review

ריכזתי את כל הביקורות ששוחררו בינתיים כאן

הם הורידו את הסרטון :\

פורסם
זה כנראה משחק שנועד למכור כרטיסי מסך ותו לא.

משפט כל כך חזק :xyxthumbs:

פורסם

אולי תיקנו משהו בסרטון. הם העלו אותו מחדש

עושה רושם שהמשחק די מאכזב בינתיים: הוא קצר מדי (ועם זאת גם חוזר על עצמו ולא מגוון מספיק), העלילה שוב לא טובה וה - AI שוב בינוני (לא ברור לי איך אחרי ה - AI המהפכני שראינו ב - Far Cry הראשון הם לא רק שלא הצליחו להתעלות על זה אלא גם לא הצליחו לשחזר את זה במשחקים הבאים ונראה כאילו בכל משחק זה רק גרוע יותר).

הוא כנראה גם לא יגיע לציונים של המשחק השני, זה כנראה משחק שנועד למכור כרטיסי מסך ותו לא.

מחברה מבטיחה מאד שהיתה Crytek לא נשאר הרבה והם לא משתפרים בכלל, הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותם זה שהם לא מוציאים משחקים בסגנון COD (למרות שיש להם את Homefront 2 בדרך אז נראה מה ייצא ממנו...)

הם בעיקר מספקים את הסחורה למעריצי הסדרה. חבל שקרייסיס הראשון עד היום בעיניי הטוב בסדרה.

פורסם

זה כנראה משחק שנועד למכור כרטיסי מסך ותו לא.

הם ממש חיכו ליום ההשקה של המשחק כדי להכריז על הטיטאן האובר קיל שלהם

פורסם

ar_1.jpgar_2.jpg

פורסם

Crysis-3-Test-CPUs-VH-720p.png

:yelclap:

פורסם

היי

המשחק מדהים, מדהים באיכות הגרפית שלו, עובד אצלי על הגדרות גבוהות חלק, לא נראה ביכלל כמו הבטא שראינו, יותר טוב בהרבה!

פורסם

אוף, האתר שרכשתי ממנו את המפתח ישלח אותו רק מחר-מחרתיים.... :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים