עבור לתוכן

אם אני קונה וינדוס 7 מקורי ואני מתקין אותו

Featured Replies

פורסם

ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים

פורסם

אם אתה קונה OEM, אתה יכול לקנות ולהתקין אותו על מחשב אחד בלבד. אתה יכול לפרמט כמה שאתה רוצה.

אם אתה קונה Retial, אתה יכול לקנות ולהתקין על כמה מחשבים (כל פעם מחשב אחר), ואתה גם יכול לפרמט כמה שאתה רוצה.

שים לב שהמגבלה היא מבינת הרשיון, כלומר אתה יכול להתקין OEM על מחשב אחר ובתכלס לא יקרה כלום.

אתה יכול גם לנסות להתקין על כמה מחשבים, אבל MS יכולים לעלות על זה. והם נוקטים באמצעים (לנעול לך את הרשיון לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

אז אני יכול לקנות retial ולהתקין לכל החברים שלי וזה חוקי?

ומה הסיבה לקנות OEM אם אפשר לקנות RETIAL?

פורסם

^^

אם אתה קונה Retial, אתה יכול לקנות ולהתקין על כמה מחשבים (כל פעם מחשב אחר), ואתה גם יכול לפרמט כמה שאתה רוצה.

דהיינו, אסור שהמערכת תהיה מותקנת על יותר ממחשב אחד בו זמנית. אתה יכול למחוק ממחשב אחד (או פשוט לא להשתמש בו יותר) ולהתקין על מחשב אחר.

ומה הסיבה לקנות OEM אם אפשר לקנות RETIAL?

מחיר כמובן.

פורסם
  • מחבר

איך ה OEM יודע שאני מתקין אותו על אותו מחשב? לפי דעתי הוא לא יכול לדעת, וזה אומר שאני יכול להתקין אותו כל פעם על מחשב אחר, מה שהופך אותו ל RETIAL

פורסם

אתה יכול להתקין אותו גם מיליון פעם, הבעיה היא שצריך לעשות אקטיבציה...

פורסם

אחרי שאתה מתקין יש לך 30 יום לעשות אקטיבציה.

האקטיבציה שולחת את הפרטים של המחשב שלך למיקרוסופט (מספרים סידוריים של לוח האם, מעבד וכאלה), יחד עם המספר הסידורי של החלונות שקנית. אם רשום אצלם שהמערכת הזו כבר הותקנה על מחשב אחר (לפי הפרטים הנ"ל), אז היא לא תאפשר לך לעשות אקטיבציה.

פורסם

אני אוסיף שעפ"י תנאי הרישיון של מיקרוסופט, גם אם אתה מחליף מעבד, קשיח וכדומה, כל עוד הלוח זהה אתה יכול להתקין את המערכת.

פורסם
  • מחבר

1.ואם אני מתקין במחשב מסויים וינדוס OEM ואז רוצה להתקין בעוד מחשב , אז אני מוציא את הלוח שם במחשב השני, מתקין בו גם את הוינדוס, עושה אקטיבציה(האקטיבציה היא פעם אחת לא?) ואז מחזיר תלוח למחשב המקורי ושם לוח אחר במחשב השני, זה אפשרי?

2.וחוץ מיזה מה ההבדל מחירים בין ה OEM ל RETAIL ? אני חושב שתמיד כדאי לקנות RETIAL למקרה הצורך.

3. ואם התקנתי וינדוס OEM ונשרף לי הלוח אחרי יום ואני קונה לוח אחר , אני צריך לקנות וינדוס חדש?

פורסם

1. ברגע שאתה מחליף חומרה, חלונות מזהה את זה ותדרוש ממך לעשות אקטיבציה מחדש.

2. פי 2-3 במחיר, אם אין לך הנחות כלשהן (ארגון המורים וכאלה). זה הפרש של מאות שקלים.

3. זה מקרה בעייתי, אבל בשביל זה יש למיקרוסופט תמיכה טלפונית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים