עבור לתוכן

בעיה בחיבור משחקי רשת בלפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת.

יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר)

לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם.

כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s).

אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI.

בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2.

יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו).

כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו.

מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN, מחפש שרת לשחק בו, פותח את השרת, המשחק נטען ומגיע לתפריט בחירת הדמות,

ואז הוא יוצא לתפריט הראשי שם הוא מודיע שאין לו קשר עם השרת בכלל. (לא משנה מה עושים וכמה פעמים עושים את זה, זה נשאר אותו קקה)

יש לי משחקים אחרים שעובדים טוב כמו CS, DIRT2 ואפילו DC UNIVERSE עובד פלאים.

מה שמצחיק שיש לי מחשב אחר (נייח) שמחובר ישירות לראוטר והוא מצליח להתחבר בלי בעיה (רק שהוא ממש לא סוחב וקורס על הדרך),

ואח שלי אם לפטופ של 3000 שקל מצליח לשחק גם.

ביצעתי עדכוני דרייברים (כולם), עשיתי PC CHEKUP של דל ויש לי system mechanic ו-mcafee.

לא יודע מה לעשות. מבקש עזרה.

מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא תעבירו אותי בבקשה למתאים.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהמחשב מאבד את הIP במהלך גישה לשרתי המשחק? (אני ממש לא מבין בתחום אבל לפעמים קורה שהמחשב מאבד את נקודת הגישה בגלל שהIP משתנה, ואז אני צריך לעשות troubelshoot לחיבור הWIFI כדי שהוא יאפס את עצמו אבל זה קורה רק אחרי חיבור עמוס וממושך)

ובבדיקת NETSTAT יוצאים לי 14 ESTABLISHED מתוך 21, האם זאת בעיה רצינית או שזה בנורמה?

סה"כ קליטת הWIFI אצלי בלפטופ באזור 70%-90% בדרך כלל ואין הרבה הפרעות.

אני לא מצליח להתחבר רק בשני המשחקים האלה (battlefield bad company 2 ו portal 2), בכל השאר אין לי בעיות.

מישהו?

פורסם
  • מחבר

בסוף מצאתי מה הייתה הבעיה: יש לי McAfee security center שחוסם לי את המשחקים האלה עם הfirewall שלו.

אני יוצר קשר עם התמיכה הטכנית שלהם כי אין לתוכנה אופציה להגדרה פרט לכיבוי והפעלת הפיירוול.

תודה רבה על העזרה בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. העניין טופל, היתי צריך רק להתקין אותו מחדש.

אפשר לסגור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים