פורסם 2012 באפריל 2213 שנים אני מקבל מחדש מכשיר חדש (מחנות פרטית) ואני מחפש משהו נורמלי ולא אונס.מחפש משהו בסביבות ה1-2GB גלישה200 דקות ו200 סמסיםרמי לוי דווקא בא לי ממש בטוב, השאלה איך הקליטה שם וכו'.. מה המהירות גלישה.. (הבנתי שזה עובד על פלאפון)הבעיה היא ששם מינימום 5GB חבילת גלישה ב55 ש"ח וזה יצא לי מעל 100 ש"ח בחודש + ואני לא משתמש ב5GB, גם לא ב-2אז לסיכום - צריך משהו עד 100 ש"ח בחודש.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים אני מקבל מחדש מכשיר חדש (מחנות פרטית) ואני מחפש משהו נורמלי ולא אונס.מחפש משהו בסביבות ה1-2GB גלישה200 דקות ו200 סמסיםרמי לוי דווקא בא לי ממש בטוב, השאלה איך הקליטה שם וכו'.. מה המהירות גלישה.. (הבנתי שזה עובד על פלאפון)הבעיה היא ששם מינימום 5GB חבילת גלישה ב55 ש"ח וזה יצא לי מעל 100 ש"ח בחודש + ואני לא משתמש ב5GB, גם לא ב-2אז לסיכום - צריך משהו עד 100 ש"ח בחודש.עד 100 שח רק רמי לוי.שום חברה כרגע לא תוכל להציע לך ע"פ השימושים שלך חבילה זולה יותר או משתלמת יותר.האינטרנט יגלוש לך במהירות של2MB שזה מעולה(פי 4 מאורנג) ובערך פי 2 מסלקום.זה האינטרנט הכי איטי שהתשתית של פלאפון מספקת כרגע.
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים רמי לוי עובד על תשתית פלאפוןהום מוביל (השיקו אתמול את הפעילות) עובד על תשתית סלקוםמבחינת אפיון מחיריםשניהם מיודעים למדברים מעטאני הייתי בוחר באחד מהם, תלוי בתדרים של המכשיר שכבר יש לך
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים הום סנטר לא אקטואלי לו רק במקרה ויש לו דור 2.למה?בגלל שהתשתית גרועה יותר+אין חבילות גלישה כרגע רק גלישה לפי תעריפון ולמי שגולש 1-2 GB זה יצא הרבה הרבה יותר יקר מרמי לוי.
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים הום סנטר לא אקטואלי לו רק במקרה ויש לו דור 2.למה?בגלל שהתשתית גרועה יותר+אין חבילות גלישה כרגע רק גלישה לפי תעריפון ולמי שגולש 1-2 GB זה יצא הרבה הרבה יותר יקר מרמי לוי.אל תבלבל את השכלהום סלולר מפעילה וירטואליתמה שאומר שאין להם תשתית גרועה, כי התשתית לא שלהם (ולא ניכנס לרמת הטכנית של העניין)ובניגוד לרמי לוי שמתארח על פלאפון ורלוונטי רק לבעלי דור 3הם מתארחים בסלקום שיש לה תשתית לדור 2 ודור 3 (ואם לא ידעת את זה... אז חבל)תוכנית התעריפים שלהם זה עניין פשוט של לוח הכפלאם אפשר לצמצם את העלויות לטווח שרצית זה כדאיאם לא, חפש משהו אחר
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים בן כמה אתה אם מותר לשאול? יש לך צורת התנסחות מאוד ירודה.התשתית זה הכל עניין טכני.רמי לוי הוא ספר וירטואלי בדיוק כמו הום סנטר. רמי לוי- תשתית של פלאפוןהום סנטר- תשתית של סלקוםהתייחסתי שהום סנטר זה דור 2+3 ורמי לוי זה דור 3 בלבד.תגובה אינפורמטיבית הייתה הרבה יותר עוזרת , מהתגובה שלך.
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים מה קשה להבין שהוא התכוון לזה שהוא חושב שלסלקום תשית גרועה מפלאפון?הוא לא זהכיר במשפט שלו שלהום סנטר תשתית משלהם, והוא גם אמר במשפט הראשון שלהום סנטר יש יתרון של דור 2 לעומת רמי לוי.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים אני מתנצל מראש על רמת הבנת הנקרא הגבוהה שליאין דרך אחרת להבין את מה שהוא כתבהום סנטר לא אקטואלי לו רק במקרה ויש לו דור 2שזה הפוך מהמציאות לא ?פרט לזה שברור שהוא חושב שפלאפון טובה מסלקום... הוא הרי עובד שם ?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מעבר לכתיבת תחביר נכון של משפט, אנחנו לא רובוטים עם ראש מרובע וכאשר הוא אומר משפט שאמור להציג את דעתו שהיא - אם היה לו מכשיר דור שני, הום סנטר היה אקטואלי, אז אפשר להסתכל קצת מעבר.ואני חושב שאין דרך אחרת להבין את זה, כי זה די ברור שהוא לא התכוון הפוך הלא-כן?ולגבי התשתית של פלאפון, אני גם חושב שהתשתית של פלאפוון יותר טובה ומושקעת ואני עזבתי את פלאפון בתור לקוח.הפריסה של פלאפון כבר הרבה שנים טובה יותר חדשה יותר ומהירה יותר, אפילו אם לא בהרבה משל האחרות, היא עדיין מתקדמת יותר.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מה אתה טלפטור ?אתה אומר לי בעצם שאני אמור להבין את ההפך מהכתוב...תעשה לי טובהתעזוב קצת את האינטרנט ותקרא ספרים
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים די לריב על שטויות ובכל מקרה הדיון הזה לא שייך לפורום כללי אלא לפורום צרכנות.
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים טרומפלדור בתור סבא לנכדים, לבוא לבנאדם שאתה לא מכיר, לא יודע מה הגיל שלי ולא יודע מה אני עושה בחיים, להגיד לי מה לעשות, מראה על רמה נמוכה מאוד ואני שמח שסבא שלי לא היה כזה, עם כל הכבוד שלי למבוגרים ממני, אתה לא נמנה בין אלה. הבטחתי לעצמי שאני לא אתעצבן משטויות ביום הזכרון בשביל כבוד מינימלי ואני לא אעשה את זה. שיהיה המשך יום נעים אגב אם הגיל שלך בפרופיל נכון, אז 31 וסבא לנכדים שאפו (וקצת חולני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.