עבור לתוכן

לא מצליח לעשות boot לFreeBSD

Featured Replies

פורסם

אחרי שאתה כותב את האיימג' על הזכרון.

וכמו שאתה אומר, אם לאחר הכתיבה אליו, אתה מתבקש לפרמט אותו אז ישנה בעיה עם הזכרון.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה להשתמש בdok אחר לכל מקרה, אבל הצלחתי להבין מה כתוב במסך השחור וזה נראה כמו התחלה של הboot רק שמשום מה במקום להמשיך את התהליך זה חוזר להרצה של הwindows.

פורסם

סתם שאלה, למה להתעסק עם זה ולא להתקין על מכונה וירטואלית?

בלי שתגיד מה נכתב על המסך נורא קשה לעזור לך, אולי תנסה לצלם?

פורסם
  • מחבר

כי אני רוצה את זה בתור מערכת הפעלה ראשית.

אז ככה - ניסיתי לעשות boot לlinux mint גם עם dok וקרה בדיוק אותו הדבר, אבל כשניסיתי לעשות boot במחשב אחר זה עבד פיקס.

כנראה שיש בעיה בהגדרות של הboot בbios.

יש לי מחשב HP ויש להם bios שונה. בהפעלה מחדש יש תפריט boot וכשאני בוחר בdok קורה מה שקורה.

פורסם

מה הדגם המדוייק של הhp?

כי אני קורא עכשיו שיש קצת בעיות בוט עם הhp

פורסם
  • מחבר

HP ProBook 4330s. אני ממש צריך עזרה פה אחי.... אני מחפש באינטרנט פתרונות אבל אני לא מוצא שום דבר בנתיים.

פורסם

יש משהו דומה שקרה לאחרים

נסה את הפתרון הבא:

http://unix.stackexchange.com/questions/16009/hp-laptop-refused-to-boot-arch-or-fedora-cds-but-boots-debian-based-fine

[list type=decimal]

[*]Hit up the manufacture site (in your case HP) and download the latest BIOS and any firmware upgrades for your cdrom and any other devices used during boot (raid controllers for example).

[*]Install.

[*]Reset BIOS to "fail safe defaults".

If "fail safe" works, you can try later with just the regular or "optimal" defaults

ועוד אפשרות היא לבטל את הsplash screen כדי שתוכל לראות את הודעת השגיאה

פורסם

הייתי מציע חלופה אחרת לעדכון קושחה, (אא"כ אין לך ברירה אחרת).

ישנה תוכנה קטנה שנקראת PlotManager, תצרוב אותה על דיסק CD, ותעשה בוט ממנו, התוכנה תאפשר לך לבחור משם להפעיל את ה dok כאילו זה בוט רגיל (לי זה עבד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים