פורסם 2012 באפריל 2213 שנים עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מחבר כנ"ל... אגב, כנראה שאלו שקנו נתב אלחוטי ADSL-י מהם בעבר - עדיין יחוייבו במלוא התשלומים...
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מי שרצה לשדרג למהירות אינטרנט מעל 15Mbit חוייב לרכוש מודם - נתב.או לקבלו ב"חיוב-זיכוי".בהשאלה, פשוטו כמשמעו. כשאתה מתנתק אתה מחזיר את הציוד ולא משלם עליו שקל.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מחבר הטריק שלהם היה עד עכשיו - שכש"קנית" מודם/נתב - שילמת בשנתיים מאסר על תנאי...
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מרגיז. אני רק התחלתי את הסיפור של החיוב-זיכוי עם הראוטר שלהם, אני הולך להקים קצת רעש ולהפוך שולחנות וירטואלים.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים לאחר שהם העלו שבוע שעבר את מחירי התשתית ללקוחות חדשים אז ההעלאה הזו "תכסה" להם את עלות הנתבים בכך שיאפשרו להשאיל אותם בחינם.
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים מחבר לא הבנת, ההעלאה ההיא - אמורה לכסות להם את ביטול ה25 ש"ח של כחלון, שהם גבו על קו-אינטרנט "ערום"...
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים זה מצויין! חדשות באמת טובות!בקשר להעלאה היא עבור שינוי בקו הערום שאסר עליה משרד התקשורת לקחת 25 ש"ח בחודש. וזה יישאר זול יותר בסוף (כי ההעלאה היא פחות מ-25 במרבית המקרים)מה עם האנשים שעדיין מחוייבים בשיטת חיות זיכוי עבור המודם הרגיל ורוצים לעבור מהירות יותר גבוהה? מה יקרה אז?בכל מצב, זה דבר מצויין מה שקרה.
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים מחבר [shadow=red,left]בקשר להעלאה היא עבור שינוי בקו הערום שאסר עליה משרד התקשורת לקחת 25 ש"ח בחודש. וזה יישאר זול יותר בסוף (כי ההעלאה היא פחות מ-25 במרבית המקרים)[/shadow] גם אתה לא הבנת... הם העלו ל*כל* הלקוחות (כולל לי ולך) לא רק לאלו בעלי הקו ה"ערום". בחידוש הבא - אתה כבר תראה רמת מחירים חדשה... [shadow=red,left]מה עם האנשים שעדיין מחוייבים בשיטת חיות זיכוי עבור המודם הרגיל ורוצים לעבור מהירות יותר גבוהה? מה יקרה אז?[/shadow] שאלה טובה... התשובה שלי: הם אכלו אותה... ישתמשו בנתב כמחזיק ניירות. תשובה רשמית - תבקש מבזק... את תגלה שלשם שינוי הם החליטו לשדרג להם לנתב VDSL ללא תמורה - אתפלא מאוד... כמובן, שיסכימו למכור אותו "ללא תמורה" עם התחייבות לשנתיים, והעלאה של התעריפים לאחר שנה!!!
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים מחבר לא נכון. רק לחדשים.http://www.themarker.com/consumer/1.1686978צודק, אבל לשיטתם כל לקוח שעובר לADSL "ערום" מחזיר מספר טלפון ונחשב "חדש" . ולזכרוני - עוד משלם "התקנה".... ואתה צודק גם לגבי השאר - אין להם צורך להעלות את מחירי "ההמשך"... כי הם 120-180 ש"ח http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/internet-allsale.aspxוכמובן שזה מיועד לאלו ששוכחים להתקשר ולצעוק עליהם אחרי שנה, ולא לאנשים שפויים כמונו שמצפים להגינות ארוכת טווח ותמימים לחשוב שהמחיר לא משתנה בלי שיודיעו להם קודם...
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים סליחה על הבורות, מה זה הקו הערום? אני מחזיק קו קל ב25 ש"ח לחודש, אפשר לקבל קו ערום בחינם?!? ??? טוב, קראתי קצת בדמרקר.האם אני אאבד את הקו כשאבקש לחזור מקו קל לקו נטו? זאת אומרת, האם זה ניתוק וחיבור לקו חדש?
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר האם זה ניתוק וחיבור לקו חדש? את זה תצטרך לשאול מחר ב199 ... אני מאמין שהם ינסו לנצל כל טריק כדי להרתיע אותך. לדעתי, הכל עניין למו"מ, כשהמילה "כבלים" עושה פלאות... את המספר תמיד אפשר להעביר לספקית אחרת חלופית שתבחר, לכשיתחילו לאיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.