עבור לתוכן

בעיה עם חיבור כרטיסי רשת לרשתות אלחוטיות

Featured Replies

פורסם

שלום.

התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג.

הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט.

1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB.

במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default.

במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים וכו'), אינספור ריסטרטים וכו'.

2. כרטיס רשת שקניתי מאיביי, מתחבר ב USB אל מתאם שיוצאות ממנו ארבע אנטנות.

המתאם הזה עובד מצוין במחשב הראשון, מוצא רשתות, מתחבר וגולש מצוין. במחשב שאיתו הבעיה הדרייבר מותקן והמחשב מזהה אותו על פניו וגם סורק ומוצא רשתות, אבל הוא לא מצליח להתחבר בכלל לרשת. שוב - אותו מתאם, שני מחשבים. במחשב הראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, במחשב השני הוא בכלל לא מתחבר לרשת, ישר אומר שלא ניתן להתחבר לרשת או שלפעמים הוא בכלל לא מוצא את הרשת הזאת (והם ממוקמים אחד ליד השני).

בשורה תחתונה הבעיה היא כנראה במחשב עצמו ולא במתאמים, מאחר שבמחשב אחד הם כן עובדים מצוין. האם ישנם הגדרות או משהו אחר שאני יכול לבדוק ולנסות לסדר את זה?

תודה

פורסם

אם ישנה סיסמה לdefualt,

תחת הwireless network properties, תוודא שsecurity type וencryption type מוגדרים לפי הגדרות האבטחה בראוטר.

הרבה אנשים עם Win 7 התלוננו לי שהם לא מצליחים לגלוש כשהגדרות הסיסמה בכלל לא היו נכונות (בדרך כלל הוא מזהה את זה לבד, אבל בפעמים נדירות צריך להתעסק עם ההגדרות)

פורסם
  • מחבר

אם ישנה סיסמה לdefualt,

תחת הwireless network properties, תוודא שsecurity type וencryption type מוגדרים לפי הגדרות האבטחה בראוטר.

הרבה אנשים עם Win 7 התלוננו לי שהם לא מצליחים לגלוש כשהגדרות הסיסמה בכלל לא היו נכונות (בדרך כלל הוא מזהה את זה לבד, אבל בפעמים נדירות צריך להתעסק עם ההגדרות)

לא אין סיסמא לרשת.

ו-

Pongo, מז"א?...

להתחבר לרשת עם הטיפלינק, לעשות CMD ואייפיקונפיג? ואיך לעשות את זה עם המתאם השני?

תודה

פורסם
  • מחבר

היי.

בדקתי עכשיו.

חוץ מהשורות הקונבנציונליות כמו Media Disconnected וכו' אין לי שום שורה של IP, שום דבר שמציג קבוצה של ארבעה מספרים וכו'...?

פורסם

אם אתה מתחבר לרשת חייב להיות פרטים ב IPCONFIG

אין פרטים ? אין חיבור לרשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים