פורסם 2012 באפריל 2113 שנים רזולוציה דרושה 1920x1080 אין צורך ב3D מרחק ישיבה מהמסך נע בין 80 ס"מ ל 3 מטר התקציב בכותרת, אבל אשמח לא להוציא את כולו מסכים שנראים כאופציות בינתיים: LG 32LK430Y Panasonic L37U30M הבנתי שיש עדיפות לפאנל IPS ואני אשמח אם תוכלו לכוון אותי, תודה
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים לדעתי אם התקציב שלך הוא 3,000 כדאי לך ללכת על הטלוויזיה הזאת, מנסיון טלוויזיה מעולה.LG 37LE4500 LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786135
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים גם אני לא חסיד של סדרת הLED של LG. יש לי אחת כזאת והיא די אכזבה. זה לא שהיא רעה, היא פשוט יקרה שלא לצורך ולא נותנת שום דבר עדיף על דגמי הLCD הרגילים עם הפלורסנטים. בזבוז כסף.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים בתקציב הזה תוכל להרשות לעצמך מהטוב ביותר...במילים אחרות פיליפס! לך על זה:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=32PFL5606H&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap〈=he יש אותה לאחי (רק גדולה יותר)..טלוויזיה בת זונה. איכות תמונה מדהימה עם שחורים מושלמים (זו טלוויזית FULL LED ולא LED בקצוות) מעבר לזה היא 100HZ וזמן תגובה של 2m מה שאומר שלא יהיו לך INPUT LEG בחיבור למחשב. ובנוסף הרמקולים שלה פשוט נשמעים טוב כי יש לה מערכת 2.1 עם סאב נחמד וקטן שנותן בראש.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים ^אם אתה לא יודע אל תגיב.אין שום קשר בין זמן תגובה שנמדד ב-ms (כמה זמן לוקח לפיקסל לשנות מצב) לבין input lag שמודד כמה זמן עובר מאז שהמקור שידר את האותועד שהתמונה מוצגת על המסך - כל מיני מניפולציות ואלגוריתמים שפועלים על התמונה מוסיפים ל-input lag.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים ^ וואלה מבין טוב מאוד ואולי יותר מימך..מה שחשוב ל- INPUT LAG זה הרענון מסך וזה מה שרשמתי לו (100HZ). אם מסך מסוגל לספק 100HZ, זה לוקח כבר את כל האלגוריטמים שלו בחשבון ככה שבשורה התחתונה תוכל לקבל 100 פריימים בשנייה. יכול להיות שאיך שרשמתי את זה גורם להבין שהזמן תגובה יימנע את הלאגים אבל התכוונתי שהרענון יימנע זאת ורשמתי את זמן התגובה כדי שפותח התרד יבין שזו טלוויזיה מהשורה הראשונה..אז אל תמהר להשמיץ לא הייתי מגיב לתרד זה וממליץ על הטלווזיה הזו אם לא הייתי רואה אותה בעצמי ועומד על טיבה...יש אותה לאחי ולכן אני יכול להמליץ לפותח התרד עליה מניסיון ולא סתם להגיד לו דגם כזה או אחר וליזרוק דיבורים באוויר כמו שהרבה עושים פה ומעולם לא ראו את מה שהם ממליצים לאחר לקנות..ובטלוויזיות הכי חשוב לראות בעיין ולא על הנייר.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים אתה רק מפגין בורות.בוא נבדיל בין כמה דברים:זמן תגובה (refresh rate) - קצב השינוי של הפיקסלים. נמדד בהרץ.השהיית קלט (input lag) - הזמן שעובר בין שידור התמונה ע"י המקור לבין הצגתה על אמצעי התצוגה.האם יש קשר ביניהם? לא רק שזמן תגובה מהיר לא מעיד על input lag נמוך, אדרבה, לרוב מנגנוני 100hz מאלצים חישובים רבים יותרבעיבוד אות התמונה ועל כן גורמים ל-input lag גבוה יותר.אתה מוזמן להעמיד שתי טלויזיות זהות אחת ליד השנייה כאשר באחת מופעל 100hz ובשנייה לא. תמדוד input lag באמצעות כלי השעוןהמוכר ותודהם.
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים אני אומר לך שלא אמרתי שזמן תגובה משפיע על INPUT LAG ואתה מסביר לי כאילו אמרתי. קצב רענון משפיע בהחלט על INPUT LAG ואם אתה חושב שלא אז אוקי מה שתגיד "מומחה לעיניינים"..ראיתי מלא טלווזיות עם דגש על עניין ה- INPUT LAG כי יש לי HTPC בסלון וחיפשתי טלווזיה מתאימה למשחקים שרצים לי על 60FPS, שלא ייראו כאילו יש דיליי וכל מסך שהוא 50HZ עשה דיליי מסכי 60HZ ומעלה רצים חלק! אז זה פקטור מאוד חשוב לכך. אגב גם לרוב המסכים המתקדמים יש מצב שנקרה GAME MODE וכאשר עובדים עם הרזולוצייה הטבעית של המסך (native resolution) אז המסך לא צריך לעשות scaling ואז מימלא המסך במצב GAME MODE מבטל כל פילטר או אלגוריתם כזה או אחר שיכול לגרו ל INPUT LAG..בשביל זה המציאו את המצב הזה. לכן כל מה שרלוונטי זה קצב רענון שלא יהיה נגיד 50HZ. במסך שהמלצתי לו עליו כמובן יש את כל זה.
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים ^בשום אופן לא להתקרב לזאת.השחורים לא עמוקים והרמקולים גרועים.לגבי הרמקולים, אני צריך להמניך את הטלוויזה ל10 מתוך 100, ואת הסטרימר שלי ל3 מ-31, על מנת שאני לא ישמע את הטלוויזה ויצליח לישון... הרמקולים של הטלוויזיה מעולים. לגבי העומק של השחור, אין לי מושג על מה אתה מדבר מצטער.
פורסם 2012 באפריל 2313 שנים רשמתי את דעתי בעניין בתרד דומה לא מזמן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529818.msg4521300#msg4521300
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים השהיית קלט (input lag) - הזמן שעובר בין שידור התמונה ע"י המקור לבין הצגתה על אמצעי התצוגה. תודה על ההסבר הקצר, למדתי משהו . במסך יש גורם אחד או מספר גורמים ספציפיים לשהיית קלט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.