עבור לתוכן

זכיתי בלוטו? או שמנסים לעקוץ אותי

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום באימייל את ההודעה הבאה

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=0777728a25&view=att&th=136d1fb5877be0f5&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_Np1HHaWtqylzJHbFQNDHP&sadet=1335014075770&sads=pFSJytL3PU39FXSyoChPeB77uuk

מאיפה לעזעזל הם השיגו את הכתובת אימייל שלי? דעות?

פורסם

אנחנו לא יכולים לראות את התיקיית המייל שלך כך שאין לך מה להעתיק את הקישור לכאן...

בכל אופן אם זה נשלח ממפעל הפיס, ביום ראשון תתקשר אליהם, אם זה נשלח ממקור אחר, פשוט תשלח לדואר זבל עם ציון לגוגל שיבדקו מי השולח...

פורסם

החוק אומר - אם לא נרשמת להגרלה, אתה לא יכול לזכות בה.

אם לא נרשמת תעיף את המייל ודווח לגוגל.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון מדובר בצילום מסך של המכתב כך שכולם יכולים לראות אותו,

דבר שני מדובר במשרד הפיס הקנדי(!!) כנראה שלא השתתפתי השום פעילות שם מאחר ולא טסתי לשם בחיים.

בכל זאת מעניין אותי איך הם השיגו את הכתובת אימייל שלי.

פורסם

א. לא, אף אחד לא יכול לראות את הלינק מהמייל שלך

ב. לול, איך אפשר בכלל להאמין לזה

פורסם
  • מחבר

תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך אפשר להאמין לזה בכלל :nixweiss:

פורסם

מזל טוב :) זכית כמעט במיליארד דולר !!

נסה לא לבזבז את כל הכסף :)

ניראה לך באמת ? סתם ספאם

פורסם

חיפוש קצר ב גוגל מביא לעמוד של LOTTERY CANADA

http://www.lotterycanada.com/

בעמוד הראשון רשום:

Scam Alert! Lottery Canada does not hold drawings or award lottery prizes. Illegal scam artists claiming to be affiliated with LotteryCanada are circulating letters claiming to award large values in prize money. Fraudulent checks are also being circulated with these letters. THIS IS A SCAM! Do not send them any money or personal information. Contact us directly if you require further information.

You can't win if you didn't buy a ticket!

פורסם

בכל זאת מעניין אותי איך הם השיגו את הכתובת אימייל שלי.

בטח לא נרשמת לשום אתר עם המייל שלך...

פורסם

בשנת 2012 עדיין יש אנשים שמאמינים לדברים האלה?!?

תשמע, לא כולם מומחים כמוך... לחמי באותה צורה נהרס המחשב, כאשר מיליוני באגים נכנסו כאשר הוא שלח תגובה להודעה דומה, לאחר שהוא שלח מייל REPLY הוא קיבל לינק הורדה, בגלל שהוא בן 60 וחשב שקיבל זימון מהמייל של אחיו בארה"ב כל המחשב קרס לחלוטין... רק אחרי FORMAT והדרכה צמודה שלי כמה שעות הוא עובד על המחשב המחודש כבר קרוב לחצי שנה ללא בעיה...

רצוי להתקין תוכנות מבטלות SPY, לא להכנס לאתרים לא מוכרים, לא להוריד מייל מאנשים לא מוכרים, לעדכן את האנטיוירוס בקביעת, לבדוק את המערכת בקביעות להתנהגות משונה ואם יש אפשרות לתת לאנשי מקצוע לבצע בדיקות מדי תקופה...

אההה, הכי חשוב, גיבוי גיבוי גיבוי גיבוי של חומר חשוב !!!

פורסם
  • מחבר

בטח לא נרשמת לשום אתר עם המייל שלך...

זה העניין שעם האימייל הזה ספציפית נרשמתי רק לאתרים אמינים יחסית או שחשבתי שהם אמינים.

ולכ המגיבים האחרים לא אני לא באמת האמנתי לזה קוראים לזה העוקץ הניגרי אבל בכל זאת עניין אותי איך הגיעו אלי .

פורסם

שנים לא השתמשתי באנטי וירוס :o

פשוט לא מוריד דברים ממקורות לא אמינים

פורסם

חברים, למה להסתבך? יש מדריך נהדר בנושא (לינק בחתימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים