עבור לתוכן

מסך לגיימינג\סרטים - תקציב של כ1400

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI.

קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם?

התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו)

תודה רבה ושבת שלום :)

פורסם

חיפוש קטן בפורום היה מראה לך את הדל 2412

פורסם
  • מחבר

אין לו חיבור HDMI ממה שראיתי, שזה משהו שכתבתי שחשוב לי

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

תקנה מתאים לDP או לDVI (לא הבנתי למה זה חשוב לך)

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לחבר אליו גם קונסולה

נסיתי מתאמים כאלו עם מסך אחר ואיכות התמונה היתה על הפנים בהשוואה לחיבור HDMI

פורסם

אז נפלת על מתאם בעייתי או לא יודע,

מבחינת איכות, אין הבדל בין HDMI לDVI וDP

פורסם

אפשר להשתמש במתאם HDMI-DVI אך אז כניסת הDVI במסך תפוסה ואתה צריך שבמחשב תהיה לך יציאת DisplayPort או להשתמש בVGA הלא מומלץ.

בקיצור, אם חשוב לך קיום חיבור HDMI, הIPS236V מסך טוב, למרות שמבחינות אחרות הוא פחות טוב ופחות משתלם מהמסכים המדוברים של DELL (ה2312/2412). הS24A350H הוא ככל הידוע לי עוד מסך TN מבין עשרות ולא ממש מעניין. מה גם שככל שידוע לי, אין לו כניסת DVI, אלא רק HDMI וVGA, ואז אנחנו חוזרים לאותה בעייה שכבר ציינו.

פורסם
  • מחבר

אפשר להשתמש במתאם HDMI-DVI אך אז כניסת הDVI במסך תפוסה ואתה צריך שבמחשב תהיה לך יציאת DisplayPort או להשתמש בVGA הלא מומלץ.

בקיצור, אם חשוב לך קיום חיבור HDMI, הIPS236V מסך טוב, למרות שמבחינות אחרות הוא פחות טוב ופחות משתלם מהמסכים המדוברים של DELL (ה2312/2412). הS24A350H הוא ככל הידוע לי עוד מסך TN מבין עשרות ולא ממש מעניין. מה גם שככל שידוע לי, אין לו כניסת DVI, אלא רק HDMI וVGA, ואז אנחנו חוזרים לאותה בעייה שכבר ציינו.

הבנתי. יש לך דגם אחר שהיית יכול להמליץ עליו שאתה חושב שיתאים לצרכים שלי? חריגה קלה מהתקציב לא תהרוג

פורסם

לצרכים שלך יתאים פחות או יותר כל מסך. השאלה היא האם יש משהו טוב יותר ממה שכבר צוין בדיון. תחת הדרישה של כניסת HDMI לא עולה לי משהו יותר טוב בראש.

יש אופציה שהיא אולי לא יותר טובה, אך יותר זולה - הAOC i2353 שהוא עם שתי כניסות HDMI:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812286

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים