עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית מסך מחשב חדש -דל ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips.

כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב:

אשמח לדעת מה הוא בודק והאם זה משמעותי? וראיתי גם שיש rev שונים, מה הכי עדכני? ומה ההבדלים בינהם?

אשמח לתשובות מומחים עם ניסיון בתחום.

תודה רבה,

אייל.

פורסם

איזה מקבוק אייר יש לך ואיזו יציאת וידאו קיימת בו? סביר להניח שתזדקק למתאם מסוים כדי לחבר את המסך הזה (או כמעט כל מסך אחר שאינו של אפל).

המסך המדובר הוא אכן מומלץ, ובמקומך לא הייתי מטריד את עצמי יתר על המידה בכל מיני סרטונים מוזרים בyoutube שמנסים להדגים בעיה כזו או אחרת ביחידה מסוימת של מסך כלשהו (במיוחד כשחלק מהבעיות מצוצות מהאצבע של המציג).

וכן, כאשר יש במסך רכזת USB (כמו במסך הנ"ל) תוכל לחבר עכבר ומקלדת (ואולי עוד דברים, תלוי כמה כניסות USB יש), ולחבר את כולן למחשב בכבל אחד. זו המשמעות של רכזת USB.

פורסם

מה לעזאזל הוא מנסה להראות בסרטון הזה? איך אפשר לבדוק מסך דרך סרטון וידאו בדיוק? לא הייתי דואג מהסרטון הזה כי להראות תקלה בתאורה דרך סרטון (או קצב ריענון) דרך מצלמת וידאו דיי לא רלוונטי מאחר והמצלמה היא זו שקובעת איך יראה המסך בסופו של דבר ולא המסך ותקנו אותי אם לא הבנתי נכון את הבדיקה המוזרה הזאת.

פורסם

מה הבדיקה הזאת מראה וכיצד?

איך האורות האחוריים קשורים לעט שמתנופף מול המסך?

פורסם

זה האפקט הסטרובוסקופי:

http://en.wikipedia.org/wiki/Stroboscopic_effect

מה שהוא בעצם אומר זה שהתאורה האחורית של המסך הזה מרצדת, בדיוק כמו מסכי CRT, אבל בתדר הרבה יותר גבוה. לכן גם האפקט פחות מובהק וגם ספק שמישהו יבחין בכך בעין בלתי-מזוינת (למעט אנשים סופר רגישים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים