פורסם 2012 באפריל 1913 שנים שלום,זה מה שיש לי עכשיו בנושא הקירור:CM 690 casemugen2 + fan3X artic colling AF12025L 120mm (שתיים למעלה + אחורה)מאוורר שקוף שבאו עם המארז 120mm (קדימה)glacialtech 120mm case fan (לא בשימוש)אשמח לדעת איך אוכל לשפר את שקט המארזאם זה באמצעות סידור/הסרה המאוורריםאו החלפה של המאווררים.והאם יש שיטות לטיפול אקוסטי שאפשר לאלתר בנוסף?(המחירים של הספוגים המיוחדים למארזים עולים הרבה בגלל המשלוח באתרים בחו"ל)העניין העיקרי הוא השתקה של המחשב.תודה לעונים.
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים הפתרון הכי טוב יהיה פשוט לסנן מאווררים רועשים שיש לך כרגע..ולהתקין רק מאוורר קידמי ואחורי..זהו..ההשפעה על הרעש צריכה להיות מורגשת אם המערכת "רועשץ" לך..ההשקה הכספתי היא אפסית..וההפסד על הטמפ' לא צריך להיות גדול אם בכלל..
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים מחבר החומרה: (המרט שלי נמחק מהפורום)asus p5ql proe7200 OCHD4870 521MB(stock cooling) + הוחלף משחה טרמית לא מזמן.והארדיסק אחד של סמסונג (טרהבייט פופולרי לא זוכר איזה בדיוק)אם כבר להפעיל רק את הקידמי והאחוריהאם כדאי שמקדימה יהיה אחר מה AL12025L ולא השקוף של CM?תודה
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים כמו שאמרתי זה בחירה שלך נטו מבחינת רעש ובדיקות טמפ'..תבדוק מה כל מאוורר נותן לך ותחליט..
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים מחבר תודה רבה,מסתבר ששחכתי להחזיר את ההגדרה בביוס של החלשת המאוורר של המוגן2 בidleוהשארתי רק המאוורר הקידמי + אחורי שני המאווררים הם AL12025L (הם עם fluid dynamic bearing)וע"פ OCCT יש עליה רק של 0.2 מעלות. (58.2 מעלות)עכשיו כשנכנסים לחדר אפשר לחשוב שהמחשב כבוי.אני עדיין מוכן לשמוע רעיונות וטריקים נוספים (בעלות פרופורציונלית)
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים יש בקרי מאווררים שמחלישים משמעותית את המאווררים הנוכחיים שלך (וכמובן כשבא לך תוכל להעלות חזרה), לי לא יצא להעלות חזרה.כמובן שגם יש את הגדרת ה SMART FAN בביוס שמוריד משמעותית ממהירות המאוורר של המעבד כלא משתמשים בו.
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים גם לי יש CM690 וקניתי את הבקר הזה בתמונה מ eBayעוזר המון ברעש ![attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.