עבור לתוכן

איך החנות TMS?אני רוצה לקנות ממנה את GTX 680

Featured Replies

פורסם

אמת של3930K יש יותר כוח חישובי, אבל למעט שימושים מסויימים, הוא והפלטפורמה כולה הם בזבוז כסף.

אם אתה מכוון למחשב גיימינג רציני, נשמע שאתה מחטיא את המטרה ובגדול.

במשחקים, לא תראה הבדל בין 3930K ל2500K, כן, זה עם ה4 ליבות הפיזיות וזהו.

פורסם
  • מחבר

ומה עם תוכנות כבדות כמו פוטו שופ עריכת ווידאו וכוליי?

פורסם

לא ציינת זאת..

אבל לפוטושופ ולתוכנות עריכה שיודעות לנצל הרבה ליבות וזיכרון, התוספת מבורכת.

לגיימינג סוקט 2011 הוא דיי בזבוז, אבל אם אתה עורך כבד אז החלקים מתאימים למעט הלוח והספק שקצת (הרבה) overkill. אבל אם אתה נהנה להוציא כסף אז שיהיה בכיף ;)

איזה תוכנות בדיוק אתה משתמש? ככה שנוכל לדעת אם הן תומכות CUDA וריבוי ליבות (ל-680 יש 1536 ליבות CUDA שזה המון לכרטיס ליבה אחת)

פורסם

אם אתה לא משתמש בתוכנות עריכה לצורך פרנסה (כלומר כל חיסכון זמן = כסף) זה מיותר. הביצועים של 2600K עם OC לסביבות ה-4.7

יתנו לך תוצאות מצויינות.

פורסם

עם זאת שזה נכון באופן כללי, לפעמים גם מעבד חזק לא מאפשר עריכת HD ב"זמן אמת", לעומת כרטיס מסך (CUDA) טוב, תלוי באפקטים שבשימוש.

אני חושב שגם אם יש לך זמן על הכתפיים, או שהעבודה אינה לצרכי פרנסה, תמיד נחמד לעבוד באופן שוטף מבלי להמתין זמן מה ל-preview על כל הזזת slider.

בכל אופן, אני מניח שהמלצה על כ.מסך תהיה תלויה בתדירות ומורכבות השימוש.

סרטוני הדגמה כאן:

http://pressroom.nvidia.com/easyir/customrel.do?easyirid=A0D622CE9F579F09&version=live&prid=873999&releasejsp=release_157&xhtml=true

או כאן:

http://www.nvidia.com/object/adobe-cs6.html

פורסם

אם אתה עורך סרטים/סירטונים, מקודד וכו' ריבוי ליבות יקצר את הפעולה. אבל זה גם תלוי אם התוכנה משתמשת במעבד או בכרטיס המסך.

אתה גם יכול ללכת על פלטפורמה של AMD עם 8 ליבות שבכללי הליבות חלשות מאינטל אבל נותנות יותר תפוקה כוללת גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שיש להם סניף בחיפה אבל בסופו של דבר הודיעו לי שהסניף הזה פשט את הרגל יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה בחיפה?

פורסם

ל-TMS יש משלוח חינם עד הבית, אתה לא צריך סניף קרוב.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני רוצה לשלם מזומן

פורסם

אתה יכול לשלם דרך השליח, מתי שאתה מקבל את הכרטיס.

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים