עבור לתוכן

חיפוש קודק ספציפי

Featured Replies

פורסם

שלום רב

יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ.

תודה על העזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

Gspot יגיד לך באיזה קודק מדובר

פורסם

אתה גם יכול להשתמש ב-vlc, או להוריד חבילת קודקים כמו klite ולהתקין על המחשב.

פורסם
  • מחבר

הי

אתה גם יכול להשתמש ב-vlc, או להוריד חבילת קודקים כמו klite ולהתקין על המחשב.

ניסיתי עם VLC ו- klite וזה לא עובד.

Gspot יגיד לך באיזה קודק מדובר

מצאתי באמצעות התוכנה הזאת שחסר לי קודק בשם V264 אז הורדתי אותו. (אגב, יכול להיות שקודק זה קובץ הפעלה ששוקל 10 מגה?) הפעלת הקובץ מעלה את המסך של דוס לשניה שמייד נעלם. עשיתי צילום מסך כדי לראות מה כתוב שם - ולא מצאתי תובנות. אני מצרף את הצילום מסך.

בקיצור, השאלה שלי היא איך להתקין את הקודק הזה?

(העניין חשוב לי כי אלו קבצים שאני צריך לראות כחלק מפרויקט גמר באוניברסיטה)

תודה רבה לעונים !

פורסם

x264 זה מקודד - encoder. זה מה שיוצר את הקבצים בפורמט הנ"ל, לא מה שיעזור לך לראות אותם.

תן תמונת מסך של התוכנה המדוברת, זה יעזור יותר מאשר אם תצטט משם מה לדעתך סוג הקובץ. לדעתי בכלל עדיף להשתמש בתוכנה עדכנית שנותנת קצת יותר מידע, כמו mediainfo.

פורסם
  • מחבר

x264 זה מקודד - encoder. זה מה שיוצר את הקבצים בפורמט הנ"ל, לא מה שיעזור לך לראות אותם.

סבבה, לא ידעתי את זה.

אני מצרף צילום מסך של תוכנת mediainfo של הקובץ המדובר.

פורסם

לא מצאתי שקיים פורמט כזה V264.

עכשיו יש שתי אפשרויות:

או שמדובר בפורמט סגור של איזו תוכנה שמיועד רק לה, ואין קודק זמין בשבילו.

או שקוד fourcc של הקובץ הוגדר בטעות כV264 על ידי מקודד סורר (במקום נגיד H264 או משהו אחר), ולכן הקובץ לא נפתח.

אם אפשר לדעת מה המקור של הקובץ, מי יצר אותו ובאיזה אופן, אפשר להמשיך משם.

אם לא, אתה יכול לנסות לשנות את הfourcc של הקובץ (למשל באמצעות תוכנה כזו) למשהו אחר, נגיד H264 ולראות אם הוא נפתח אז. רק תזכור מה היה קודם כדי שתוכל לשנות חזרה אם צריך.

פורסם
  • מחבר

או שמדובר בפורמט סגור של איזו תוכנה שמיועד רק לה, ואין קודק זמין בשבילו.

יש סיכוי כי אלו סימולציות שצולמו לפרויקט ספציפי. אני אנסה לברר איך נוצר הקובץ.

אתה יכול לנסות לשנות את הfourcc של הקובץ (למשל באמצעות תוכנה כזו) למשהו אחר, נגיד H264 ולראות אם הוא נפתח אז.

אני אנסה לשנות.

ממש ממש תודה על העזרה :jump:

פורסם
  • מחבר

הי

שמע yonizaf עזרת לי מאוד. שינוי הקידוד ל-H264 בתוכנה ששלחת פתר את הבעיה בקלות. :yelclap::jump:

המון תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים