עבור לתוכן

יעוץ לגבי טלויזיה ומערכת לסלון

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה.

יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר.

קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח.

מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים?

אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה.

איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה?

מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים?

lg 42ld460- עולה 2420

lg 42lk450 - עולה 2500

lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה?

lg 42ld450- עולה 2450

samsung 40c530- עולה 2500

samsung 40d550 - עולה 2600

panasonic 42u30 - עולה 2800

זה מה שמצאתי אשמח מה אתם תמליצו.

עוד דבר אני מחפש גם מערכת קולנוע ביתית, לא צריך מפוצצת מדי אבל לעיצוב הייתי רוצה רמקולים רצפתיים, ו גם פה התקציב מוגבל

מצאתי כמה דוגמאות:

Panasonic SCPT580- עולה 1500

samsung HT-D455K- עולה באיזור 1500

LG HT906TA- עולה באיזור 1800

תודה רבה מחכה מאוד להמלצות

פורסם
  • מחבר

עזרה חברה...

פורסם

אני חושב שתלך לחנות גדולה ולבחור את מה שנראה לך הכי יפה מבחינת תמונה ושעונה לדרישות שלך כמו חיבורים מסויימים וכו'.

ולגבי הרמקולים אני לא יודע אם אתה יודע אבל אתה גם צריך רסיבר אם אתה רוצה רמקולים.

חדש עולה בסביבות ה 1000 שח וביד שנייה יש במצב טוב בסביבות ה 300, 400 שח רק צריך לפשפש קצת.

בהצלחה !!!

אם תרצה עוד מידע רק תשאל.

פורסם
  • מחבר

טוב לאחר מספר ימים של בדיקות השוואות התייעצויות, קניתי מסך ו מערכת קולנוע.

הייתי די נעול על הסמסונג די550, וכמעט כבר השלמתי עיסקה, נתתי בו עוד מבט ופתאום לידו המסך נראה לי איכותי הרבה יותר מבחינת התמונה, וזה היה פנסוניק יו30 , בסוף קניתי אותה+המערכת של אל ג׳י ht906ta,(כמובן לשניהם אחריות מהיבואן הרישמי) חשבתי אם לחסוך כמה מאות שקלים ובחנות ליד לקנות את אותם המוצרים ב200₪ פחות אך עם אחריות רק לשנה שגם היא של איזה״ שלום״... בקיצר אם יקרה משהו לך תחפש אותו,אז הלכתי על ראש שקט יותר, סה״כ יצא לי 4600₪ כולל הובלה והתקנה, מחיר מצויין לחבילת מוצרים הזו.נראה לי העסקה הכי טובה שיכולתי לקחת בטווח המחירים ששמתי לעצמי.

עוד עצה לקונים, תמיד תנסו להוריד את המחיר כמה שיותר ותמיד זה אפשרי בתחום הזה!

יש תחרות גדולה מאוד והמוכר יעשה הכל כדי שתקנו דווקא אצלו, דוגמה:

אני ישבתי בחנות קרוב לשעה וחצי המוכר ניסה לעשות הכל כדי שאני יסגור את העסקה היום,(חשוב גם לציין שקיבלתי שירות מעולה), אחרי שהוא הציע לי מחיר של 4900₪(המחיר הכי זול שמצאתי בשוק) עדיין אמרתי לו שאני יקח תזמן ואני יחזור אליו, אחרי זה הלכתי למספר חנויות ההצעות אפילו לא היו קרובות לסכום הזה אז החלטתי שאני קונה אצלו, אבל ראיתי שהוא ממש לחוץ למכור לי היום, התקשרתי אליו אמרתי לו אם אתה מביא לי ב4600₪ עכשיו אני בא וקונה, לאחר כמה שעות הוא התקשר אליי ואמר שאני יקבל ב 4600₪.

לאחר הרבה מחשבה וכאבי ראש ירדה לי אבן מהלב כי ידעתי שיהיה קשה למצוא טלויזיה איכותית במחירים האלה, ואני שמח שמצאתי את הפנסוקיק.

אחרי שאני יקבל את המוצרים אני ירשום גם חוות דעת עליהם מקווה לא להתעכזב.

פורסם
  • מחבר

לגבי רסיבר, אני חיפשתי מערכת משולבת, ככה שבדיוידי הזה יש גם רסיבר מובנה כמו שהבנתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים