עבור לתוכן

נייד קל ללימודים 800$

Featured Replies

פורסם

לא התעמקתי במפרט, אז אני לא יודע מה אם יש הבדל שמצדיק הפרש במחירים.

דבר שני, המקלדת לדעתי לא מוארת (זה פיצ'ר יחודי לדל אם אני לא טועה)

@ag43 , תמיד אפשר לרכוש אחריות נוספת במחיר של עוד 100 דולר ל-3 שנים בארה"ב בנפרד מהמחשב.

היתרון אצל לנובו, שאם מופיע שיש אחריות בינ"ל לדגם מסויים, הוא יקבל אחריות בוודאות בישראל בלי ויכוחים.

פורסם

E220s מקביל ל HP רק במעבד ובזיכרון.

ל HP יש בטרייה טובה יותר וגם כונן SSD (לי זה משמעותי כיוון שמבחנתי יכולת בוט/התעוררות מהירות הן מרכיב חשוב בניידות של המחשב..).

ללנובו מסך 12.5 (שאמור להיות יחסית טוב לקטגורייה של האולטרבוקס) ואת יתרון האחריות והמחיר הנ"ל.

פורסם

במחיר של ה-220s אתה יכול להכניס SSD פנימה, ואפילו אחד שטוב מהכונן שב-HP.

בקשר לסוללה, מביקורות עולה שיש לו זמן סוללה של כ-5 שעות עבודה. זה פחות מהסוללה של HP, אבל זה סביר מול הווסטרו 131 לדוגמה.

אם אני הייתי צריך לבחור, אחריות ומחיר זול מול SSD וזמן סוללה - הייתי מעדיף את הראש השקט באחריות. מעדיף גישה שמרנית יותר.

עריכה:

כונן לדוגמה שיהיה שדרוג משמעותי מאוד ללנובו יהיה ה-OCZ אג'יליטי 3 שנמכר עכשיו במבצע:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227727

במחיר של 850 דולר עם המחשב, מקבלים נייד עם כונן 240gb SSD וביצועים טובים בהרבה מה-HP, ביחד עם כונן נחמד ביד לכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

SSD לא חשוב במיוחד. אז V131 יורד מהפרק? ניתן להשיג לפטופים מארה"ב טובים יותר עם אחריות בינ"ל במחיר דומה?

ה-131 חזק בהרבה מכל הניידים שדברו עליהם עד עכשיו. הוא לא אולטרה בוק

פורסם

כשיש אחריות NBD בHP לא אמורה להיות בעיה. כשקניתי את הE6220 שלי התלבטתי בינו לבין הX220. בסוף בחרתי בDELL כי הוא השתלם מאוד והיה עדיף על הX220 בכל פרמטר חוץ ממסך הIPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים