פורסם 2012 באפריל 1513 שנים אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים מחבר ובלי להתקשר אפשר לקבל תשובה ? בטוח מישהו פה נייד את המספר שלו מסלקום ויש לו אייפון 4 והוא עשה את הפרוצדורה הנ"ל
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים כשעברתי מסלקום לאורנג' בזמנו, ניוד המכשיר וכל הפרוצדורה עם האייפון נעשו דרך סוכן של אורנג'.
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים שום קודאתה מבקש מסלקום שיפתחו לך לסים פריזה לוקח קצת זמן אבל לאחר מכן שתחבר את המכשיר לאייטיונס תקבל הודעה שהוא הופעל
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים מחבר ואפשר לעשות את זה בשיחה איתם או שצריך להגיע למרכז שרות או משהו בסגון ?תודה
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים מעניין, האייפון 4 אכן יצא אחרי החוק הקובע כי מכשירים צריכים להימכר sim free.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים אני חושב שהחוק מחייב אותם לפתוח על פי דרישה של הלקוח, לא למכור מכשירים פתוחים מראש.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים אני דיי בטוח שהחוק היה למכור מכשירים פתוחים (כלומר, פשוט לא לנעול אותם..) , ולפתוח בחינם על פי דרישה - את כל המכשירים הקיימים שכבר נעולים.אין ממש היגיון בזה שהם ינעלו אותם (שזאת פעולה אקטיבית, הם לא מגיעים נעולים מהיצרן..) אם במילא החוק מחייב אותם לפתוח את המכשירים בחינם בעת הצורך.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים אייפון 4 יצא לפני החוק שמכשירים ימכרו פתוחים.החובה החוקית היא:1. כרגע למכור מכשירים לא נעולים.2. אם יש מכשיר שיצא מהמפעל נעול - לפתוח אותו בחינם לפי בקשה.צריך סה"כ להתקשר לחברה שניפקה את הפלאפון במקור - להעביר להם את הimei של הפלאפון - ואח"כ לחבר לitunes כיום אחרי זה - והפלאפון פתוח.(כן - הממשק פתיחה נעשה מרחוק דרך בקשה למערכת של אפל)ליביו
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים מחבר אז ככה דיברתי עם סלקום- צריך להגיע למרכז שרות ואין אפשרות לעשות את זה דרך הטלפון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.