עבור לתוכן

מפרט מחשב 2000 שקל גיימינג קל וכבד

Featured Replies

פורסם

לאינטל אין משולשי ליבה. ה-I3 הוא מעבד כפול ליבה עם HT, זה אומר שיש לו 2 ליבות פיזיות ו-2 ליבות לוגיות. באופן כללי אתה תפסיד ביצועים במשחקים אם תעלה את הרמה של המעבד, כי תקבל כרטיס מסך חלש יותר.

אל תתקרב ל-FXP, ילדים שלא מבינים שהמפרטים שהם מביאים שם הם על כסף של אנשים והרוב שם לא משתלמים.

תראה בקשר למפרט מחנות אחרת אין לי בעיה. היתרון הגדול של TMS הוא בכרטיס המסך המשתלם (GTX460 ב-400 ש"ח). תאמין לי שאם היו משלמים לי על זה שאני יפרסם חנות כל שהיא כל הפורום היה מוצף בהודעות שלי על אותה החנות ;) .

אבא שלך נעול על חברה אחת בלי סיבה (אלא אם הוא יודע משהו שאנו לא יודעים על AMD...).

אם אני לא טועה המפרט הראשון שהוצא לך הוא מ-RSM, אך הוא יורד בביצועיו מהמפרט השני.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי, חשבתי שi3 זה שלוש ליבות חחח... הוא לא אוהב את AMD כי הוא אומר שהאיכות שלהם לא טובה... יש מצב אתה מביא לי מפרט מIQPC? אני רוצה לראות את ההפרשים במחירים...עדיף שהם יהיו אותם חלקים כדי שאני אוכל לדעת איזה חנות יש לה מחירים יותר טובים...

פורסם

הוא לא אוהב את AMD כי הוא אומר שהאיכות שלהם לא טובה...

זה לא נכון. בכל אופן יש לו ניסיון רע איתם?

הנה מפרט מבחינת פיצ'רים הם שווים (אני לא כך כך מתמצא באתר שלהם, אז יכול להיות שיהיו אלטרנטיבות עדיפות), שים לב שהכרטיס מסך אצל TMS הוא של 2GB ואצל IQPC הוא 1GB, המארז בגרסה יותר טובה, הלוח כולל USB3.

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX ₪326

לוח אם:

[..] ASROCK H67M B3 - זמין במלאי ₪479

זיכרון:

[..] HYNIX 4096MB DDR3 1333MHZ ₪113

כרטיס מסך:

[..] FORSA GTX460 1GB DDR5 - RETAIL ₪880

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] THERMALTAKE V4 (BLACK) VM30001W2Z W/O PSU ₪231

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪289

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 ₪522

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2951

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

כמו שאמרתי יכול להיות שיהיו רכיבים עדיפים על פני מה שאני שמתי, מכיוון שאני לא מתמצא באתר שלהם, אך אני עשיתי כמיטב יכולתי.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון. בכל אופן יש לו ניסיון רע איתם?

הנה מפרט מבחינת פיצ'רים הם שווים (אני לא כך כך מתמצא באתר שלהם, אז יכול להיות שיהיו אלטרנטיבות עדיפות), שים לב שהכרטיס מסך אצל TMS הוא של 2GB ואצל IQPC הוא 1GB, המארז בגרסה יותר טובה, הלוח כולל USB3.

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX ₪326

לוח אם:

[..] ASROCK H67M B3 - זמין במלאי ₪479

זיכרון:

[..] HYNIX 4096MB DDR3 1333MHZ ₪113

כרטיס מסך:

[..] FORSA GTX460 1GB DDR5 - RETAIL ₪880

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] THERMALTAKE V4 (BLACK) VM30001W2Z W/O PSU ₪231

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪289

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 ₪522

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2951

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

כמו שאמרתי יכול להיות שיהיו רכיבים עדיפים על פני מה שאני שמתי, מכיוון שאני לא מתמצא באתר שלהם, אך אני עשיתי כמיטב יכולתי.

זה חריגה ענקית מהתקציב.. תודה בכל מקרה אחי..

יש חנות אחרת אולי? לפי מה שיוצא לי.... תמיד הכי משתלם לקנות בTMS... זה נכון?

יש מצב משהו מוצא לי מפרט לא מTMS אבא שלי לא רוצה לקנות מהם.... :-( יש מצב אתם מוצאים לי משהו יותר משתלם מחנות אחרת?

אולי אפילו מפרט מורכב כבר , אבל אחד שיתאים לי כן? :-)

פורסם

TMS לא תמיד הכי משתלמים, זה תלויי לאן אתה מכוון (מבחינת יעוד המחשב) ומבחינת המבצעים הנוכחיים. בקיצור זה תמיד יכול להשתנות.

אפשר לדעת למה הוא לא רוצה? יש כאן בפורום נציג שלהם (TMS) ושל RSM (נחשבת חנות טובה ואמינה). כמו כן הוא יכול ללכת לחנויות האלו ולהתרשם בעצמו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתם רואים, זה מה שאני שונא... שיש נציגים של החברות בפורומים... בכוונה לא הלכתי לחנות שלכם!!!

באתי לפה כדי לחפש מחשב שיתאים לי ולא לכיס שלכם!! תעשו טובה! תעזבו את הפורומים! אני רוצה מחשב שיהיה לי משתלם... יש חנויות זולות שאין להם נציגים בפורומים? נראה לי שרק בגלל הפורומים הם מתעשרים...

מה שאתם עושים זה פשוט מגעיל! אם אתם רוצים להגיב בפורומים, תגיבו אמיתי, תגיבו משתלם.

פורסם

אם אתה רוצה חנות ספציפית אתה יכול לבקש. אתה רוצה מ-KSP, IQPC? אפשר להכין לך מפרט מהם בלי בעיה. אין צורך להתעצבן, הנציגים שלהם כאן כדי להבהיר דברים ואסור להם בשום פנים ואופן לפרסם כאן תכנים מהחנות שלהם או לפגוע בכבודה של חנות אחרת. אנחנו כאן רוצים לטובתך ולא לרעתך אחרת לא היינו מבזבזים את זממנו כאן. אין לי בעיה להכין לך מפרט מכל חנות שתבחר במסגרת התקציב ושיהיה הכי משתלם. :)

פורסם
  • מחבר

סליחה, זה פשוט מעצבן, זה כסף של אנשים, זה לא סתם... אני צריך מחשב ב2000 שקל לגיימינג, הפעם בלי חריגה מהתקציב, מכל חנויות המחשוב בבקשה :-) כך אני אוכל לראות איזו חנות באמת הכי זולה.

פורסם

את זה אני כבר לא יעשה... מכל החנויות? זה יהיה לא מעט זמן בהתחשב בזה שאני לא מכיר את המלאים בכל החנויות. באילו חנויות אתה מעוניין לבצע את ההשוואה (תביא שלושה חנויות)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים