עבור לתוכן

אין אלטרנטיבה נורמלית לאמזון? מה זה מחירי ההפתעה האלה בסיום ההזמנה?!

Featured Replies

פורסם

זה תלוי משקל נפחי - כלומר איך אמזון ארזו לך את המוצר.

אם הקופסא שבה המוצר נמצא גדולה - אתה תשלם משלוח לפי המשקל הנפחי (זה מופיע שם בהסברים)

יצא לי לשלם ככה על תרמיל 70 דולר משלוח כי הוא נארז בצורה דבילית ע"י המוכר באמזון.

נ.ב. שלחתי לך הפתעה

• תגובות 44
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מאמין שזה מדוייק ובכל מקרה זה לא משנה - כבר כתבתי שבפועל החבילה שוקלת פחות ממה שהיה במחשבון שלהם.

אל תאמין נשמה אבל זה פשוט ככה ברוב אתרי השירותים השונים הם מציינים את זה ואני מאמין שגם הם פשוט אין לי כוח לחפור...

פורסם

מאוד מוזר הנושא של המחיר האמיתי לעומת המחיר במחשבון... עדכן אותנו בקשר לזה :)

פורסם
  • מחבר

אז לפי הבירור מדובר בהבדל במימדים של החבילה (נפח) בין מה שצויין באמזון לבין גודל החבילה כפי שנמדד אצלהם.

(כפי שציין Access denied)

החישוב שלהם ל"משקל נפחי" הוא אורך כפול רוחב כפול עומק, חלקי 6000.

לפי הנתונים שנמשכו מאמזון התוצאה היא 1.125 ק"ג, לפי המימדים הפיזיים שנמדדו ע"י ushops זה יוצא 2.04 , ומכאן ההבדל במחיר.

קצת מקומם אבל נו מילא כבר הזמנתי והחבילה כבר אצלהם

עוד דברים שעלו בשיחה:

1. שירות הסליקה היחיד שלהם לתשלומים הוא paypal

(גם אם אין לכם חשבון paypal, הם משתמשים בהם לסליקה של כ.אשראי ללא צורך בהרשמה ל paypal)

2. אם אתה לא משלם תוך פרק זמן קצר (לא הוגדר פרק הזמן) אז המחיר עולה עקב עלויות אחסנה של החבילה שלך אצלהם בארה"ב.

(הם לא שולחים אותה לארץ עד שאתה משלם כמובן)

אעדכן כשהחבילה תגיע אלי לטובת מי שעוקב.

פורסם
  • מחבר

יצא מהמכס, מחר בבוקר אמור להגיע אלי לעבודה.

פורסם

מעקב

פורסם

מילפורד לקח חלק מהרווחים

תתחלק גם עם העוקבים

פורסם
  • מחבר

טוב שנזכרת לעקוב אחרי שזה כבר הגיע אליו..

האמת שזה עוד לא הגיע

התקשרתי אתמול בבוקר לשנות כתובת ככה שיביאו לי את זה לעבודה במקום לבית

בערב (!!) חזרו אלי ואמרו שבגלל שהתקשרתי לשנות פאקינג כתובת, זה יתעכב בעוד יום-יומיים (כלומר גם היום אני לא אקבל את זה)

(וזה למרות שהעבודה והבית שלי הם אותו אזור חלוקה)

כששאלתי לפשר העיכוב הנציגה הטלפונית פשוט חזרה ואמרה "תשמע... שינית כתובת..." חזרה על זה משהו כמו 20 פעם, בלי להסביר מה באמת קורה.

רבאק, אני מבין שבבוקר זה יצא על משאית מאזור החלוקה לכיווןן הבית שלי ואז התקשרתי לשנות כתובת לעבודה ובגלל זה לא אתמול לא הגיע.

(כי החבילה הייתה תקועה על משאית כל היום)

אבל אין סיבה שלא יגיע היום (לשיטתם יש סיבה, והיא "תשמע... שינית כתובת... זה לוקח זמן...")

פורסם

מוזר, אני לא יכלתי לפגוש אותם במקום המקורי והם פשוט התקשרו לשאול אותי יום אחרי זה אם אני מעדיף כתובת אחרת.

המסירה היית באותו יום בכתובת חלופית.

אולי יש להם עיקוב והם מנסים לרכוב על השאלה שלך.

פורסם
  • מחבר

אז... הגיע היום בבוקר לעבודה (אפילו לפני שאני הגעתי לכאן :) )

תם ונשלם.

פורסם

תתחדש.

כמה הסכום יצא בסופו של דבר?

מרוצה מהמוצר?

פורסם

סתם שאלה, לא היה יוצא לך יותר זול במקום 40$ מארה"ב ללכת לחנות תיקים סטייל "ארנקי אולגה" בחיפה ולקנות תיק צד ב80 שקל ובהפרש להתחרע בפלאפל אוריון?

פורסם
  • מחבר

יצא בסביבות ה 320 ש"ח כל הסיפור הזה, התיק בסדר גמור (יכול להיות יותר טוב אבל אני לא אתקטנן עכשיו)

בדיעבד אולי כן הייתי יכול למצוא משהו כזה בזול בארץ, אבל אני בספק: כן הייתי ב2-3 חנויות תיקים,

ולא מצאתי תיק צד נורמלי שיש בו תא מרופד בגודל שמתאים ללפטופ\טאבלט 10".

(בתכלס אפשר לקחת תיק צד רגיל בלי שום תא מרופד ייעודי, ופשוט לקנות איזה שרוול מרופד לטאבלט, זה מה שהייתי צריך לעשות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים