עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש להחליף את ה3850 ולא יהווה יותר מדי צוואר בקבוק עם המערכת 300-400

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המתיישן שלי במשהו שמתאים קצת יותר לזמננו. השימושים הם להחזיק שני מסכים בFHD (אחד של טלוויזיה), סרטים, משחקים קלילים אבל דרוש FPS גבוה. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס הכי טוב שבאמת יהיה יעיל עם מעבד כמו שלי. חובה חיבור HDMI ושקט בעדיפות גבוהה. הספק מספיק חזק (520W סיסוניק) והמעבד הואAMD Athlon 64*2 Dual core processor 4200+ 2.2Ghz. לא מתוכנן OC אז לקחת את זה בחשבון. אין לי בעיה עם משומש ואני גם מחפש בלוח אז אם תוכלו להכווין אותי מה הכי ישתלם אני אשמח.

תודה מראש לעוזרים!

זאב.

פורסם

אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש לך מעבד שבסטנדרטים של היום נחשב למאוד מאוד חלש (אפילו החלש והזול ביותר שקונים היום חזק ממנו באופן בלתי ניתן להשוואה). שדרוג כרטיס מסך יכול לעזור במקרים מסויימים, אבל בלא מעט אחרים המערכת עדיין תרגיש מקרטעת (כבר עכשיו כרטיס המסך שלך סובל מצוואר בקבוק עם המעבד).

פורסם
  • מחבר

הבנתי, טוב ובכל מקרה במידה והכרטיס מסך היה מתקלקל, על איזה כרטיס היית ממליץ שיחליפו?

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

ה hd 4870 יותר חזק מה 5750 ומה 5770 אבל צורך יותר חשמל

פורסם

1. שים לב שמדובר ב4850 עם GDDR3 ולא GDDR5, מה שאומר גרסה עם ביצועים פחות טובים מGTS250 בדרך כלל. אם כי עדיין מדובר בכרטיס טוב בהתייחס למחיר.

2. עם דרייברים מעודכנים 5770 חזק כמו 4870, ובמקרים מסויימים אף יותר.

3. המעבד אכן עלול להוות צוואר בקבוק, סביר שעבור כרטיסים מעל לHD4850 / GTS450 / HD5750 כבר תרגיש את זה, במקרים מסוימים גם עם הכרטיסים הנ"ל.

4. זה לא נכון שאפילו המעבד החלש והזול ביותר של היום יהיה חזק יותר (ואני לא מדבר על ATOMים למיניהם) G440 לדוגמא יהיה עוד פחות טוב בגיימינג מאשר ה4200+X2 שלך. מעבדי G530 ואיך לעומת זאת יאכלו אותו בלי מלח.

פורסם

GDDR3 זו טכנולוגיית הזכרון הסטנדרטית בעבור HD4850... שתדע...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההצעות, זה מה שאני אחפש אז. לאיזה מהשלושה (אם בכלל) שyz101 ציין, יש שליטה על מהירות המאוורר של הכ"מ?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לכולם.

לכרטיסים של AMD זה דרך הדרייבר ולNVIDIA צריך תוכנה חיצונית.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על התשובה. פשוט רציתי לוודא כי בכרטיס הנוכחי שלי יש חיבור של שני פינים בלבד ולכן לא ניתן לשלוט במהירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים