עבור לתוכן

מחפש המלצה למארז + ספק עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט.

כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל

חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה.

לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז.

כרגע זה המפרט שלי:

AMD ATHLON 2 X3 435

GA-770TA-UD3

4GB פטריוט זיכרון

2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד.

כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850

כרטיס RAID של VIA

צורב של LG

אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר

לאחר בחירה של המארז.

פורסם

הנה שילוב נאה ביותר

‏Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1

₪538

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3457

Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze, יחידות 1

₪487

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=611

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1025

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

מארז מעולה שקט ומקורר בצורה טובה (ללא רעש וצילצולים) ניתן גם לשקול כאן את אנטק 280 בתור אופציה ובנוסף ספק חזק ביותר של ENERMAX שיספיק לך פחות או יותר לכל כרטיס שיש היום (חוץ מהמפלצות הדו ליבתיות) ...

פורסם

בקשר למארז לך על fractal design ARC midi אמנם הR3 שקט אבל לפי דעתי הARC נותן תמורה יותר טובה לכסף תוכל למצוא אותו ב400 ש"ח פלוס מינוס(לידיעתך היציאות שלו ממוקמות למעלה ולא מקדימה אם זה מפריע לך).

לגבי ספק יש את מה שמי שמעליי הציע או את 620w S1II של SeaSonic.

תתחדש.

פורסם

אפשר גם שילוב כזה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מארז:

Fractal Design ARC Mid Tower

כמות: 1 - מחיר: ₪416

ספק כוח:

Seasonic X-560W Active PFC Modular Gold Series

כמות: 1 - מחיר: ₪563

סה"כ: ₪979

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 960 ₪

המארז קצת יותר רועש אך יותר אוורירי. וספק הכוח איכותי מאוד עם נצילות של 88% וחמש שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

תאמת התחברתי יותר ל ARC בגלל האפשרות לפרק את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים.

כמו כן לדעתי המסננן האבק למטה לספק ב R3 הוא לספק בלבד כאשר ב ARC הוא גם למאוורר שזה לדעתי יתרון.

כמו כן אין USB3 מקדימה ל R3 ל ARC יש .

מה שהפריע לי ב ARC זה שאם כבר הלכו על שחור למה המקומות איכסון לדיסקים הקשיחים וחרצי ה PCI לבנים :kopfpatsch: .

עוד דבר שהפריע לי הוא העיצוב הקדמי שלו שנראה לדעתי זול.

כמו כן אני לא מבין משהו בנוגע לספקים.

אם Enermax Pro82+ 625W הוא בעל נצילות של 82% יוצא שהוא יוציא 512.5 WATT כשהוא יהיה ב 100% העמסה.

ולעומת זאת Seasonic X-560W Active PFC Modular Gold Series בעל נצילות של 88% יוציא 492.8 WATT בהעמסה.

אז למה לשלם יותר על ספק שיתן פחות ? או שנכנסים לפה שיקולים אחרים גם ?

פורסם

as-21

אתה טועה

ספק 600W אמור

להוציא החוצה 600W

הענין שספק בעל נצילות טובה יותר

לוקח מהשקע פחות חשמל

פורסם
  • מחבר

אז במידה וחסכון בחשמל לא עומד בפרק עדיף לקחת את ה 620W ?

פורסם

בקשר למארז אני לא מבין מה מפריע שבפנים צבוע חלק בלבן ומאחורה שאלו מקומות שלא רואים בכלל אבל לא חשוב.

בקשר לגימור הקדמי שתדע שזה אמור דווקא לתת תחושה יותר יוקרתית של אלומיניום למרות שזה פלסטיק ובמציאות אני מאמין שזה נראה יותר טוב(מהתגובות של האנשים שסיקרו את המארז).

בקשר לספק יש כמה פרמטרים..

קודם כל לפי דעתי הENERMAX יקרים, תוכל להביא את מה שהצעתי לך קודם במחיר הרבה יותר טוב.

בקשר לשאר הדברים, הספק Seasonic X הוא מודולרי מה שאומר שהכבלים שלו ניתנים לפירוק לחלוטין מה שמשאיר אותך רק עם כבלים שאתה צריך שחוסך מקום וחום במארז, בנוסף הוא גם certidied gold לעומת השניים האחרים שהם bronze.

בסופו של דבר אחי הכל מתחיל ונגמר בכמה כסף אתה מוכן לשלם וכל עוד אתה לא גיימר משוגע אין סיבה לזרוק אפילו 50 שקל סתם כי אין לזה סוף(וזה ציטוט ממוכר).

מקווה שעזרתי :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים