עבור לתוכן

מחפש מסך 20-21 אינץ עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל, אני שונא מסכי 16:9 לדסקטופ. לטעמי זה נוגד כמעט כל שימוש שעושים במחשבים אלו.

כיום יש ברשותי מסך 5:4 19 אינץ ברזולוציה של 1280 על 1024 ואני מחפש להחליף אותו.

אני מחפש מסך בגודל מעט יותר גדול, 20-21, אולי 22. הדבר הכי חשוב לי זה שהרזולוציה האנכית לא תרד מ-1024. המסכים של היום, בגדלים שמגיעים ל-23-24 ואף יותר, שהרזולוציה שלהם היא פחות nnשלי(אנכית כמובן) הם מגוכחים(ב-98% מדפי האינטרנט ובוורד אני רואה יותר מידע ב-19 שלי מאשר ב-24!).

המסך משמש אותי בעיקר לגלישה ולעיתים רחוקות למשחקים. אופציה של pivot גם חשובה לי.

התקציב הוא עד 1,000 ש"ח.

שבוע טוב ותודה

פורסם

לא תמצא יותר מסכי "20-21 שאינם רחבים. בטח לא ב1000 שקל. ו"22 לא רחבים לא היו מעולם.

שנית, אתה לא מדויק. מסכי "23-24 כיום מגיעים ברזולוציה של 1920x1080, שזה יותר מהמסך הנוכחי שלך גם אנכית.

המשתלמים ביניהם כרגע הם מסכי "23. מסך מצוין כמו הDELL U2312HM נמצא בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה.

חשבתי שלא יהיה מנוס ממסך רחב. יש מסכים רחבים שאנכית הם יותר מ-1080?

והייתי מעדיף לא לעבור את ה-22 אינץ בכל מקרה...

האם התקציב שלי מאפשר משהו איכותי?

פורסם

יש, אבל כיום רק ב"24 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

יש, אבל כיום רק ב"24 ומעלה.

:(

אז איזה מסך 21 אינץ רחב מומלץ? ובמחיר הזה המסך יהיה איכותי או סביר?

נ.ב. ואולי עדיף מסך ברזולוציה של 1680 על 1050 כדי שהמשחק שיוצא לי להריץ פעם ב ירוץ טוב?

פורסם

אם פיבוט חשוב לך יש לך את ה-U2312 של דל (בגודל 23). במצב פיבוט יש דווקא יתרון למסכים רחבים במיוחד בגלישה.

מדובר במסך איכותי ביותר עם פאנל IPS, ארגונומיה מעולה ומחיר מצויין.

פורסם
  • מחבר

אם פיבוט חשוב לך יש לך את ה-U2312 של דל (בגודל 23). במצב פיבוט יש דווקא יתרון למסכים רחבים במיוחד בגלישה.

מדובר במסך איכותי ביותר עם פאנל IPS, ארגונומיה מעולה ומחיר מצויין.

תודה אבל אני מעדיף מסך יותר קטן. זה נראה לי מאוד גדול יחסית למרחק של המסך מהכסא. פיבוט זה לא קריטי, אני שומר את המסך הישן של ה-19 ושניהם יהיו מחוברים יחדיו. מקסימיום ה-19 יהיה תמיד בפיבוט והשני אופקי.

נ.ב. לגבי הרזולוציה, האם כדאי מסך שהוא 1680 בכדי שאוכל להריץ משחקים יותר בקלות אם ארצה בזה?

פורסם

יש מסך 21.5" מומלץ - הDELL U2212HM והוא בתקציב שלך.

עם זאת, במקומך הייתי שוקל לקחת מסך גדול יותר תמורת תוספת לא גדולה, אלא אם כן השולחן שלך מאוד מאוד צפוף לרוחב ואין מקום, מה שקשה לי להאמין שקורה.

בשל היותם רחבים, המסכים האלה יחסית נמוכים, ולכן לא יוצרים הרגשה של מסך גדול מידי, אם זה מה שאתה חושש ממנו. לצורך העניין, ה"23 נמוך יותר ממסך ה"19 שלך. יש סיכוי שמסך "21.5 ייראה לך קטן מידי ותתבאס.

במינימום אני ממליץ לך לראות קצת מסכים שונים בתצוגה כדי להתרשם מהגודל.

פורסם

בנוסף, בהתחלה המסך נראה גדול אבל מתרגלים מהר. פעם 24 היה נראה לי ענק, עכשיו אני מקנא בחבר שיש לו 30 אינטש.

פורסם
  • מחבר

אני מבין. הקטע הוא שקניתי לאבא שלי מסך 23 או 24 לפני כחצי שנה, ויש לו שולחן עבודה גדול ועדיין קשה לי לעבוד אצלו, והשולחן שלי קטן בהרבה.

הU2212HM טוב? יש לו זמן תגובה של 8ms. זה לא גבוה יחסית?

פורסם

הוא טוב. 8MS לא גבוה וגם נמדד בצורה שונה אצל כל יצרנית ולכן אין להתייחס יתר על המידה לנתונים יבשים של מסכים (למעט נגיד גודל וכניסות)

פורסם

נתון זמן התגובה איבד כל משמעות אי שם ב2006...

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת.

תודה רבה.

אם יש המלצה לפאנל נוסף, זה יעזור. אני מעוניין לאסוף את המסך מחר, למרות שאם הוא באמת טוב בהרבה מהמתחרים, אני יכול לחכות כמה ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים