פורסם 2012 באפריל 1313 שנים אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים כשאתה אומר שניסית להתקין לבד - את מה שבא עם התוכנה, או שניסית להוריד מחדש מהאתר של מיקרוסופט?
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים מחבר הורדתי ממיקרוסופט איזה מיליון גרסאות ולא עבד , ניסיתי להתקין אתה מה שבא עם הדיסק ולא עובד - חרשתי על גוגל ולא מצאתי בידיוק תשובה - אנשים מדברים על נושא ההרשאות כתיבה של ההתנקה בתיקיות של חלונות 7 אבל גם במקרים ששם אין תשובה בסוף
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים נסה לחלץ את תוכן הקובץ (עם תוכנה כמו winrar) עד שתמצא את קבצי ההתקנה האמיתיים (msi ו cab) ותריץ אותם ישירות.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים כן, זה self-extracting archive. בדקתי בעצמי, אחרת לא הייתי אומר. אם זה מרגיש לך יותר טוב, אתה יכול לשנות לו את הסיומת לzip.יכול להיות שיהיה בפנים עוד קובץ exe, תעשה לו אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.