עבור לתוכן

קניית טלויזיית 32 אינץ' לחדר

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש

פורסם

משחקים באקסבוקס פועלים ב720P... אם אין לך מקור אחר של 1080P אז אין טעם.

תכלס המחירים דומים... פשוט לך על טלויזיה איכותית כלשהיא, שנותנת תמונה טובה, זה הכי חשוב, אל תשים לב לרזולוציה כלכך.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא יודע איזה כי אני לא מכיר הרבה טלויזיות

יש מצב אתה ממליץ לי על דגם טוב במחיר סביר?

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

לפי מה שאני יודע הקונסולה עצמה תומכת ב1080P כך שאם תרצה להשתמש בה גם כסטרימר תרגיש הבדל.

המשחקים אמורים לתמוך מ 480P עד 720P תלוי כמה חדש המשחק משחקים עד אמצע 2007 אמורים ליהיות 480P מאז בערך הם 720P.

אני לא יודע אתת הנסיון שלך עם טלוויזיות אבל לפעמים יש הבדלי תמונה בין 720P ל1080P בתכנים של 720P כי מעבד התמונה בנוי לכך טוב יותר.

לגבי הממיר אם הוא לא ממיר HD לא אמור ליהיות שיפור בתמונה אלא עם זו טלוויזיה שכמו שאמרתי עובדת טוב יותר עם 1080P ואז אולי תראה שיפור קל.

אני אמליץ לך ללכת לחנות גדולה עם מבחר רחב ולבחור את מה שהכי מתאים לדעתך ולבדור אם החסרונות שלה משמעותיים אבורך

(בתקציב הזה אני חושב שכדי לקנות HD READY כי אין מבחר גדול מספיק ב FHD וגם מה שיש לא בהכרח יתעלה ה HDR.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים