פורסם 2012 באפריל 1313 שנים היי,איך אני יכול לבדוק את הכוח של המחשב ברגעי מאמץ ושהוא משתמש במלוא המפרט שלו?המפרט שלי Core 2 Due E7500 2.93Ghzזיכרון G.skill F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2 - X2 סה"כ 4GBלוח אם GIGABYTE EP43-UD3Lאיך אני יכול לבדוק את זה?תודה
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים מה זאת אומרת הכוח של המחשב? אם אתה מתכוון למבחני ביצועים אז נהוג לחשב אותו בנפרד לכח עיבוד CPU וכוח עיבוד גרפי GPU.לבדיקת המעבד יש מספר תוכנות - super pi, pcmark ועוד.לבדיקת הכוח הגרפי - 3dmark.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים הכי טוב שתשתמש ב-everest.אגב, אתה מוזמן לקרוא ביקורות באתר ולבחון את תוכנות מבחני הביצועים שהשתמשו בהן.
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים לבדיקת המעבד יש מספר תוכנות - super pi, pcmark ועוד.קודם כל תתחדש והרבה הצלחה. בעיקר להשקיט דיונים סוערים :-)שנית, super pi לא יכול להוות מבדק לביצועי מעבד מהסיבות הבאות:- הוא חד ליבה בלבד- הוא 32 ביט בלבד- הוא משתמש בהוראות נקודה צפה שעברו מן העולם, X86 בלבד. היום כל תוכנה מודרנית משתמשת ב-SSE וצפונה לחישובי נקודה צפה- ישנם מעבדים שלא ממשים כלל את ההוראות האלה אלא באמולציה בלבדכן משתמשים במבדק הזה על מנת לבדוק יציבות ב-OC ולראות האם לאחר OC מגיעים לתוצאות נכונות אבל כמבחן ביצועים הוא עלול להטעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.