עבור לתוכן

הכרטיס מסך מתחמם

Featured Replies

פורסם

יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת

פורסם

ממתי Bad Company 2 הפך למשחק פשוט?

מדובר על המשחק יחסית חדש שדורש חומרה חזקה על מנת לשחק.

ואם נדבר על חומרה, אז כרטיס מסך שלך הוא לא מיועד למשחקים בכלל ופלא שאתה מצליח להריץ איתו את BC 2 :nixweiss:

דרך אגב, מה שאר המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

זה לא רק bc 2 זה גם כמו bfh יש לי i5 2300 6 gb ram וערכת שבבים h61 אתה יודע מה לעשות, ולמה הכרטיס שלי לא מיועד למשחקים אני גם מריץ את bf 3 ו mw3

פורסם

http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-420-oem-us.html

טמפ' מקסימלית לכרטיס היא 105 מעלות. אני לא בטוח איזו טמפ' נחשבת סבירה לכרטיס זה במאמץ, אבל באופן כללי, 70 ומעלה במאמץ נחשבת

טמפ' סבירה לכ. מסך עם גוף קירור reference.

פורסם
  • מחבר

ואתה אומר שהכרטיס שלי חזק מספיק למשחקים כי bf3 ו iv אני מריץ ב hige

פורסם

הכרטיס הזה מאוד חלש בכל מה שקשור למשחקים,לא בטוח שגם ב800X600 הוא יצליח להריץ את המשחק בHigh ,הHD6850 שלי על 1280X1024 מביא בUltra 50-40FPS ... בHigh בערך 70FPS ,בהתחשב בעובדה שהכרטיס שלי חזק פי כמה וכמה מהכרטיס שלך ,אין לי מושג איך אתה בכלל מריץ את המשחק הזה עם FPS סביר ..

perfrel.gif

פורסם
  • מחבר

אבל כרגע ת כל המשחקים אני שם על 1920X1080 וזה עובד בסדר אז מה ההבדל בין עוד כרטיס יותלר חזק כמו gtx 520

פורסם

בסדר איך ? על LOW עם 20FPS במקרה הטוב ?

פורסם

חבר שלי עםל 240 ואפילו ב-SP הוא לא מצליח לשחק על FHD את BF3 על ההגדרות הכי נמוכות.

פורסם
  • מחבר

ב bf 3 אני משחק ב high ואיך אפשר לבדוק כמה fps

פורסם

אם מבחינתו המשחק עובד טוב, אז בסדר, זה גם ככה לא הייתה השאלה שלו.

הטמפ' של הכרטיס שלך לא מסוכנת אז אין לך מה לדאוג.

כמו שראית טמפ' קריטית לכרטיס היא 105 מעלות.

וFPS אתה יכול לבדוק עם התוכנה FRAPS.

תפעיל אותה וכשתכנס למשחק אתה תראה בצד שמאל או ימין למעלה את מס' הפריימים.

פורסם

אפשר פשוט לכתוב את הפקודה render.drawFPS 1 וזה יראה את הFPS בפינה הימנית העליונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים