עבור לתוכן

ארה"ב, "רשימת קניות".

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים.

כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה.

אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות.

נתחיל עם הרכיבים למחשב?

המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+.

לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים.

אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר..

*לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקולים?

*למישהו יש ביקורות או ביקורת (עדיף השוואת בין כמה) על לוחות אם שמבוססים על הKT333?

זכרונות משום מה אני יקח זכרונות 2700, השאלה היא אם כריגיל, אם בארץ או בחו"ל, ואם זה משנה אם זאת חברה ידועה או ג'נריק?

כרטיס מסך לפי מה שהבנתי את הכרטיס מסך כדאי לקנות בחו"ל. אמרו לי שבמחיר של GF3 בארץ אני יוכל לקנות איזה GF4 בחו"ל. אני מנחש שבכל זאת הGF4 יהיה יותר יקר, אבל זה לא מה שחשוב.

אני ילך על הGF4, ו.. אממ... Ti 4400? נראה לי הכי כדאי. השאלה היא של איזו חברה? מצאתי ביקורות על Leadtek, VisionTek, וGainward, ונראה לי שאלה שלושת החברות הכדאיות, וזה עדיין משאיר 3 אפשרויות. מה דעתכם?

כרטיס קול אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל המחיר. כרגיל, בארץ או לא? איזו חברה? דגם?

מארז, וכל שאר כרטיסי ההרחבה אני יקנה בארץ. לא נראה לי משהו משמעותי (או שהמארז כן?).

חלק ראשון הסתיים... חלק שני ;) .

דרמל כדאי לקנות בחו"ל, נכון? שמעתי שהמחירים בארץ ממש גבוהים.. גם בקטע הזה יש חברות ודמים או שפשוט ללכת על זה שמוצאים?

מאווררים אני קונה בחו"ל בגלל שמה שאני רוצה לקנות לא קיים בארץ. ההמאווררים החדשים של Y.S. TECH נראים מרשימים ביותר.. :) מישהו יודע אם הם נמכרים שם בארה"ב בכלל? לא ראיתי שמצויין באתר. בכל אופן, זה נראה לי קנייה כדאית. חוצמזה, אני יודע שזו שאלה די טיפשית, אבל זה מתאים רק להיטסינק (למעבד)? או שזה מתאים רק לא להיטסינק, או שזה מתאים להכל?

אחרי שאני ידע את התשובה לשאלה הקודמת, אני ירצה גם תשובה על הAX7 של Thermalright, הבנתי שכם הוא כדאי.. השאלה היא מה המחיר שלו.

ולחלק השלישי ;) .

אני בטוח שלא בכל חנויות החומרה שם אני ימצא את כל הדברים האלה, בעיקר אם כל החנויות שם הם כמו NEWRON למשל.

אני ממש, אבל ממש לא יודע איפה לקנות. מישהו מכיר חנות "רצינית" יותר? חנות שאני ימצא את המאווררים והחלקים שאני מחפש? ואת הדרמל? למישהו יש ניסיון עם חנות אחת מחו"ל? אני חושב שכדאי שאני ישאל את השאלות האלה באיזה פורום חומרה בארה"ב, זה בטח יעזור.

הא, שכחתי להגיד, אני יהיה בניו-יורק, אז צריך שהחנות גם תיהיה שם...

הא, סיימתי סוף סוף, עכשיו תורכם.

פורסם

www.newegg.com

www.plycon.com

מהחנות הראשונה תזמין את ה SAMSUNG PC2700 זה הזיכרון הטוב ביותר שקים כיום

כי בו שבבי הזיכרון הם PC2700 אמתיים ולא PC2100 מובחרים.

מהחנות השנייה תקנה את ה AX-7 וגם הם מוכרים מתאמים 80 מ"מ ל 120 מ"מ

בקיצור אתה תוכל לשים עליו מאורר עם עוצמה של DELTA אבל בלי הרעש!!!

לפחות זה מה שאני קניתי ;D ;D ;D

פורסם

לפי דעתי תעשה רשימה של כל הדברים שאתה רוצה לקנות לפי מחיר בארץ ואז שתהיה בחו"ל תחליט לגבי כל דבר אם ההפרש שווה את העדר ההאחריות מה שנראה לי שווה לגבי זכרונות ומאווררים ולא כל כך לגבי מעבד ולוח במיוחד אם אתה עושה O/C

לגבי כרטיס מסך פה נראה לי שההבדלים המחיר גדולים אולי כדאי לך לבדוק את HERCULES AIW RADEON 8500

פורסם
  • מחבר

HERCULES AIW RADEON 8500

לא צריך, אם כבר את הרגיל. בכל זאת נראה לי שאני ילך על הGF4.

פורסם
  • מחבר

אההה... אממ..

עוד מישהו רוצה לענות? אני צריך לדעת את זה די מהר.. אני טס עוד פחות משבוע.

פורסם

כרטיס מסך 100% בחו"ל

אני הייתי בוחר GAINWARD, אבל אני לא בטוח שבדגמי הTI4400 שלהם יש VIDEO IN, אז אם אתה שואל אותי, לך לזול מביניהם (GAINWARD, LEADTEK, VISIONTEK)

מארז וכרטיסי תוספת, הכי טוב בארץ אם אתה שואל אותי.

AX7 חובה!!!!

מעבד באמת בארץ...

לוח אם - הKT333 הוא די אכזבה אם הבנתי נכון... תראה מחירים פה ושם של לוחות אם ותחליט

גם לדעתי כדי שתכתוב לך פה מחירים של מוצרים, תיקח לשם, ותשווה

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך 100% בחו"ל

אני הייתי בוחר GAINWARD, אבל אני לא בטוח שבדגמי הTI4400 שלהם יש VIDEO IN, אז אם אתה שואל אותי, לך לזול מביניהם (GAINWARD, LEADTEK, VISIONTEK)

אה, כאלה תגובות אני אוהב ;D .

אני חושב שאני ילך על גיינווארד או לידטק, הזול מבינהם, כי עליהם כבר קראתי בקורות ושמעתי המלצות והכל, אז אני ילך על בטוח. כנראה שאני יקח את ה4400, הכי כדאי, לא?

אה, ובקשר לVideo-In, זה לא ממש חשוב לי כל הפיצ'רים האלה, אני לא משתמש בהם.

מארז וכרטיסי תוספת, הכי טוב בארץ אם אתה שואל אותי.

מעבד באמת בארץ...

טוב, כשאני חושב על זה גם לא יהיה נוח לקחת את המארז איתי משם ;D . את הדברים האלה אני יקנה בארץ, בטוח.

AX7 חובה!!!!

אני די מתלבט, יש שאלה שלי בפורום OC, קירור ומודינג :P

לוח אם - הKT333 הוא די אכזבה אם הבנתי נכון... תראה מחירים פה ושם של לוחות אם ותחליט

פרט, נמק והסבר..

פורסם

פרט, נמק והסבר..

תחפש בחדשות של HWZONE, יש שם קישורים לREVIEW או שתיים

פורסם
  • מחבר

פרט, נמק והסבר..

תחפש בחדשות של HWZONE, יש שם קישורים לREVIEW או שתיים

טוב.

פורסם

אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות.

נתחיל עם הרכיבים למחשב?

המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+.

לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים.

*למישהו יש ביקורות או ביקורת (עדיף השוואת בין כמה) על לוחות אם שמבוססים על הKT333?

זכרונות משום מה אני יקח זכרונות 2700, השאלה היא אם כריגיל, אם בארץ או בחו"ל, ואם זה משנה אם זאת חברה ידועה או ג'נריק?

כרטיס מסך לפי מה שהבנתי את הכרטיס מסך כדאי לקנות בחו"ל. אמרו לי שבמחיר של GF3 בארץ אני יוכל לקנות איזה GF4 בחו"ל. אני מנחש שבכל זאת הGF4 יהיה יותר יקר, אבל זה לא מה שחשוב.

אני ילך על הGF4, ו.. אממ... Ti 4400? נראה לי הכי כדאי. השאלה היא של איזו חברה? מצאתי ביקורות על Leadtek, VisionTek, וGainward, ונראה לי שאלה שלושת החברות הכדאיות, וזה עדיין משאיר 3 אפשרויות. מה דעתכם?

כרטיס קול אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל המחיר. כרגיל, בארץ או לא? איזו חברה? דגם?

מארז, וכל שאר כרטיסי ההרחבה אני יקנה בארץ. לא נראה לי משהו משמעותי (או שהמארז כן?).

דרמל כדאי לקנות בחו"ל, נכון? שמעתי שהמחירים בארץ ממש גבוהים.. גם בקטע הזה יש חברות ודמים או שפשוט ללכת על זה שמוצאים?

מאווררים אני קונה בחו"ל בגלל שמה שאני רוצה לקנות לא קיים בארץ. ההמאווררים החדשים של Y.S. TECH נראים מרשימים ביותר.. :) מישהו יודע אם הם נמכרים שם בארה"ב בכלל? לא ראיתי שמצויין באתר. בכל אופן, זה נראה לי קנייה כדאית. חוצמזה, אני יודע שזו שאלה די טיפשית, אבל זה מתאים רק להיטסינק (למעבד)? או שזה מתאים רק לא להיטסינק, או שזה מתאים להכל?

אחרי שאני ידע את התשובה לשאלה הקודמת, אני ירצה גם תשובה על הAX7 של Thermalright, הבנתי שכם הוא כדאי.. השאלה היא מה המחיר שלו.

ולחלק השלישי ;) .

אני בטוח שלא בכל חנויות החומרה שם אני ימצא את כל הדברים האלה, בעיקר אם כל החנויות שם הם כמו NEWRON למשל.

אני ממש, אבל ממש לא יודע איפה לקנות. מישהו מכיר חנות "רצינית" יותר? חנות שאני ימצא את המאווררים והחלקים שאני מחפש? ואת הדרמל? למישהו יש ניסיון עם חנות אחת מחו"ל? אני חושב שכדאי שאני ישאל את השאלות האלה באיזה פורום חומרה בארה"ב, זה בטח יעזור.

כשמסתכלים על העבר שלך פה בפורומים, בנוסף להודעה הזאתי אני יכול להסיק שתי מסקנות/אפשרויות:

- אתה בכלל לא נוסע לארה"ב ואתה רק רוצה שיחשבו שאתה נוסע.

- אתה מתלהב, וכתוצאה מכך אתה רוצה להתלהב שאתה נושסע לארה"ב ולמעשה אתה בכלל לא תקנה שם כלום, כי השאלות שלך מאוד שטחיות ולמעט הHSF וכ.מסך אני לא חושב שיש סיבה לחשוב על לקנות משהו בארה"ב.

פורסם

נתחיל עם הרכיבים למחשב?

ולחלק השלישי ;) .

כשמסתכלים על העבר שלך פה בפורומים, בנוסף להודעה הזאתי אני יכול להסיק שתי מסקנות/אפשרויות:

- אתה מתלהב, וכתוצאה מכך אתה רוצה להתלהב שאתה נושסע לארה"ב ולמעשה אתה בכלל לא תקנה שם כלום, כי השאלות שלך מאוד שטחיות ולמעט הHSF וכ.מסך אני לא חושב שיש סיבה לחשוב על לקנות משהו בארה"ב.

איך לעזאזל אתה מגיע למסקנות האלה???

פורסם

איך לעזאזל אתה מגיע למסקנות האלה???

בדיוק כמו שלפני כמה ימים הגעתי למסקנה לגבי משהו פה בפורום, לפני שכל הסיפור שלא יצא, שהוא ככל הנראה קנה מחשב מטכנאי מחשבים/חנות קבורה שכונתית שדפקה אותו עם זכרונות ישנים מאוד וחלקים מיושנים. ונחש מה? הדבר נמצא נכון איזה שישה עמודים אחרי האבחון הראשוני שלי בלי בכלל לקבוע את הסיפור. תבין, יש דברים שאתם לפעמים יכול להסיק מנימת הטקסט שהאנשים כותבים בהם ולפני ההתנהגות שלהם אפילו אם זה דרך הודעות במערכת פורומים כשאתה לא רואה שפת גוף של אנשים.

פורסם
  • מחבר

- אתה מתלהב, וכתוצאה מכך אתה רוצה להתלהב שאתה נושסע לארה"ב ולמעשה אתה בכלל לא תקנה שם כלום.

רגע, בהחלה אתה אומר שאני מתלהב ואני לא במת נוסע לארה"ב. אחרי זה אתה אומר שאני נוסע לשם אבל אני לא יקנה שם כלום. לא יודע.

צודק, אני מתלהב, אני לא נוסע לארה"ב, אני סתם מפרסם ת'רד בגלל שאני מתלהב ואני רוצה שיחשבו שאני טס לארה"ב.

כי השאלות שלך מאוד שטחיות

מה כ"כ שטחי בשאלות שלי? אני בטוח שאם תנסח לי אותן מחדש זה יעזור.

ולמעט הHSF וכ.מסך אני לא חושב שיש סיבה לחשוב על לקנות משהו בארה"ב.

אה, לפחות גם ענית על חלק מהשאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים