עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מלון איכותי ליום ו' באיזור זיכרון יעקב.

Featured Replies

פורסם

אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב.

לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן.

אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה.

תודה!

פורסם

אני גר ביישוב קטן שצמוד לזכרון, מעולם לא ניסיתי את המלונות כי אין לי צורך, אבל ישנו "בית מימון" שידוע לי כמקום מוצלח, יש לך מלון בנחשולים ובתי הארחה על הקו חוף שם בנחשולים/דור. ייתכן ויש גם צימרים במושבים לאורך החוף, למרות שמעולם לא התעניינתי יותר מדי בכך. בכל אופן, בזכרון לא חסר מקומות ללון בהם.

יקנעם? למה לך להגיע עד לשם? זה עוד 20 דקות נסיעה סתם... (תלוי מה מטרת הביקור שלך באזור ואיפה אתה הולך להסתובב...)

עריכה: לאחר קריאה שניה הבנתי שמדובר בטיול משפחתי, אז באזור יקנעם יש שם את כל רמות מנשה, מגידו, רמת ישי וכו' ועכשיו הירוק במלוא הדרו לפני שהופך לקוצים.

מנגד, אני משוחד ומעדיף את אזור רמת הנדיב ושמורת הטבע שם ואם תרצה "לגלוש" למטה, נסיעה קצרה של 10 דקות ואתה בחוף. ברמת הנדיב יש שתי מסעדות (האחת דוריס קצבים והשניה לא זוכר) בכניסה לפארק. מאוד מומלץ- כל הזמן שם המקום שם נראה יותר ויותר טוב! :xyxthumbs:

נ.ב- אל תשכח להביא מצלמה, כי הפארק עצמו מאוד יפה ומרשים ותוכל להוציא שם תמונות נהדרות של הילדות שלך! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אם תרצה לשאול עוד שאלות אתה מוזמן בכיף (פה או בפרטי) ואולי אפילו לזכות לסיורון באזור אם אני אהיה פנוי... :)

מאיפה אתם מגיעים? (איפה אתה גר?) יצא לי להסתבובב בהרבה חלקים בארץ, וזה אחד האזורים האהובים עליי בארץ מבלי לצאת משוחד למקום. יש גם ירוק, וגם ים. לא אוהב את העיר.

שכחתי לציין דבר חשוב- בזכרון יש לך את המדרחוב המפורסם (בין היתר יש שם המון מסעדות ויפה לטייל שם), שם בפינה בולטת בכביש יש את "אלדו" שהיום רשת, אבל אחד מהסניפים הראשונים והטובים ביותר שלהם בארץ התחיל בזכרון. ממליץ מאוד לעצור שם בדרך לגלידה על הדרך! מומלץ!

פורסם

אני רוצה להביע הסתייגות מההמלצה על הגלידריה הנ"ל. בהיותנו אני ובת זוגתי מכורים לגלידות איכותיות ונקלענו לשם לפני מספר חודשים ביום שישי

אחה"צ - לפנות ערב, כשהכל החל להחשיך ולהסגר מסביב, שמחנו לראות את המותג המוכר פתוח, ומציג מבחר ענק של גלידות צבעוניות (מידי) ומקושטות.

כגודל הציפייה כן גודל האכזבה.

ואוסיף רק שלאחר לק או שניים והתדהמה שאחזה בנו עקב הרמה הירודה שכזאת לא נתקלנו מזה עידן ועידנים,

קמנו שנינו וללא מילים, הנחנו בעדינות הכל אחר כבוד בפח האשפה שעמד במרפסת הכניסה המוגבהת של המקום, וללא אומר ומילים עזבנו את המקום.

אני רוצה להאמין שאולי טעינו, אולי סתם היה יום רע לנו או להם, במיוחד לאור הביקורות האוהדות שניתן למצוא בשפע בחיפוש קצר.

אז אם אתם מכירים את המקום וגם אתם מכורים לגלידות איכות (בלי צבע מאכל, בלי קישוטים מיותרים, רק גלידות פרימיום שעשויות מחומרים טבעיים ואשר טעמן המשובח מדבר מייד בעדן) נשמח לשמוע על החוויה שלכם, ואולי נחזור לסיבוב נוסף לחוויה מתקנת ולבדוק אם חלילה טעינו.

פורסם

נץ היקר, אשמח לדעת על מקום שאתה אוהב ומציע גלידות אייכותיות כפי שאתה מתאר (רצוי מקום נגיש ופופלארי ולא בסמטה נדחת). ייתכן והחוש טעם שלי התקלקל... :-\

יכול להיות שהיה להם יום רע, אני מגיע לשם פעם בכמה חודשים כדי להיזכר בטעם הטוב, אז קשה לי לעמוד בדיוק את מה שהיה בפעם שעברה בייחוד כשאני משתדל קצת לגוון בטעמים אותם אני לוקח בדר"כ (מבחניי טעימה צריך לעשות במקביל ולא בהפרש של חודשים).

פורסם

נץ היקר, אשמח לדעת על מקום שאתה אוהב ומציע גלידות אייכותיות כפי שאתה מתאר (רצוי מקום נגיש ופופלארי ולא בסמטה נדחת). ייתכן והחוש טעם שלי התקלקל... :-\

איטליה.

פורסם

גלידריות איכותיות שאני מכיר בסמטה הנידחת שנקראת תל-אביב ובסביבותיה:

גלידריה סיציליאנית

ונילייה

היתה גם אחת חבוייה בפרישמן פ. ריינס בת"א, לדעתי הטובה מכולם: זיסאלע בית מלאכה לגלידה (עליה השלום לצערי).

גלידה תעשייתית מצויינת משווקת בסופרמרקט: בן אנד ג'ריס

בזמנו הייתה גלידה אלדו בהרצליה פיתוח שהיתה מעולה אבל נסגרה מזה שנים. לא יודע אם יש קשר כלשהו בינה ובין אלדו בזיכרון,

וגם אם כן יתכן שהבעלים הוחלפו והרשת הידרדרה, בדיוק כמו שקרה ללחם ארז הנפלאה לעומת הצל המאכזב שלה לאחר עזיבתו של ארז קומרובסקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים