עבור לתוכן

(עוד) מילה טובה על זיגזג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש קניתי מחשב חדש מזיגזג, ואני רוצה לתאר את חווית הקניה :)

לקראת הקנייה דיברתי עם נציג מכירות (שכחתי את שמו) כמעט שעה (בטלפון) כדי לסכם את המפרט הסופי ואת התצורה של המערכת הפעלה.

לא היה להם מארז שרציתי אז הנציג שלח לי במייל הצעות למארזים אחרים והצעות למארז+ ספק בהנחה.

המחשב הגיע עם שליח אחרי כשבועיים, חוטים מסודרים והכול מותקן כמו שצריך, חוץ מאיזה בעיה מוזרה בהדלקה (קצר כלשהו).

אחרי כשבועיים התקשרה אלי מישהי משרות הלקוחות שלהם ושאלה אם אני מרוצה מהמחשב (!).

אמרתה לה שיש איזה בעייה ולא היה לי זמן עדין לבדוק את זה, והיא העבירה אותי ישר למעבדה אל בחור בשם שי.

אחרי ברור שכמה דקות הגענו למסקנה שאני צריך להעביר את המחשב אליהם לבדיקה (כי הוא באחריות וכמה שרציתי לפחור בו ולמצוא את הבעייה לבד זה יכול היה להסתיים לא טוב...).

שלחתי את המחשב חזרה אל זיגזג (על חשבונם בהלוך), אחרי יום שי עדכן אותי שהמחשב הגיע והוא בודק מה הבעיה, יום אחרי זה הוא הודיע לי שהוא מצא את הבעיה, ואחרי עוד 3 ימים המחשב הייה שוב אצלי (הייתה בעיה עם הכפתור הדלקה במארז...).

לזה אני קורא שרות מחלקה ראשונה.

אני לא מכיר עוד חנות שמשקיעה כל כך הרבה כדי שהלקוח יצא מרוצה, ולא מנסה להמציא תרוצים כדי להמנע מלקחת אחריות על בעיות.

בפעם הבאה שאני קונה מחשב (ועם הקצב שאני מחליף מחשבים כנראה שיהייה כבר מחשב קוונטי עד אז) אני בהחלט חוזר אל זיגזג!

פורסם

לא קניתי מהם מחשב רק חלקים - אבל עד היום הם לא מאכזבים

הם לא הכי זולים - אבל על שירות טוב משלמים

מצטרף להמלצה

פורסם

נעים לשמוע שקיים בארץ סטנדרט גבוה לשירות לקוחות :)

IG, רק שאלה אחת. המשלוח עלה לך כסף ועם כן, אז כמה?

פורסם
  • מחבר

40~50 ש"ח... רגיל....

פורסם

לא מפתיע שיצאת מרוצה... תתחדש ותהנה. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי.. היה לך מחשב שלא נדלק ורק אחרי שבועיים כשהם התקשרו אליך אז ככה על הדרך סיפרת להם שהמחשב שנמצא אצלך כבר שבועיים בכלל לא נדלק?

פורסם
  • מחבר

הוא נדלק, פשוט הייתה שיטה מאוד מיוחדת להדליק אותו :smile1:

הסתבר שהכפתור של ההדלקה היה תקוע או משהו כזה וקיצר, אז הייתי צריך לנתק אותו מהחשמל ואז לנסות להפעיל שוב...

וזה לקח שבועיים כי הייתי בבית 4 ימים מתוך השבועיים והדלקתי את המחשב 3 פעמים.

פורסם

אבל איך הם הוציאו מחשב עם דפקט כזה?

לפי האתר שלהם כל המחשבים עוברים בדיקות קפדניות ביותר לפני מסירתם ללקוח :s05:

אבל לפחות שמח שזה הסתיים טוב ובאמת שירות הלקוחות היה ברמה גבוהה.

תתחדש ותהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה.

החומרה וזה עובד מצויין. אבל מי בודק את הכפתור הפעלה של המארז? הדליקו פעם אחת, התקינו, הריצו בדיקות, כיבו ושלחו.

יכול להיות שזה גם קרה אצלי (למרות שהרגשתי משהו מוזר בכפתור מההפעלה הראשונה וחשבתי שככה זה צריך להיות...) או בהובלה.

אבל זה באמת לא סיפור. מילא הלוח היה דפוק או הקרור על המעבד לא היה יושב טוב.... אז הייתי ממש מתעצבן.

אגב, ברשימת נושאים דומים מופיע לי השירשור הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=100182.0 מישהו עוד זוכר את זה? ;D

אאא, ונזכרתי בשם של הנציג מכירות- גיא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב, אז... תשכחו מהכול.... עכשו גיליתי שלא חיברו לי את המאורר של ההיטסינק כמו שצריך (שי פיספס פין אחד).

מזל שהפריזר 64 בלי מאורר מקרר כמו הקרור המקורי של AMD עם מאורר, ושכנראה הFX4100 הוא מעבד קריר מטבעו :P

עכשו אני יכול להריץ 3DMARK בשקט.

פורסם
:facepalm:
פורסם
  • מחבר

למען ההגינות אני רוצה לציין שאת ההתקנה של הפריזר 64 ביקשתי כשהמחשב היה בתיקון ולא בהזמנה הראשונה, וכנראה שלא בדקו שהוא מתפקד כמו שצריך במסגרת ההתקנה בלבד... בבדיקת היציבות אני די בטוח שהיו עולים על זה (המאורר הוריד לי איזה 15 מעלות במאמץ)

פורסם

טוב, אז... תשכחו מהכול.... עכשו גיליתי שלא חיברו לי את המאורר של ההיטסינק כמו שצריך (שי פיספס פין אחד).

מזל שהפריזר 64 בלי מאורר מקרר כמו הקרור המקורי של AMD עם מאורר, ושכנראה הFX4100 הוא מעבד קריר מטבעו :P

עכשו אני יכול להריץ 3DMARK בשקט.

תיזהר, אתה יודע מה הסיבה שאין תלונות על זיגזאג? זה כי כל הלקוחות הלא מרוצים מצאו את עצמם קבורים בחצר מאחורי החנות הישנה בנווה מונוסון.

פורסם
  • מחבר

השמועה אומרת גם שעובדים שחשבו שהם יכולים להתפטר נמצאים שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים