עבור לתוכן

תוכנה חילופית בקוד פתוח ל-Windows Live Messenger שזמינה גם בעברית

Featured Replies

פורסם

מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן.

איזה תוכנות אתם ממליצים?

פורסם
  • מחבר

אינני מכיר את התוכנה הזאת.

פורסם
  • מחבר

מה הפאץ' הזה עושה?

עדכון: הפאץ' מסוגל להסיר פרסומות מהמסנג'ר ועוד דברים בעייתים בו, אולם בסיום הפעולה, הוא הציג לי חלון עם לינקים שנראו לי זדוניים מאחר והם נראו לי לפי הטקסט כפוגעניים לאיסלאם.

כמו כן, אין לי מושג אם יהיה ניתן לעדכן את המסנג'ר ע"י Windows Update.

הלוואי שייצרו פאץ דומה לסקייפ, אשר מנטרל את הפרסומות ואת פעולות הריגול שהתוכנה מבצעת מאחורי הכלאים.

פורסם

הכל רשום לך בעמוד הבית.

אין פה שום דבר זדוני, הבן אדם מאחורי הטלאי הזה פשוט מאוד אוהב את האיסלאם. :)

פורסם
  • מחבר

multicore: הפאץ שנתת לי, משפיע על המסנג'ר רק עד להפעלה הבאה של המחשב. בהפעלה הבאה של המחשב, הפרסומות חוזרות.

פורסם

תשתמש ב pidgin. זו תוכנה באמת מעולה.

פורסם
  • מחבר

החלטתי שאני מוריד את Pidgin, שכן היא אכן זמינה בעברית. השאלה היא איפה היא שומרת את ההיסטורייה של השיחות שלי (אם היא בכלל שומרת את ההיסטורייה של השיחות), והאם יש אפשרות להעביר אותה לתיקייה אחרת בדיסק הקשיח, כפי שאפשרי ב-MSN מסנג'ר?

זה חשוב לי למקרה שבו אצטרך להתקין ווינדוס נקי, כדי לא לאבד את היסטוריית השיחות.

פורסם

יש גם את TRILLIAN

פורסם
  • מחבר

התברר לי כי Pigdin איננה שומרת היסטוריה של שיחות, כיוון שבמקרה וסוגרים את חלון השיחה, כל השיחה הולכת לטמיון. יש אפשרות לשמור בשם את השיחה, אבל זה פחות נוח ממה ש-MSN מסנג'ר מציעה.

פורסם
  • מחבר

ההגדרות בטוח נשמרות, אבל אני מתכוון להיסטורייה של השיחות שלי ולא להגדרות התוכנה. כשניסיתי את Pidgin, לא מצאתי בה שום אפשרות להיסטוריה של שיחות בשום מקום בתוכנה. גם כאשר סוגרים חלון שיחה ולוחצים על איש הקשר מחדש כל השיחה נעלמת כלא הייתה.

עדכון: החלטתי להוריד את מירנדה ולבדוק אם היא שומרת את היסטוריית השיחות כמו MSN מסנג'ר, שכן לפי הממשק יש סיכוי גדול שכן. בנוסף, אף שהתוכנה היא באנגלית, אפשר להוריד ערכת שפה עברית אליה.

בנוסף, מכיוון שאפשר להתקין אותה כתוכנה ניידת, ביכולתי להתקין אותה במחיצה שונה ממחיצת המערכת, כך שלא אצתרך להאבק עם התקנה והגדרה מחדש וכן עם התוספים, במקרה של התקנת וינדוס נקי.

עדכון2: שלחתי במירנדה לאחד מאנשי הקשר שלי הודעת בדיקה, וסגרתי את חלון השיחה. לאחר פתיחתו מחדש, הודעת הבדיקה נשארה. זאת אומרת שמירנדה שומרת את היסטוריית השיחות.

השאלה שלי היא עכשיו באיזה תיקייה או קובץ בדיסק הקשיח היא שומרת את היסטוריית השיחות כדי שאני אוכל ליצור גיבוי שלה בתיקייה אחרת ולהציג אותה ישירות לא דרך התוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים