עבור לתוכן

גלאקסי 2 עם חבילת שיחות+גלישה איפה כדאי

Featured Replies

פורסם

האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?

פורסם
  • מחבר

הקפצה, אשמח אם תרשמו פה כמה אתם משלמים...

פורסם

אתמול הלכתי בקניון והנציג של פלאפון הציע שאני יעביר את אשתי לפלאפון הוא הציע ב178 שקל דקות בלי הגבלה, SMS בלי הגבלה ואינטרנט בלי הגבלה כולל הזיכוי על הRazr שיש לה כרגע אם היא תעבור מסלקום לפלאפון. יש סיכוי שתוכל להשיג משהו דומה עם SGS2 . הוא לא רצה לתת לי את הנייר שהוא כתב את זה עליו...

אני לא משלם על הטלפון שלי כי הוא מהעבודה גם לי יש Razr הייתי מעדיף SGSII אבל לא נתנו לנו את האופציה. החבילה של אשתי במחיר קצת יותר נמוך ממה שהוא הציע לי אבל היא מוגבלת ל400 דקות +500 דקות אלי ורק 1GB גלישה. היא עדיין לא עוברת את הגבול בדקות אני חושב שאולי היא מגיעה לחצי. לי יש חבילה זהה ואני בכלל לא מתקרב למיצוי. גם ככה החריגה לא גבוהה.

כשסיפרתי לה על החבילה היא אמרה איך זה יכול להיות הוא בטח רוצה לעשות איזה "טעות" . כנראה שכל חברות הסליולר עכשיו בפניקה אז אפשר להשיג מהם מחירים טובים היום.

פורסם

היתה כתבה בynet על החבילות "ללא הגבלה" של פלאפון והן די גרועות למען האמת. לדעתי פלאפון גובלת בהטעייה צרכנית.

חבילות ה"גלישה ללא הגבלה" מוגבלות בנפח בצורה מגוחכת, בייחוד ב"ללא הגבלה" של פלאפון. הגבלת הנפח נעה בין 100 מגה ל2 גיגה ( בחבילה היקרה ביותר) :kopfpatsch:

שים לב לכל המגבלות שבתוכנית: חובה לדבר מעל 250 דקות בחודש או שתשלם כמעט סכום כפול. אסור לעבור 2000 שיחות בחודש או שתשלם כפול. אסור לדבר בשיחה אחת יותר מ120 דקות - כן ניחשת, או שתשלם כמעט כפול.

תבדוק את רמת השימושים ותראה שהם מתאימים לחבילה.

בכל מקרה כצרכן נבון ולקוח בסלקום אני נוהג להתקשר כל שלושה חודשים לברר אם יש חבילות חדשות וכיצד ניתן להוזיל עלויות. בדרך לא דרך גיליתי שאם מראים רצון לעבור לפלאפון בעקבות החבילות החדשות, ישנה חבילת שימור מיוחדת חדשה של דקות וסמסים ללא הגבלה ( בלי התנייה) ב150 שקלים. במידה ורוצים אינטרנט ללא הגבלה, אבל איטי בטירוף ( כי זה סלקום) מוסיפים עוד איזה 80 שקל.

החיסרון היחידי שמצאתי הוא שלא מגיעים למדרגת החזרים למכשירים יקרים כמו האייפון או הגלקסי 2 - במקרה שלי.

לאורנג' אני אפילו לא טורח להתקשר אחרי מה שעשו לי בעבר.

פורסם

כנראה שללא הגבלה זה רק שם של חבילה ולא פשטו כמשמעו .

מצאתי את הכתבה וזה מה שחשבתי אני בנייד אז הלינק לא סטנדרטי

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4211700

באמת עבודה העיניים בחבילת גלישה מוגבלת לאיזה 2 גיגה במקרה הטוב. רק שיחות וסמס כמעט בלתי מוגבל.

זאת בדיוק הבעיה שלי עם טלפון חכם. אני לא מדבר מספיק בשביל לקבל זיכוי נורמאלי.

אגב מישהו אמר לי שיש אפליקציה שבסוף החודש מבזבזת דקות כדי שלא תשלם יותר. החבילות היום ממש חלם. לאשתי יש חבילת דקות והיא לא צריכה לבזבז אותם כדי לקבל איזה זיכוי. אבל זה חבילה של מקום עבודה אז זה קצת שונה. לי הטלפון על חשבון החברה אבל אם אני עוזב , אני צריך לשלם קנס דרקוני על הטלפון אבל מקבל אותו. כך או כך זה משתלם לי .לפחות נתנו לנו טלפונים נורמלים הפעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים