עבור לתוכן

חווית שירות באיבורי מחשבים - חיובית מאוד

Featured Replies

פורסם

רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים.

לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע.

לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם אורלי שטיפלה במקרה שלי, בקשה תמונות ואימתה פרטים על מנת לזהות אותי כמובן.

לאחר ששלחתי לאורלי תמונות היא פנתה ליבואן וביררה מה אפשר לעשות, לאחר שבוע אני מקבל טלפון (היום) שהיבואן הביא את החלק (כל החלק של ההילוכים) ותוך כשבוע המוצר יהיה בכרמיאל מוכן שאני יאסוף אותו.

אני חייב לציין שלא ציפיתי לשירות כזה בארץ, לאחר מימוש אחריות לכמה ממוצרי לוג'יטק מול לוג'יטק הבינלאומית אני יכול להגיד שהשירות שקיבלתי מאיבורי הוא ברמה שלצערי, אין בארץ.

מאוד ממליץ לקנות אצלהם, במיוחד סניף כרמיאל.

אני רק יכול לתאר לעצמי מה חנות אחרת הייתה אומרת לי אם הייתי פונה אליה בבקשה דומה (מתחיל בK נגמר בP) "אתה קרעת את זה, תזדיין."

פורסם

מה יש אייבורי בכרמיאל?

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים כששמעתי את המילה איבורי זה היה כמו לומר אחמדיניג'ד, לא להתקרב.

לפי מה שאתה מתאר, כנראה שהחנות באמת עשתה שינוי רציני בשנים האלו ושירות זה דבר מאוד חשוב כלקוח בחנות.

אם זה כך, כל הכבוד להם ולפי מה שאתה מתאר הם בהחלט מעלים את רף שירות החנויות בארץ. :yelclap:

פורסם

קניתי היום SSD בסניף במרכז ודווקא לא היה שירות מי יודע מה וגם לא מקצועיות משהו. ככה שזה עדיין מתנדנד. כמו KSP יש סניפים שבהם שמים דגש על שירות ויש שזורקים על זה לכל הרוחות

פורסם

ההחלפה המהירה והשירות הטוב באים בעיקר מלוג'יטק עצמה והיבואנית.

פורסם

רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים.

לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע.

לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם אורלי שטיפלה במקרה שלי, בקשה תמונות ואימתה פרטים על מנת לזהות אותי כמובן.

לאחר ששלחתי לאורלי תמונות היא פנתה ליבואן וביררה מה אפשר לעשות, לאחר שבוע אני מקבל טלפון (היום) שהיבואן הביא את החלק (כל החלק של ההילוכים) ותוך כשבוע המוצר יהיה בכרמיאל מוכן שאני יאסוף אותו.

אני חייב לציין שלא ציפיתי לשירות כזה בארץ, לאחר מימוש אחריות לכמה ממוצרי לוג'יטק מול לוג'יטק הבינלאומית אני יכול להגיד שהשירות שקיבלתי מאיבורי הוא ברמה שלצערי, אין בארץ.

מאוד ממליץ לקנות אצלהם, במיוחד סניף כרמיאל.

אני רק יכול לתאר לעצמי מה חנות אחרת הייתה אומרת לי אם הייתי פונה אליה בבקשה דומה (מתחיל בK נגמר בP) "אתה קרעת את זה, תזדיין."

טוב לשמוע שהיתה לך חוויה חיובית, וכל הכבוד על היכולת גם לפרגן כשמגיע.

ברשותך אני מעביר את ההודעה שלך גם לאורלי הנציגה שטיפלה בך, שתהנה גם :)

לגבי הטענות שהושמעו פה - תמיד תהיה שונות בין סניפים, ועדיין אייבורי משקיעה המון בשירות הלקוחות ובשיפורו, בכל מקרה של תקלה או בעיה אתם מוזמנים לפנות ולקבל ייעוץ ותשובות מהירות- במיוחד באינטרנט.

יום טוב לכולם!

שי, אייבורי מחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים