עבור לתוכן

מתי יגיע לארץ I7-3770K ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי DIABLO 3 כרגע לא תומך בריבוי מסכים אבל זה לא משנה זה ירוץ כמו חמאה על מחשב כזה

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט פצצה !!

עכשיו אני מבין למה אתה מחכה ל Ivy bridge ולא מסתפק במעבדים הישנים

אגב, אם בעתיד הקרוב לא בא לך על המפרט אני ישמח לקחת אותו (אני אפילו יביא לך כמה מאות שקלים !!) חח

I7-3770K המחליף של 2700K ?

נ.ב.

ישנים הכוונה לא מהסידרה החדשה ולא מעבר ! (לא לתקוף)

פורסם

לא מתכוון להחליף את ה-2500K שלי ב-3770K, גם אם השדרוג יעלה לי 150-200 שקלים. מקווה שבהמשך כשהביקורות יצאו תבינו למה

ואני מקווה שאינטל תוכל קצת לשפר את המצב.

פורסם

alon23 זה רק מסך אחד

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

יש כוונה לעשות ביקורת למעבדים האלו?

פורסם

לא פוסחים על דבר, כבר בקרוב מאוד תזכו לראות כמה מלוחות ה-Z77 הטובים בראונדאפ מרשים (כולל זה של פותח הדיון)

פורסם
  • מחבר

alon23 זה רק מסך אחד

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

חחח כי בדיוק ראיתי תמונה של מערכת עם שני מסכים...

פורסם

לא מתכוון להחליף את ה-2500K שלי ב-3770K, גם אם השדרוג יעלה לי 150-200 שקלים. מקווה שבהמשך כשהביקורות יצאו תבינו למה

לא הבנתי, תוכל להאריך ולפרט?

פורסם

שגם הם יגידו לו i7-3770k בזול, הוא לא ירצה

פורסם

את זה הבנתי, אבל השאלה שלי היא למה.

פורסם

כי נאמר שדור הIVY BRIDGE לא יביאו קפיצה גדולה בכוח העיבוד שלהם אך הם יציעו TDP נמוך בהרבה ומערכת קרירה במיוחד.

כרגע ה2500K הוא אוברקלוקר פנומנלי ואין שום סיבה להחליף אותו במעבד שיציע צריכת אנרגיה נמוכה יותר אך ישתווה אליו בביצועים.

היתרון העיקרי של דור הIVY זה למחשבים הניידים שם כל וואט שחסכת יכול ללכת לכרטיס מסך חזק יותר.

פורסם

יש איזה פגם בדור הראשון שאנחנו לא יודעים עליו ?

בכל מקרה שמרתי מה שאמרת...

פורסם

קראתי שאכן המעבדים החדשים יצרכו פחות חשמל, 77W אם אני לא טועה(למרובעי הליבה). ו-10% שיפור ביצועים מדור קודם, שזה זניח.

אבל מה שאני תוהה בו הוא זה שאמרו שלמרות שהמעבדים יצרכו פחות חשמל הם יהיו עם פליטת חום זהה לדור הקודם.

פורסם

jabber הכל נכון מלבד החום דרגת החום תהיה 25% פחות מsandy bridge

פורסם

קראתי את המאמר לפני הרבה זמן, יש לך מאמרים עדכניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים