פורסם 2012 באפריל 813 שנים אני עושה עכשיו סקר שוק של מכונות כביסה ואני מזועזעת מהמחירים... זה אמור לעלות לי כמו איזה רכב יד שנייה?? בסך הכל אני סטודנטית ענייה ויש לי תקציב של 3000 שקל לסיפור הזה... מישהו אולי מכיר איזו מציאה?
פורסם 2012 באפריל 813 שנים כמה רצית שתעלה מכונת כביסה?כנסי לZAP ותבדקי, אין בעיה לקנות מכונת כביסה ב1500-2000 שקל
פורסם 2012 באפריל 813 שנים הרבה פעמים מכונות כביסה אפילו מופיעות חינם באגורה (אני לקחתי את שלי משם) ותמיד אפשר יד שניה למרות שב3000 שקל קשה לי להאמין שתהיה לך בעיה למצוא מכונה, אבל אני בספק אם מישהו פה יכול להמליץ או בכלל להבדיל ביניהן :\.לצורך העניין בזאפ יש כ500 מכונות כביסה בטווח מחיר שלך.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים אם את מכבסת רק בשבילך גם מכונה ב1500 תעשה את העבודה.3 שנים את מכוסה ואז אם מתקלקל לקנות חדש.עדיף מכונה עם כפתורים מכאנים ושליטה נפרדת על כל פונקציה.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים היזהרי ממכונות יד שניה.בגלל החלקים הנעים ושימוש במים (היי, מכונת כביסה...), הן נוטות להתקלקל בעיקר בעת מעבר בין דירות.מכונת 5 ק"ג, חדשה ,צריכה לעלות בסביבות ה1500 עם שלוש שנות אחריות.ברשותי כזו של Beko, שעושה את העבודה יופי עד כה (שתי כביסות ביום בממוצע).
פורסם 2012 באפריל 813 שנים לבקו יש מכונות טובות ויותר חשוב אחריות מבית טוב רק צריך לזכור שהם מיוצרות בטורקיה וזה לא ממש פטריוטי כרגעאני הייתי ממליץ לך לעשות כך: (כך מומלץ לעשות תמיד כשרוצים לקנות)גשי למתחם רשתות החשמל ודברי עם נציג מכירות והסבירי לו את מטרות הקניה ושאלי מה הוא מציע. רשמי דגמים ומחירים ושנות אחריות וכמובן לא לשכוח להזכיר שזה כולל הובלהלאחר מכן תאמרי טוב אני רוצה לבדוק עוד ועברי לחנות הבאה ועשי אותו דבר.לאחר שסיימת וננעלת על דגם חזרי לחנות הראשונה ואמרי שם נתנו לי כך ובתנאים האלו האם יש מצב שתתנו לי יותר טוב כאן?זה אומנם לוקח זמן אבל זה חוסך המון כסףשימי לב שכולם נותנים אחריות מלאה שנה אבל יתכן שהשנים הנוספות הן רק על מנוע.כמובן אי אפשר להתעלם מדירוג אנרגטי אף על פי שגם כאן יש לפעמים חרטות לא קטנות.אין לך מה להוציא 3000 שח בטח לא שאת סטודנטית. יש מכונות טובות שיעשו את אותה העבודה ב1500-2000.דבר חשוב מאוד בקניית מכונת כביסה במיוחד לסטודנטים:כשיביאו את המכונה הבייתה יציעו לכם לקנות פילטר אבנית ועגלה למכונה במחירים גבוהים מאוד (אין לי שום דבר נגד רק שהמחירים ממש מופקעים) מייד לאחר שקניתם מכונה גשו להום סנטר וקנו פילטר כזה ועגלה לפי המידות של המכונה שקניתם.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים כמעט כולן מיוצרות בטורקיה או בסין. מיעוטן באיטליה.אמא שלי קנתה לעצמה לאחרונה מכונה, בהתחלה היא חיפשה אינדיסיט (איטלקית) בסביבות 1500 שקל, בסוף היא קנתה (בעקבות צורך דחוף, וזמן אספקה מהיר יותר) מכונה איטלקית של קריסטל (קריסטל מייבאת מכל המקומות, אך הספציפית הזו מאיטליה).http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791522למרות הביקורות הרעות בזאפ, היא מרוצה (לדעתי, המבקרים בזאפ הפעילו את ההשהייה. כדאי לקרוא את ההוראות לפני שמפעילים את המכונה.)
פורסם 2012 באפריל 813 שנים אני קניתי אינדסיט ומאוד הייתי מרוצה.רק מה, אחרי 3 שנים התחילו בעיות.לכן הגעתי למסקנה שחבל להשקיע במכונת כביסה אלה אם כן מדובר על תדירות גבוהה של הפעלות וכמויות גדולות של כביסה.1500 שקל לשלוש שנים זה 500 שקל לשנה.עם קצת מזל המכונה תחזיק עוד כמה שנים והעלות פר שנה תרד.אבל כשלא משקיעים הרבה מראש, לא נגררים לתיקונים והוצאות חורגות.לכל זה כמובן צריך להוסיף את הסכום הסמלי לסבל שמביא את המכונה החדשה, כדי שיקח את המכונה הישנה.מקסימום אפשר לבקש מהאלטעזאכן האיזורי שיקח את המכונה קיבינימט.כנראה שהם מרוויחים כסף על מכירת החלקים לתיקונים, אם הוא לא נראה מתלהב לקחת את המכונה תמיד אפשר להוסיף טיפ קטן.ולא כדאי לדעתי להרחיב את האחריות לעוד 3 שנים.בפועל אתם לא יודעים איזה סעיפים ותרגילים הם יעשו להם.זה לא מכוסה באחריות, זה אשמתך, לא קנית מאיתנו את הקרבוטלפוץ, מגן הברקים שלך לא תקני, המכונה לא מורמת והלוח הלקטרוני נמצא בדיוק מתחת למכונה איפה שכל טיפת מים תהרוס אותו.ותרגילים רבים מהסוג הזה...
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר תודה לכולם על ההענות! רשמתי את כל הטיפים, וזה עזר לי מאוד... באמת מאוד חשוב לבדוק שיהיה אחריות על שלוש שנים, ולא רק על המנוע!! יש לכם מושג מי עוד נותן אחריות מלאה? המליצו לי גם על דה לונגי (זה בטווח המחירים שלי) איך האחריות שלהם?
פורסם 2012 באפריל 913 שנים אני קניתי אינדסיט ומאוד הייתי מרוצה.רק מה, אחרי 3 שנים התחילו בעיות.לכן הגעתי למסקנה שחבל להשקיע במכונת כביסה אלה אם כן מדובר על תדירות גבוהה של הפעלות וכמויות גדולות של כביסה.1500 שקל לשלוש שנים זה 500 שקל לשנה.כמעט כולן מיוצרות בטורקיה או בסין. מיעוטן באיטליה.AEG הקודמת שלי, נפח 5 ק"ג ומהירות 1000 סל"ד, הייתה תוצרת גרמניה. אמנם עלתה 2500 ש"ח (ב-2003) אבל החזיקה מעמד שמונה שנים למרות שצוידה בלוח הפעלה אלקטרוני שכל "המומחים" מזהירים מפניו - עבדה ועבדה ועבדה עד שהמשאבה שבקה ובכל מקרה הגיע הזמן להחליף לנפח גדול יותר.הנוכחית, של חברת בוש, נפח 8 ק"ג ומהירות סחיטה 1400 סל"ד, גם היא תוצרת גרמניה. רק מה - עלתה סביב 3500 ש"ח (כולל משלוח). שקטה מאוד, חסכונית מאוד ואני מקווה שתחזיק מעמד כמו הקודמת.מה לעשות - איכות עולה כסף, זה נכון בכל דבר, גם במכונות כביסה. כל זה לא רלוונטי לסטודנטית רווקה, BEKO או קריסטל יעשו את העבודה מעל ומעבר בפחות מחצי מחיר.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים יש בלי סוף מכונות כביסה בשוק, לנו יש את של indesit ואני מרוצה ממנה מאוד, המחיר שלה סטנדרטי ועובדת בלי סוף,במקרים הבודדים שהיתי צריכה טכנאי, וזה גם קרה בגלל שבעלי פשוט לא יודע לתפעל.פניתי לשירות פלוס שהם נותני האחריות למכונה והייתי מרוצה מהמענה המהיר והטיפול בתקלה.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=905867851&sog=e-washingmachineקנינו את זו, והיא נהדרת. עובדת אצלנו כבר כמעט 3 שנים ואנחנו מאד מרוצים.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים כל הכבוד לכלנית, נרשמה היום בשש בערב והמודעה הראשונה כבר כוללת המלצה מאוד ממוקדת למותג מסוים ולנותן שירות מסוים.ועל זה היה אומר אומר גשש-בלש (לפני שנשלח למאסר) "חשוד מאוד"..ד"א - אריסטון הוא מותג של אינדסיט...
פורסם 2012 באפריל 913 שנים וואי אני מרגיש שנפלתי קורבן לעוקץ ישראלי.גם הגברת נע מה נשמע דילדו נרשמה לפורום מחשבים רק על מנת לשאול איזה מכונת כביסה.סוקרים מתוחכמים או מקדמי מכירות סמויים?
פורסם 2012 באפריל 913 שנים אם תסתכל בהסטוריה של הגברת נע מה תראה שהיא מקדמת מכירות של חברת שרותים.השיטה פשוטה מאוד. מישהו שואל שאלה ואז אחרי כמה תשובות קופץ מישהו חדש וממליץ על חברת xxx.האתר הזה סובל ממתקפה ממוקדת של פרסום סמוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.