עבור לתוכן

המלצה למסך LED איכותי וטוב 22'' - 23'' - תקציב עד 700 ש''ח

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם אני צריך המלצה למסך איכותי וטוב כמובן שיהיה LED ושגודלו/רוחבו יהיה 22'' אינץ' או 23'' אינץ' - בתקציב של עד 700 ש''ח

ועדיף מאוד שהחנות תיהיה בראשון לציון כי זאת העיר שלי ויהיה לי הכי נוח עם אני אלך לראות את המסך בעצמי ולרכוש אותו...

תודה רבה לכולם על ההמלצות וחג שמח :]

פורסם

אתה יכול למצוע DELL 2311 בפחות מ 1000, שווה כל שקל, תעלה קצת את התקציב.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול למצוע DELL 2311 בפחות מ 1000, שווה כל שקל, תעלה קצת את התקציב.

שמעתי שהוא טוב...

אבל גם שמעתי שכל המסכים הם כמעט אותו דבר מלבד השם של החברה והעיצוב.

והוא יקר לי :\

פורסם

כמעת אותו דבר? איך בידיוק? בתקציב נמוך תמצע רק פאנל TN זול ועולי תאורת LED שלא משפרת את המצב.

IPS משתלם יותר ממסכי DELL לא קיימים (גם לא LG ש DELL קונה מהם פאנלים), אתה מוזמן לבדוק גם מסכים של סמסונג, אם כי לא הייתי ממליץ על משהוא מיוחד. אתה קובע תקציב לתשלום חד פעמי? תמיד אפשר תשלומים ואז לא צריך לחפש את הזול ולהתפשר על האיכות, כך אני עושה כבר כמה שנים ומרוצה עד גג.

פורסם
  • מחבר

כמעת אותו דבר? איך בידיוק? בתקציב נמוך תמצע רק פאנל TN זול ועולי תאורת LED שלא משפרת את המצב.

IPS משתלם יותר ממסכי DELL לא קיימים (גם לא LG ש DELL קונה מהם פאנלים), אתה מוזמן לבדוק גם מסכים של סמסונג, אם כי לא הייתי ממליץ על משהוא מיוחד. אתה קובע תקציב לתשלום חד פעמי? תמיד אפשר תשלומים ואז לא צריך לחפש את הזול ולהתפשר על האיכות, כך אני עושה כבר כמה שנים ומרוצה עד גג.

אבל אני לא גרפיקאי שצריך כזאת רמה איכותית

המסך ישרת אותי בערך לתקופה של 6 שנים וזהו...

פורסם

בשביל מסך שיהיה איתך 6 שנים שווה לגרד עוד 200-300 שקלים ולקחת משהו שהוא איכותי יותר מהממוצע.

אם אתה לא רוצה להשקיע את האקסטרה, אז באמת קשה להמליץ, כי בתקציב שציינת באמת כל המסכים הם כמעט אותו דבר מלבד השם של החברה והעיצוב.

פורסם
  • מחבר

בשביל מסך שיהיה איתך 6 שנים שווה לגרד עוד 200-300 שקלים ולקחת משהו שהוא איכותי יותר מהממוצע.

אם אתה לא רוצה להשקיע את האקסטרה, אז באמת קשה להמליץ, כי בתקציב שציינת באמת כל המסכים הם כמעט אותו דבר מלבד השם של החברה והעיצוב.

אוקיי תודה רבה נראה לי שאני ילך על המסך שהוא לא אקסטרה כמו שאמרת תוכל לתת לי דגם מסויים ??

פורסם

באמת חבל שלא תקבל תמורה לכסף שלך, תשקיע עוד 200 ותקח את הדל, אין לו מקביל בעלות / תועלת לתקציב שלו ...

פורסם
  • מחבר

באמת חבל שלא תקבל תמורה לכסף שלך, תשקיע עוד 200 ותקח את הדל, אין לו מקביל בעלות / תועלת לתקציב שלו ...

מה כל כך מיוחד בו??

אני יראה איכות תמונה הרבה יותר איכותית ??

פורסם

כן, באיכות תמונה ובזוויות צפיה...

פורסם
  • מחבר

כן, באיכות תמונה ובזוויות צפיה...

בתור משתמש רגיל במחשב ולא מעצב, גרפיקאי, עורך וידאו וכו'

אני יראה הבדלים?

פורסם

כן, ניתן לראות בפשטות רבה הבדל בין TN ל IPS ...

פורסם

הבעיה הכי גדולה זאת באמת זווית הצפייה, על גדלים קטנים זה סביר, אך 22+ אתה תרגיש את הבעיה,

כל שינוי זווית תראה שינוי בגוונים, זה די מעצבן בסופו של דבר. לפעמים לא כדי לחסוך, אך אין לך פתרון,

TN לא ניתן לשפר, ותאורת LED לא עוזרת לזה כמו שאמרתי. אמרתי לבדוק מסכי סמסונג כי בחלק יש פאנל VA

שהוא בכל מקרה יותר איכותי מTN. אתה יכול להשוות את זה לטלוייזיה ישנה מול LCD זול, הזווית צפיה והצבעים שונים לגמרי, לכיוון הטלוויזיה הישנה :silly: .

אני יכול להוסיף רק שגם אני חיפשתי לחסוך בזמנו שרכשתי טלוויזיה דקה ראשונה, בסופו של דבר רכשתי פלזמה כי מבחינת מחיר הן יותר זולות (למרות הבעיות שלהן כמו גודל והתחממות). אך במסכי מחשב אין לך ממש איפו לחסוך,

זה או TN או VA או IPS שה IPS נחשב הכי איכותי, ובVA משתמשות סמסונג (אם כי חח לא תמיד הפאנל עצמו הוא שלהם, זה למה אני לא סובל את המסכים שלהם, למרות שבסלולרים יש מסכים לא רעים בכלל למכשירי ה GALAXY)

פורסם

ראוי לציין שלא כל אחד ירגיש שיפור/תועלת ממסכי IPS, ויהיו אפילו כאלה שיוטרדו מדברים מסויימים (למשל ה'נצנוץ' שאופייני לIPS).

סתם כדי לאזן את התמונה: אני משתמש בIPS כמסך העיקרי שלי יותר מחצי שנה (U2410), כאשר למחשב ה'משפחתי' שנמצא מטר לידי יש מסך TN גנרי. ההבדל ביניהם מבחינתי מסתכם באפקט ההשחרה של הTN כשמסתכלים מלמטה, וזהו. שום שיפור אחר, גם לא בזוויות הצפיה - ולהיפך: אני מוצא שאיבוד הניגודיות בזוית של הIPS מפריע לי הרבה יותר מהcolor shift של הTN, ברמה שאני לא מסוגל להסתכל על המסך שלי מהצד, בזמן שעל הTN אני מסתכל מהצד כל הזמן ולא מזיז לי.

כל הנ"ל לא בא כדי לסתור את מה שאמרו מעלי, רק כדי להבהיר שמדובר בסופו של דבר בהעדפות אישיות ומה שנוח לאחד לא בהכרח יהיה נוח לאחר. כל מי שמצהיר בעינים עצומות ש"בטוח תרגיש שיפור, על אחריותי" וכיוצא בזה, כדאי לחשוב על זה שוב.

פורסם

כמובן שרצוי לבוא ולהסתכל קודם על המסך עובד, יש חנות בפ"ת אם אני לא טועה, שהוא אחד היבואנים של DELL, ניתן לבוא ולהתרשם ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים