עבור לתוכן

איזה מעבד יותר טוב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אלה פחות או יותר המשחקים שאני הולך לשחק:

GTA IV

COD MW3

FOOTBALL MANAGER

FIFA

SAINTS ROW 3

SHOUGON 2: TOTAL WAR

ועוד.. פשוט לא עולה לי עכשיו.

אני קונה כרטיס מסך HD 6850.

ראיתי עכשיו כמה דגמים של AMD עם 4 ליבות בפחות או יותר אותו טווח מחיר, מה הכי טוב מביניהם:

AMD FX-4100

AMD ATHLON II X4 640

AMD ATHLON II X4 645

AMD ATHLON II X4 651K BLACK EDITION

פורסם

המעבדים האלו ישנים. אתה מחליף פלטפורמה או שיש לך לוח של AMD לכן אתה רוצה לשדרג רק את המעבד? בכל אופן לגיימינג המשפיעה העיקרי הוא הכרטיס מסך וכל מרובע ליבות יהיה יותר מבסדר. GTA IV מצריך הרבה כוח עיבוד והייתי ממליץ לך לחשוב לכיוון של I5.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש פשוט אני לא רוצה להוציא הרבה כסף. בוא נעזוב רגע את GTA IV בצד,

אחד מארבעת המעבדים האלה יספיקו לי?

כי ההבדל בינם לבין הi5 בחנות ממנה אני קונה הוא 400-500 שקל שאני מאוד רוצה לחסוך.

פורסם

הייתי ממליץ לך לפתוח נושא בפורום מפרטים שם יעזרו לך בצורה הטובה ביותר (רק אל תשכח לענות על השאלון שבחוקי הפורום) :xyxthumbs:

פורסם

המעבדים האלו ישנים. אתה מחליף פלטפורמה או שיש לך לוח של AMD לכן אתה רוצה לשדרג רק את המעבד? בכל אופן לגיימינג המשפיעה העיקרי הוא הכרטיס מסך וכל מרובע ליבות יהיה יותר מבסדר. GTA IV מצריך הרבה כוח עיבוד והייתי ממליץ לך לחשוב לכיוון של I5.

ה-FX-4100 לא ישן.

ישן או חדש זה לא תמיד שיקול עיקרי - עבור התקציב שלו הם יכולים להתאים.

ל FX-81XX יש יותר כוח עיבוד מכל i5 (כוח עיבוד = סה"כ תפוקה כאשר כל הליבות על 100%).

GTA 4 לא מצריך את כל כוח העיבוד הזה. אפשר להסתדר מצויין עם הרשימה שהשואל המקורי ציין.

לשואל המקורי:

עם כולם יהיה לך גיימינג מצויין. ה-FX-4100 מעולה לגיימינג זול ועם יכולות OC שלא תמצא באף מעבד בטווח המחיר הזה.

פורסם

לא ראיתי את ה-4100 ברשימה (חשבתי שזה מעבד אחר). בכל אופן זה יותר מעבד כפול ליבה מאשר מרובה ליבות.

ה-2500 יהיה עדיף לגיימינג לאומת ה-81XX ברוב המקרים.

בקשר ל-OC אתה צודק, כל הבולדוזר של AMD הם אוברקלוקרים מצוינים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים