פורסם 2002 במרץ 1823 שנים שלוםהאם יש דרך כל שהיא לתת לחיילים שאיתי בקבוצה עזרה רפואית?אחרי קרבות , הם נפגעים בל משום מה הם לא מרפאים את עצמם למרות שיש מספיק עזרה ראשונה , הם פשוט לא לוקחים את העזרה ראשונה ואז הם צולעים כל הזמן ולוקח לי מלא זמן להגיע ממקום למקוםהם יש דרך להכריח אותם לקחת עזרה ראשונה?
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים אני מניח שאתה מדבר על MOH:AA ולא על MOH (שהוא משחק פלייסטיישן בלבד).אז לא, אין לך שום דרך להכריח את שאר החיילים שלך (לא שיש כל כך הרבה, רק במשימה הראשונה כזכור לי) לרפא את עצמם, כשהם נתקלים ב"ערכת בריאות" הם לוקחים אותה באופן אוטומטי בדרך כלל.
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים אני מניח שאתה מדבר על MOH:AA ולא על MOH (שהוא משחק פלייסטיישן בלבד). אז לא, אין לך שום דרך להכריח את שאר החיילים שלך (לא שיש כל כך הרבה, רק במשימה הראשונה כזכור לי) לרפא את עצמם, כשהם נתקלים ב"ערכת בריאות" הם לוקחים אותה באופן אוטומטי בדרך כלל. לא הגעת רחוק במשחק אה? יש גם שלבים שאחד מהצוות שלך הוא MEDIC והוא מרפא גם אותך וגם את ההקבוצה שלך..
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים זה בלתי אפשרי - אני עברתי את המשחק - צריך שיהיה medic בקבוצה שלך ורק הוא יכול לרפא את שאר הקבוצה!!!
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אה, וואלה בפלישה לנורמנדי באמת יש חובש... לגבי השלב של הטנק, עברתי אותו ללא כל עזרה רפואית
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר עוד משהו מוזרנגיד שאני הורד אוייב ולידו יש את הנשק שלו ולפעמים גם עזרה ראשונהלפעמים אני לא צריך את הנשק הזה וגם לא את העזרה ראשונה , אני אני הולך להרוג עוד חייל ואז חוזר לקחת את התחמושת ואת התרופותאבל אי אפשר במשחק הזה , משום מה התרופות והנשק נעלמים תוך שניה כאשר מתרחקים קצת מהאוייב המתיש משחקים שבהם הגופות נעלמות אבל לא הנשק והתרופותככה זה גם אצלכם?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים אני עכשיו במשימה לפני האחרונה ורק במשימה הזאת גיליתי שאפשר לקבל טיפול רפואי...
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר שלי?יזה מספר משימה זאת המשימה בה אני נוהג בטנק?כמה משימות יש במשחק?תודה
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מחבר שלוםאני עדיין במשימה שבה אני בטנקעברתי את הקטע שאני נוהג בטנק ועכשיו אני חייל רגילאני צריך לשמור על ה king tiger שלא יהרסלכן עליתי כמו שהם אומרים לנקודת תצפית גבוהה ומשם שלחתי מטוסים להרוס את הטנקים של האוייב.בשלב מסויים הוא אומר לי שהמשימה הושלמה , אבל עדיין יש טנק אוייב אחד שממשיך לפגוע בking tiger ואני גם ל יכול לשלוח עליו מטוסים כברמה לעשות?הטנק של האוייב כל הזמן הורס בסופו של דבר את הking tiger ואז נכשלתי במשימהתודה
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים מישהו מפה בכלל עבר את המשחק?אני תקוע בשלב ה שישי שבו אני צריך לפוצץ את המעבדה ליצור גז חרדל - אני כול הזמן נהרג כשאני צריך לברוח מהאש(כמו ב max payne)אולי תמליצו לי על איזו דרך קיצור כדי להמנע מהאש או על איזו מסכת מגן.אני ממש רוצה לעבור את השלב כי אמרו לי שהוא האחרון ואני רוצה לעבור את המשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.