עבור לתוכן

איזה מתחרים יש לDX?

Featured Replies

פורסם

פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים

באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..

פורסם

איביי ועוד מיליון אתרים סינים אחרים.

פורסם

הנה דוגמא:

pandawill.com

פורסם

יש את האתר FHD אבל אישית הזמנתי מDK והמשלוח שם זול יותר.

פורסם

כל מוצר שיש ב-DX יש גם ב-ebay ואפילו במעט זול יותר.

כמו כן, המשלוח לארץ לוקח לרוב עד שבועיים מאשר אצל DX אתה יכול להתייבש חודש בקלות.

אני הפסקתי להזמין מ-DX לגמרי, מדי פעם נכנס לאתר "להתעדכן" בכל מיני מוצרים כי זה מסודר אצלם בקטגוריות יחסית נוחות ואז הולך וקונה מ-ebay :)

פורסם

אחרי שההתלהבות הראשונית שהייתה לפני כשנתיים, רוב האנשים הפסיקו כבר להזמין מ DX. הרבה פעמים מגיעים מוצרים שלא עובדים כמו שצריך (גם במסגרת העובדה שברור לך שזה מוצר זול ו"פושט"), המשלוח לוקח זמן רב מדי, השירות לוקה בחסר. בפעם האחרונה שהזמנתי מהם משהו הייתה בעיה עם המשלוח (כלומר - פשוט לא היה משלוח. ההזמנה מעולם לא יצאה לדרך.) - והשירות שלהם היה גרוע מאוד. הם ניסו לגרום לי לסגור את ה dispute שפתחתי ב PP לפני שהם החזירו לי את הכסף בטענות שקריות (ש PP לא יחזירו לי את הכסף). מאז החלטתי סופית שבאמת אין טעם להזמין מהם יותר.

אם זה ממש קריטי, לדעתי Focal Price קצת יותר סבירים מהם (וגם האתר שלהם קצת יותר "מודרני").

פורסם

כל מוצר שיש ב-DX יש גם ב-ebay ואפילו במעט זול יותר.

כמו כן, המשלוח לארץ לוקח לרוב עד שבועיים מאשר אצל DX אתה יכול להתייבש חודש בקלות.

אני הפסקתי להזמין מ-DX לגמרי, מדי פעם נכנס לאתר "להתעדכן" בכל מיני מוצרים כי זה מסודר אצלם בקטגוריות יחסית נוחות ואז הולך וקונה מ-ebay :)

word!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים