פורסם 2012 באפריל 513 שנים יש לי וינדוס 7 דיסק מקורי הבעיה שאני מכניס אותו למחשב ועושה הפעלה מחדש הוא לא רושם לי את ה Press any key to bootזה פשוט עושה הפעלה מחדש רגילהמה אני עושה?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים שזה ממש שייך לכאן ופותר לפותח הדיון את הבעיה אהה, פותח הדיון - אולי בכל זאת תתן את דגם המחשב ? רצוי לפני החג !
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר לא חשבתי שזה באמת חשוב דגם המחשב..בכל מקרה את המחשב אחי הרכיב אני רק יודע שהמעבד הוא i 5 והכרטיס מסך הוא של nvidia זהו..
פורסם 2012 באפריל 513 שנים או קיי. נראה לי שהכי טוב יהיה לקרוא לאחיך, הוא גם יפתור לך את הבעיה - תבקש שיראה לך מה הוא עושה, ואם לא - אז לפחות יוכל לומר מה הדגם של הלוח אם. אני מציע שבשלב הזה לא תתעסק עם הביוס לבד, למרות שהדגם אמור להופיע בזמן הדלקת המחשב ( אבל גם זה לפי ההגדרות בביוס ).
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים מחבר הדגםGigabyte GAP55UD3אני הבנתי שאני רק צריך להגדיר בביוס שהוא יפתח קודם את הCDאיך אני עושה את זה?אח שלי הראה לי וזה היה נראה ממש ממש פשוט זה היה לפני שבועים אני פשוט לא זוכר.
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים תלחץ F12 כמה פעמים במסך הראשוני אחרי הדלקת המחשב, אמור להפתח לך תפריט ובו תוכל לבחור מאיפה לעשות BOOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.