פורסם 2012 באפריל 513 שנים יש לי מחשב חדש אני רוצה לשים עליו האקינטוש התנתי האקינטוש על מחשב הראשי שלי במכונה וירטואלית ויש שם קבצים ותוכנות שאני רוצה להעביר איתה אז יש דרך להמיר מכונה וירטואלית שנוצרה בVMware למחשב החדש?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים בגדול זה לקחת את כל הקבצים הקשורים למכונה הוירטואלית ולשים אותם במכונה החדשה ולהעלות אותהמועבר ל-ITבהצחה,גבריאל
פורסם 2012 באפריל 513 שנים לא הבנתי - יש לך קבצים שנמצאים על המכונה הווירטואלית ואתה רוצה להעביר אותם אל הHost?
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר יש לי מערכת שלמה שאני רוצה להעביר חמחשב אחרזה OsX ואני רוצה לעשות clone ולהתקים על מחשב החדש
פורסם 2012 באפריל 613 שנים בVMWARE החומרה הוירטואלית היא אותה חומרה (GUEST).במחשב "פיסי" (HOST), כל חומרה שונה אחת מהשנייה ומהווירטואלית.
פורסם 2012 באפריל 613 שנים בעיקרון על פי VMWare הם לא תומכים בזה, אבל תוכל למצוא מידע לגבי V2P באתר:http://www.vmware.com/support/v2p/בהצלחה!
פורסם 2012 באפריל 613 שנים אם כל הכבוד, אין פה שום קשר לIT.ולבצע V2P כזאת התקנה זה לא משהו מובן מעליו בכלל.מועבר לפורום המתאים ובהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.