עבור לתוכן

john bryce

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם?

זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק?

למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים?

והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..?

תודה וחג שמח.

פורסם

מכללת ג'ון ברייס היא לדעתי המכללה היא מסחרית בכל השוק הזה ולא הייתי ממליץ להתקרב אליה.

ולא, הם לא יכולים לשלב אותך באמת, הם יכולים לנסות וגם אז הם יגבו ממך כסף על זה...

הקורסים שם לא נועדו להחליף לימודים אקדמאים, אלה לתת מענה כביכול לטכנולוגיות בצורה יותר פרטנית, ולתת אפשרות לך אפשרות להתקדם מקצועית.

לגבי המשפט האחרון - קלעת בומבה.

כמובן שתעודה יכולה לעזור, אבל ניסיון יותר משחק.

אתה מתעניין בקורס? מאיזה רקע אתה בא?

פורסם
  • מחבר

מכללת ג'ון ברייס היא לדעתי המכללה היא מסחרית בכל השוק הזה ולא הייתי ממליץ להתקרב אליה.

ולא, הם לא יכולים לשלב אותך באמת, הם יכולים לנסות וגם אז הם יגבו ממך כסף על זה...

הקורסים שם לא נועדו להחליף לימודים אקדמאים, אלה לתת מענה כביכול לטכנולוגיות בצורה יותר פרטנית, ולתת אפשרות לך אפשרות להתקדם מקצועית.

לגבי המשפט האחרון - קלעת בומבה.

כמובן שתעודה יכולה לעזור, אבל ניסיון יותר משחק.

אתה מתעניין בקורס? מאיזה רקע אתה בא?

בעיקרון אני מתעניין בקורס CNNA ואבטחת מידע בכל מה שקשור לתקשורת אינטרנט ולנסות להשתלב באיזו חברה כמו bezeq או 012

או חברות אחרות שמתעסקות בכל זה..

מה אתה ממליץ לי לעשות..?

פורסם

מאיזה רקע אתה בא?

האם יש לך ניסיון בנושא?

אם אתה איש מחשבים בנשמה (כמו הרבה כאן בפורום) ויש לך גישה קלילה ואתה מתחבר מהר לנושאים טכנולוגים, אתה יכול ללמוד לCCNA גם לבד. זה לא קל, אבל זה אפשרי.

אם יש לך טיפה רקע כטכנאי ואהבה לתחום אבל אתה אחד שקשה לו ללמוד לבד, אז הייתי שוקל לקחת את הקורס. הייתי ממליץ לך ללכת למכללת Ness ששם המורים בד"כ הם מורים מקצועיים עם הרבה ניסיון, שלא כמו בג'ון ברייס - ששם פותחים קורסים על גבי קורסים עם תלמידים שעכשיו סיימו את הקורס של סיסקו וסיימו את ההסמכה של CCNA, והם מלמדים אותך בלי דקה אחת של ניסיון בחוץ.

אם החלטת לקחת את הקורס, תיקח אותו ברצינות בשתי ידיים ותשים לעצמך מטרה שאתה הכי טוב בקורס.

קח בחשבון, שגם אם אתה מתקבל לחברה כמו 012 או בזק, במקרה הטוב אתה תגיע לתמיכה עיסקית עם תעודה כזאת.

פורסם

גילוי נאות: שמי אור מג'ון ברייס

בג'ון ברייס מכללת הי-טק יש מגוון קורסים של הן למתחילים והן למתקדמים.

ישנם סוגים שונים של רמות קושי במסלולי לימוד שלנו ,כאשר אנחנו מכוונים כל אחד לפי הרמה שאליה הוא מתאים ע"י מבחן פילת – ללא תשלום

חשוב לציין שג'ון ברייס הינו מרכז הדרכה היחיד בארץ שמוסמך להעביר קורסי סיסקו ואתה מוזמן לבדוק זאת באתר של סיסקו.

מסיבה זו, הקורסים מועברים במעבדות מקוריות עם ערכות מקוריות של סיסקו, על ידי מרצים מוסמכים.

רוב האנשים שעובדים בתחום בארץ, הם בוגרי ג'ון ברייס\ נטברייס ולכן לא סתם נבחר מרכז ההדרכה , כמרכז מספר 1 של סיסקו!נקודה נוספת היא שג'ון ברייס\ נטברייס מבטיחים עבודה לכל מי שעומד בתנאים ובקריטריונים!

קח בחשבון שרוב הסיכויים שמי שיראיין אותך בדרך כלל לעבודה, למד בג'ון ברייס וגם אם לא, בטוח יודע שרמת הלימודים שלנו גבוהה, דבר המגדיל לך את הסיכוי למציאת עבודה!

נשמח לתת לך ייעוץ מקצועי ללא תשלום וללא התחייבות

פורסם

90% חרטא בפיתה.

אולי הדבר האמיתי היחיד פה הוא זה שאתם מרכז ההדרכה המוסמך היחידי של סיסקו בארץ.

עזוב אותך מג'ון ברייס, תשמע לי.

פורסם

ג'ון ברייס או כל מוסד דומה אחר מכינים אותך למבחני הסמכות תמורת תשלום - שום דבר מעבר לזה.

אין פה שום קשר ליכולות המקצעויות שלך או היתרון בלמצוא עבודה ובטח שזה חסר כל תכלית לשים את זה באותה קטגוריה עם לימודים אקדמאיים.

פורסם

אם יש לך רקע בתחום המחשוב מלבד הקורס שתעבור,ואתה נחוש להצליח,אז קורס יכול מאוד לעזור,

גם במה שתעבור בו וגם כשורה קטנה ונחמדה בקורות החיים,אל תקשיב לכל הפוסלים כאן.

קורס לבד באמת לא יקדם אותך לשום מקום זה נכון.

אני וחבריי לMCITP שעברתי הצלחנו למצוא אחלה של עבודות,אני אישית מצאתי אחרי חצי שנה של חיפושים עבודה מצויינת,(לא פירמוט מחשבים במעבדה בשכונה) אבל כי התאמצתי וחיפשתי והלכתי להרבה ראיונות וקיבלתי הרבה לא,וכמה היו כואבים במיוחד,אבל ממשיכים הלאה,והנה אני במקום הכי טוב שיכול להיות,גם מבין האופציות שנכשלתי בהן.

צריך ערך מוסף כמו קצת ניסיון\כישרון,ידע אישי אחרת באמת יהיה קשה להתקדם לאנשהו.

אבל אני בלי ניסיון של ממש מצאתי משהו מצויין,ואני אדגיש שזה לא מזל! פשוט ישבתי ושלחתי קורות חיים לעשרות מקומות והתראיינתי במשהו כמו 6 עבודות עד שמצאתי משהו באמת טוב ומקצועי שיתן לי הרבה להמשך הדרך.

שיהיה בהצלחה :hi:

פורסם

למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים?

הסמכות הן לא חלופה לתואר אקדמאי ולא יובילו אותך לעבודות רציניות יותר.

לרמה של ספקית אינטרנט? סבבה, אבל הן לא יביאו אותך לתפקיד פיתוח או משהו יותר רציני שגורש תואר.

ליביו

פורסם

יופי טופי אני רוצה לראות מישהו מהטכניון עם ממוצע 88 שלא ימצא עבודה עם שכר הרבה יותר גבוה מהממוצע תוך חודש.

מי שהולך למכללות ללמוד מקצועות היי-טק ומצפה למצוא עבודה מהר משלה את עצמו.

פורסם

הכתבה רק מראה שמי שמסיים תואר ללא ניסיון יתקשה למצוא עבודה בפיתוח.

מי שיסיים ״הכשרה״ בכלל לא יוכל, הוא לא מתחרה על אותם מקצועות.

מניסיון והיכרות ים התחום מכל הכיוונים - רוצים קריירה רצינית בתחום ללא הגבלות קידום? תואר ולהיכנס במשרת סטודנט לחברה אמיתית בתפקיד פיתוח (אפילו תמורת גרושים).

והכי חשוב לא להתקרב לכל מני אאוטסורסינג , תמיכה , QA או חברות אינטרנט.

אבל שוב - אני לא מדבר על רמת ccna וכו, אלא למי שמתכנן על תפקידים יותר מאתגרים. ולפני שיקפצו על מה שכתבתין - תמיד יש יוצאי דופן.

פורסם

לא הבנתי את "לא להתקרב לכל מני אאוטסורסינג, תמיכה, QA או חברות אינטרנט"....

נניח שיש עכשיו בנאדם מוכשר מאוד שעכשיו סיים תואר בהנדסת תוכנה, והוא שולל את כל האפשרויות שציינת...

איפה בידיוק הוא אמור להתחיל?? קשרים אין לו, קומבינות אין לו.

להיכנס לחברה פרטית היום זה דיי קשה. עד שהקורות חיים שלך מגיעות בכלל לחברה פרטית (עם כל המסחרה שהולכת היום) ואם בכלל יזמנו אותך לראיון, יכול להיות שהכישרון שלך יבלט, אבל מה לעשות, אתה מתומדד עם עוד 5-6 אנשים על המשרה (במקרה הטוב).

וכל מה שאתה נשאר איתו זה הכישרון.....

פורסם

לכן עדיף להיכנס בתור סטודנט למשרות פיתוח חלקיות, ועדיף ללמוד תחומים מחוץ למיינסטרים (יש עולם שלם מחוץ לגאווה ודוטנט) ולעשות פרוייקטים קטנים לבד או להתערבב בקהילות קוד פתוח כמו גיטהאב ולכתוב בstackoverflow

אפשר גם דרך המסלולים האלו להגיע למשרות טובות - אבל הרבה פעמים הם שריפת זמן שאחכ טפילו ממש הורסים כי יכוונו אותך למשרות האלו.

לדוגמא - רוב הניסיון בqa או בספיקת אינטרנט ממש לא רלוונטי לפיתוח.

אאוט סורסינג זה עוד סביר.

ליביו

פורסם

כתבה מטופשת, וכמו שכתבו בתגובות - זו כתבה פרסומית של ג'ון ברייס. מומלץ להדפיס, ולגרוס.

ככלל, מי שסיים תואר באוניברסיטה לא יתקשה למצוא עבודה בסיום התואר גם אם אין לו נסיון קודם. כמובן שמומלץ מאוד להתחיל לעבוד במשרת סטודנט תוך כדי התואר כדי לצבור נסיון רלוונטי, וגם זה משהו שרוב הסטודנטים מצליחים לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים