פורסם 2012 באפריל 413 שנים עד היום היה לי אכפת אופטי, החלטתי להישתדרג ואני מאוכזבההרגשה עם העכבר כאילו שהוא לא מספיק חלק זז במסך.כאילו שהעכבר במסך לא מתאים לתנועות שאני מבצע עם הידתזוזה עם העכבר באלכסון כאילו שהיא זזה בקפיצות במסך ולא בתנועה חדהאו גם תנועות קטנות אינן מדויקותאיפה אפשר לבדוק את זה?יש איזה תוכנה שתסדר את זה? איזושהי הגדרה?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים זה לא אמור להיות ככה. אתה עובד עם משטח לעכבר? אם כן, איזה?תנסה לחבר את ה-Unifying receiver (מתאם נאנו אלחוטי) לכניסת USB אחרת במחשב.כמו כן, יש לך כבל מאריך למתאם, תנסה לחבר את המתאם לכבל המאריך ולשחק עם המיקום, אולי זה יעזור.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר בעע... ללא הצלחההחלפתי כבלים.. החלפתי מיקומי יו אס בי החלפתי כל מה אפשר.. שיחקתי במיקומים.פשוט לא מרגיש חלקאה ואני לא משתמש בשום משטח. אף פעם לא השתמשתי פשוט לא נוח
פורסם 2012 באפריל 413 שנים יש אולי איזשהו התקן אלחוטי בקרבת העכבר שיכול להשפיע?לדוגמה, הרגע קרה משהו כזה אצלי. כשהנחתי את ה-iPad 3G ליד העכבר (Logitech G700), העכבר התחיל לקרטע.ברגע שהרחקתי את ה-iPad, העכבר חזר לעבוד חלק.אם זה לא עוזר, הסוללה של העכבר טעונה? אולי תנסה להחליף סוללה. זה מה שעולה לי בראש כרגע.עריכה: אולי תנסה לעבוד עם משטח רק כדי לראות אם זה משפר את המצב. משהו כמו QCK, משטח בד מאוד נוח ודק.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים תוציא את הסוללה ותשתמש בכבל. בנוסף תשתמש במשטח. דבר שלישי ץנקה את העינית מלמטנ, אולי נכנס אבק / שערה.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר אכן בלי סוללה ועם כבל מחובר עובד בצורה שוטפתניסיתי לעבוד עם 2 סוגי משטחים לפני זה וזה לא עזראין התקנים בסביבהסוללה טעונה לגמרישורה תחתונה אני נתקע בזה שחייב להישתמש בכבל עכשיו?אין משהו שאחראי על החדות עבודה או לא יודע איך לקרוא לזה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מצאתי דיון בפורום של לוג'יטק העולמית שממליצים שם לעשות Unpair ו-Pair מחדש ל-MX. אולי זה יעזור, שווה לנסות.פירוט בקישור:http://forums.logitech.com/t5/Mice-and-Pointing-Devices/Performance-MX-bad-tracking-in-very-low-speed/td-p/649746כמו כן אולי תנסה לשחק עם ה-(Sensitivity (DPI אם לא ניסית כבר.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר תודהניסיתי מה שנאמר שם.. אכן מורגש שינוי קל.אבל עכשיו חיברתי את העכבר ב55 שקל שהיה לי זרוק בצד.. והלוגיטק היוקרתי הזה לא מתקרב לאיכות שלו ביכללזה נורא
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אני מצטטת מביקורת של משתמש ב-MX באתר Newegg. הוא המליץ לא לחבר את המתאם לחיבור USB מאחורה אלא להשתמש בכבל המאריך ולקרב את המתאם לעכבר.שווה לנסות את הכבל המאריך אם לא ניסית עדיין.For the people having issues with the mouse getting choppy, its very likely its not the laser. I had the same issue before, i had the wireless usb sensor plugged on the back of the pc and it had problems reading the mouse, when i used the extension it comes with and moved it closer to the mouse i stopped having that problem.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר כן ניסיתי עם הכבל המאריךוגם ניסיתי עוד סתם כבל מאריך פשוטוניסיתי בלי כבלוגם שמתי את הכבל סנטימטר מהעכבר....אכזבה תודה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אם עם הכבל מחובר העכבר זז חלק, כנראה יש משהו שמפריע לקליטה האלחוטית (טלפון, סלולאר, ראוטר).
פורסם 2012 באפריל 413 שנים למה שלא תנסה לפנות לחנות שקנית בה או ליבואן/ללוג'יטק העולמית? עריכה: Gil28 הקדים אותי באיזה חצי דקה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר כי אני בן אדם עסוק ואין לי זמן לבירוקרטיות וגם זרקתי כבר את כל החוברות וכל מה שהיה בתוך הקופסא ככה שלא יקבלו בחזרה את המוצר בחנות.לוגיטק העולמי? קשה לי להאמין שאני איש קטן יקבל יחסאני מעדיף למכור למישהו ולסגור עיניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.