פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600.בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4.זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה.אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs.אותו הדבר עם 600*800.לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP.תודה.
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים יכול להיות שזה בגלל ה ווינדוס XPתנסה להפעיל את אשף התאימות תוכנה למשחק הזה, כדי שיפעל כמו בווינדוס 98/ME, ואם זה לא עובד...אז תבדוק מאיפה שהורדת את הדמו האם הוא עובד טוב על XP,גם לי הייתה בעייה דומה במשחק אחרSurvival - The Ultimate Surviverעבד לי איטי נורא ושהפעלתי אותו ב ME הוא עבד טוב.
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים יש סרט עם הCOMANCHIE הזה .הוא כבד בטירוף , ויכול להיות שהמשחק לא יודע איך לאכול את הדריוורים או משהו כזה .סתם רעיון , אין לי מושג
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים מחבר הקטע הוא שקיבלתי בכמה מאות יותר מ-7,000 נקודות ב-3DMARK 2001.ואין כמעט כלום שרץ באותו זמן.
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים מחבר אני מתכוון שיש רק את הדברים הרגילים.וכשאותם דברים רצים, אני מקבל ביצועים מצויינים ב-3DMARK 2001
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים תנסה לראות איך הביצועים של המערכת שלך יהיו עם חלונות 98, ודרייבר מתאים.אם זה עדיין דפוק, כנראה תצטרך לחכות עד שATI יוציאו דרייבר חדש. :asthanos:
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים מחבר אני מרגיש קצת יותר טוב עכשיו. הלכתי לפורום של Rage3D ויש שם 4 עמודים על הנושא הזה :o בקיצור, או ש-ATI צריכים להוציא לזה איזה דרייבר חדש או ש-Novalogic צריכים להוציא Patch. זה בעיה של ה-Radeon 8500 עם ה-XP אבל לחלק זה קורה גם ב-98 וב-Me ומישהו גם אמר שזה קורה לו עם ה-GF3 שלו. אמרו שזה כנראה בעיה עם ה-TrueForm או משהו והתמיכה של ATI על הפנים כמו תמיד. בכל מקרה, לפי כל הביקורות, אני ציפיתי שלכרטיס הזה אין כל כך הרבה באגים כמו לקודמיו וכנראה שטעיתי. אפילו ב-MFS 2002 יש לו באג רציני. הדמו של Ghost Recon לא פועל עם SmoothVision. את האמת שעם SmoothVision לא הרגשתי ממש הבדל בשום משחק... ואני מקווה שדרייברים חדשים יתקנו את כל העניינים האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.