עבור לתוכן

AS SSD, תוצאות נמוכות וכיתוב אדום, Corsair Force 3 120

Featured Replies

פורסם

שאלה, את ה AHCI מפעילים רק כאשר מערכת ההפעלה מותקנת על ה SSD ?

• תגובות 41
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, בכל מקרה.

עריכה:

אלה התוצאות של הSSD שלי. C300 מחובר בSATA2 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה.

dffzvq.jpg

נראה שבאמת יש לך בעיה כלשהיא.

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים ששווה ללכת ל-KSP לטעון שיש בעיה כלשהי?

כי התוצאות של ה-C300 שלך הרבה יותר טובות משלי במס' אספקטים וזה כונן ישן שמשתמש בבקר ישן וב-SATA 2

ולי יש כונן Sandforce חדש עם SATA 3 שמתיימר להיות הרבה יותר טוב...

חבל שהייתי פזיז בגלל המבצע ולא חיכיתי והייתי קונה M4...

פורסם

אני לא יודע עד כמה כשר העיניין של החלפת IDE ל-ACHI ללא התקנה של מערכת הפעלה, קודם כל "מומלץ" להתקין מחדש אף על פי שאתה לא רוצה והפעם עם ACHI מופעל מהתחלה והגדיר את כל הטוויקים הקטנים שצריך להגדיר לSSD, ואז תבדוק שוב. מניסיוני, אם תלך לKSP עם הבעיה הזאת הם יפרמטו ויתקינו מחדש בשביל לבדוק ויגלו שבעצם זה לא בעיה בSSD ואז סתם בזבזת שבוע מהזמן שלך.

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה בכונן.כונני SF נותנים תוצאות יפות בביקורות כי משתמשים במידע דחיס.אצלי באותו כונן כמו אצלך הציון בסביבות 400.לדעתי התקנת דרייבר של אינטל יכול לשפר טיפה את המצב. (INTEL RAPID STORAGE).נמסיס נתן קישור בפוסט שבעמוד הראשון בפורום הזה (נושא על SSD).

פורסם

כאחד שרוצה ליעל את הכונן למקסימום ביצועים, מהם השלבים שצריך לבצע ?

לפי הדיון, זה מה שהבנתי:

1. שינוי בביוס ל ACHI

2. התקנת מחדש של המערכת הפעלה

3. התקנת Intel Rapid Storage

מישהו יכול לאשר ?

פורסם
  • מחבר

חוץ מההתקנה מחדש עשיתי הכל, עדיין אין שיפור משמעותי.. התוצאה שלי לא מגיעה ל-400 ושל ag43 התוצאה מגרדת את ה-600 למרות שזה כונן ישן יותר (לא שזה ממש קשור, אבל סנדפורס אמור להציג ביצועים טובים יותר בכ"מ)

הנה AS SSD אחרי הדריבר של אינטל, אין שיפור:

57578344.png

פורסם

ביצעתי התקנה מחדש ל WIndows ואין שיפור

מלבד שזה סידר לי את המצב שינה (המחשב היה מתכבה כאשר ניסיתי לצאת ממצב שינה)

פורסם

חוץ מההתקנה מחדש עשיתי הכל, עדיין אין שיפור משמעותי.. התוצאה שלי לא מגיעה ל-400 ושל ag43 התוצאה מגרדת את ה-600 למרות שזה כונן ישן יותר (לא שזה ממש קשור, אבל סנדפורס אמור להציג ביצועים טובים יותר בכ"מ)

הנה AS SSD אחרי הדריבר של אינטל, אין שיפור:

הC300 טוב יותר בהרבה ב4K, בגלל זה התוצאה שלו ככה. דווקא לFORCE 3 לפי מה שמצאתי בגוגל התוצאה שלך מתאימה..

פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה שהייתי צריך לעשות סקר שוק טוב יותר ולקנות M4 או משהו עם ביקורות יותר טובות.

למזלי, כמה נקודות ב- AS SSD עדיין לא פוגמות במהירות המטורפת שהמחשב פועל בה מאז שעברתי ל-SSD (לטעון את גולף אוף אומן ב13 שניות זה ממש מהיר לעומת דקה וחצי :smile1: )

תודה לכולם על ההיענות והעזרה :)

פורסם

שאלה אחרונה - גרסת הקושחה מעודכנת?

פורסם
  • מחבר

אכן, לפי הדריבר של אינטל: 1.3.3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים