עבור לתוכן

מנסים להאכיל את הישראלים חרא בכל מקום

Featured Replies

פורסם

לכל מי שמכיר ולא מכיר, למקרה שאתם רוצים להזמין מוצר שלא זמין לישראל,

או שאתם רוצים להיות בטוחים ב-100% כמה יעלה להם כל העסק ושהשחרור מהמכס וכו' יהיה מהיר,

יש 2 חברות עם כתובת בארה"ב, שולחים את המוצר לכתובת שלהם והם דואגים להעביר את זה לארץ:

http://www.mustop.co.il/

http://www.ushops.co.il/

זה מגיע לארץ ואז מטילים על מסים על הסכום הכולל של "מוצר + החיובים הנלווים" (של השירות של החברה בה השתמשתי כדי להעביר אותו לארץ)?

פורסם

כל חברות השילוח בארץ עושות את אותו תרגיל מסריח (שגובל בהונאה). מהשולח דורשים תשלום עבור המשלוח, מה שהוא לא יודע זה שהתשלום הוא עבור השליחה עד ישראל ולא עד בית הלקוח. החבילה מגיעה לארץ ואז החברות דורשות תשלום מהנמען עבור שחרור מהמכס ושליחת החבילה לביתו.

בזמנו קרה לי מקרה דומה עם FedEx, למזלי זו היתה רכישה מחברה גדולה (Intel) והם החזירו לי את הכסף שנדרשתי לשלם ל-FedEx (באיזור ה-150 שקל). כולם נכווים פעם אחת מהחברות האלה ולומדים את הלקח.

פורסם

מעניין איך זה עובד במדינות אחרות, למישהו יש מושג? האם גם במדינות אחרות גובים עמלת גביה מופרזת על מנת לשחרר מוצרים מהמכס?

פורסם

פשוט לא להזמין דרך אף חברה? אפילו לא כל הטריקים עם כתובת בארה"ב וכדו'?

פורסם

מעניין איך זה עובד במדינות אחרות, למישהו יש מושג? האם גם במדינות אחרות גובים עמלת גביה מופרזת על מנת לשחרר מוצרים מהמכס?

כן.
פורסם

דיברתי איתם היום ולא הייתה ברירה, אלא לשלם להם...

הורדתי אותם ל-180 ש"ח והנעליים יגיעו מחר אני מקוה (שיהיה לחג) :) .

לחיילים בסדיר יש הנחה על מכס... אולי כדאי לך לבדוק את זה

פורסם

התשלום שהם דורשים הוא לא מכס (ממילא יש רק מע"מ), אלא עמלת השחרור על העבודה שהם עשו בשבילו מול המכס.

פורסם
  • מחבר

זה מגיע לארץ ואז מטילים על מסים על הסכום הכולל של "מוצר + החיובים הנלווים" (של השירות של החברה בה השתמשתי כדי להעביר אותו לארץ)?

אתה משלם את המכס עוד לפני שהמוצר מגיע לארץ... ברגע שהמוצר מגיע אליהם אתה

משלם להם על שילוח + מכס על המוצר (נטו מכס על המוצר עצמו, כולל עלות המשלוח עד שהגיע אליהם, שזה בד"כ עלות נמוכה),

שזה עוד יתרון, כי המכס שתשלם בארץ כולל את מחיר המוצר + המשלוח לארץ, שהוא בד"כ יקר.

הזמנתי עם 2 החברות האלה ואין לך מה לדאוג המוצר באמת יגיע אליך עד לבית בלי בעיות, אני יודע ש-MUSTOP עובדים עם DHL ובאמת המוצר מגיע בסביבות השבוע אליך הביתה שזה מצויין, שליח עד לבית, אין מה לדאוג.

פורסם

אל תשכחו שכמו כל חברה ישראלית אחרת - גם איתם אפשר להתמקח. תגידו להם שאתם לא מוכנים לקבל את המוצר בגלל העלויות הגבוהות של השחרור, ושיזדיינו - תראו איך מהר מאוד המחיר צונח ל-20 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים