עבור לתוכן

UNLOCK WEAPONS AND GEAR

Featured Replies

פורסם

זהו חברים

אין עוד צורך לשחק במשחק כדי להתקדם

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts

תמורת קצת $ אפשר לפתוח כל מה שחלמת עליו במשחק:

* בא לך את הנשקים מהקו-אופ אבל אתה סוציומאט אפאתי ? זה יהיה רק 5$

* חולם בלילה על טיל TV למסוק אבל לא יכול להשאר חצי דקה באוויר בלי שמורידים אותך ? 10$ וזה שלך !

* לא מסוגל לפגוע מ20 מטר עם כוונת X12 אבל מת לפתוח את הSOFLAM כדי להתקמפר איתו ? רק 7 $ לקיט

http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=BF3DLC

לא יודע למה הם עשו את זה

אבל חבל שעבדתי כל כך קשה במשחק

40$ והחבילה האולטימטיבית פותחת את כל הunlocks במשחק....

פורסם

חשבו על הכל אני רואה...אולי זה באמת טוב למי שאין סבלנות לפתוח את כל הקלאסים.

אבל דווקא כל הכיף זה לפתוח לבד את כל הנעילות........

פורסם

האמת שאני לא כל כך רואה מה הבעיה פה. מי שרוצה "לרמות" ולפתוח את הכל (ויש לו את הכסף), שיבושם לו. הוא מפספס את כל הכיף ורוב הסיכויים שיורידו אותו במהירות כי אין לו את שעות הניסיון המעשי לשרוד בשטח.

אני מניח שהם עשו את זה יותר לשחקנים חדשים (או לכאלה שאין להם יותר מידי זמן לשחק) שמרגישים שאין להם סיכוי מול השחקנים המנוסים שכבר פתחו את הכל ומכירים כל חור במפה. לא שזה יעזור להם יותר מידי :)

פורסם

הם עשו את זה כדי להרוויח עוד כמה דולרים או אירו ;D

אני גם חושב שזה בסדר. אבל אני לא אעשה את זה. גם חבל על הכסף ובאמת כל הכיף זה לפתוח קיטים 8)

פורסם

אני בכלל חושב שכל ה UNLOCKS האלה לרכבים זה אידיוטי. בן אדם שקנה משחק אפילו אחרי חודש אין לו סיכוי לשרוד בשדה קרב כנגד אלה שפתחו כבר הכל. אז מה לעשות?

אני בכלל בעד איך שזה היה ב BF 2. לכולם היה אותו דבר ורק SKILL קבע מי טוב יותר. זה לא BIG DEAL להיות ACE כאשר אתה יושב במטוס וליריב שלך אין אפילו FLARES. לפחות עכשיו הם נתנו לכולם אותם.

אז אני לא מתרגש. אף נשק לא יעשה אותך ל PRO. שיפתחו מי שרוצה.

פורסם

שכחתם שזה EA

הכל כסף אצלהם :xyxthumbs:

פורסם

אכן DLC מיותר אבל אני מניח שנובים שדווקא ישמחו.

אין כמו לפתוח נשק חדש , זה כל הכיף.

מי שטוב יהיה טוב , לא משנה איזה Loadout יש לו.

פורסם

מסכים 100%

הרגשה מדהימה, כאשר שומעים את הצליל ורואים על המסך שפתחת נשק חדש :hat:

פורסם

אני כבר חודש מנסה לפתוח את כל UNLOCKS אצל כל הרכבים (כמאת סיימתי). זה כיף להרגיש שסוף סוף סיימת את הכל והרווחת על זה כוכב... :)

פורסם

מסכים 100%

הרגשה מדהימה, כאשר שומעים את הצליל ורואים על המסך שפתחת נשק חדש :hat:

+1

פורסם

כשהתכלתי לשחק תמיד חשבתי איך מערכת הנשקים וה perks לנשקים יטיבו לי עכשיו אני מרוצה מאוד מנשקים כמו

m16a3,rpk 47m,aks 74s,sv98 התשובה פשוטה יש הרבה נשקים שהratio ל נזק ולדיוק הם זהה עד שיש קבוצה אחרת שבה הנזק דיוק הפוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים