פורסם 2012 באפריל 313 שנים במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים.עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה .תודה ויום טוב 8)
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מעולה.. אני הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים פעם המלצתי על מחשב בדיוק כזה כשהוא עלה 2600 רק שים לב שהסוללה היא בעלת 4 תאים ולא 6 כמו שנהוג..
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר כמה זמן עבודה זה נותן לי בערך ?אני פשוט חשבתי על נט בוק ככה אבל ראיתי שיש הפרש של איזה 300-400 שקל אז עדיף להשקיע אתזה ושישמש גם ללימודים בעתיד.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים רק תשים לב שהמחשב מוגדר כמוחדש.בכל מקרה אין מה להשוות עם נטבוק, גם אם ההפרש הוא 300 שקל (דרך אגב, אפשר למצוא נטבוקים זולים יותר).נטבוק הרבה יותר קל, ואם אתה מתכוון להתנייד הרבה עם המחשב אולי שווה לשקול בכל זאת קניה של נטבוק.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר כן אין לי בעיה עם מחשב מוחדש.והצרכים זה בבעיקר שיהיה נייח בבית כשאני חוזר סקייפ, קצת סרטים וגלישה .מה זמן העבודה שלו ?
פורסם 2012 באפריל 313 שנים אני לא יודע מה זמן הסוללה.מדובר במחשב גדול עם סוללה קטנה, אז הייתי מעריך כשעה וחצי, אולי שעתיים בלחץ.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים הוא מוגדר כמוחדש. בתכלס הוא כזה כי הוא עודף במלאי, לא כי נעשה בו שימוש כלשהוא
פורסם 2012 באפריל 313 שנים לא יודע.המשפט "לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה)" מעורר בי חשד שהמחשב כן היה בשימוש (אולי בתצוגה) והשימוש בניסוח הזה הוא כדי למנוע תלונות אפשריות בעניין מצד הקונים.בסופו של דבר כל אחד יעשה את הבחירה שלו, ואם זה לא מפריע לפותח השרשור מי אני שאומר לו מה לעשות.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים ובהמשך של אותו משפט- "מחשב מוחדש לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות." אני בכל אופן הייתי הולך על זה
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר מתלבט אם לקנות ערכה ב120שח של עכבר אלחוטי +קייס -תוספת ל2000 והאם יש אופציה לשדרג לסוללה גדולה יותר
פורסם 2012 באפריל 313 שנים לא כתוב איזה עכבר ותיק מקבלים, כנראה מדובר בעכבר זבל כלשהו וככל הנראה כך גם התיק, לכן לדעתי עדיף לוותר.לא ראיתי שכתוב באתר משהו לגבי שדרוג סוללה (ואם מדובר בעודפים אז ככל הנראה זה בלתי אפשרי).רכישה נפרדת של סוללה גדולה יותר (אם קיימת כזו וזה אפשרי) זה עסק די יקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.