פורסם 2012 באפריל 313 שנים פעם דפדפתי לי ברחבי היוטיוב ולפתע ראיתי טריילר של משחק שמראים שם איזה אוטו אמריקאי נוסע שם ורודפים אחריו או משהו משטרות נידמה לי ויש קריין ברקע שמדבר ואז הרואים שחסמו איזה גרש והוא קופץ מעל המשטרות או משהו כזה..זה היה טריילר ממש מושקע למשחק שראיתי ואני לא זוכר את שם המשחק ..ניסיתי עכשיו לחפש שעות ביוטיוב ואני לא מוצא אותו אני רוצה למצוא את הטריילר ודרכו אני ידע את שם המשחק וניראה אם הוא באמת שווה כמו בסרטון.. תוכלו לעזור לי? אני שובר את הראש
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר הוו סוף סוף מצאתי... ניקרא :Driver San Francisco מישהו יודע אולי איך המשחק הזה? אם הוא שווה? תודה רבה
פורסם 2012 באפריל 313 שנים זה משחק מאוד נחמד, בניגוד למשחקים הקודמים בסידרה פה יש טוויסט מעניין, אני ממליץ לנסות.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר DIRT 3 הבנתי זה רק מרוצים נטו לא?אני אוהב משחקי מרוצים שיש להם טיפה סיפור ושזה אפשר לנסוע בעיר לחפש מרוציםכמו need for speed undercover וneed for speed carbonכאלה בסיגנוןזה משהו בסיגנון?יש אולי המלצות לעוד משחקים בסיגנון הזה?נגיד need for speed shift וneed for speed pro streetזה רק מרוצים נטו וזה הרבה פחות כיף
פורסם 2012 באפריל 313 שנים לא DIRT לא בסיגנון הזה בGTA 4 יש גם מרוצים אבל כבונוס ולא משהו באמת רציני אין היום הרבה מישחקים בסיגנון הזה
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר לא DIRT לא בסיגנון הזה בGTA 4 יש גם מרוצים אבל כבונוס ולא משהו באמת רציני אין היום הרבה מישחקים בסיגנון הזהזה יותר מחבל :'( אין משהו בסגנון?נגיד כמו NEED FOR SPEED WORLD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.